Kaç kilo ile hamile kaldınız ?

canım ya çok zayıflamışsın ben de 76 kiloyla hamile kaldım benim de boyum uzun ama korkuyorum çok kilo alacam diye dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yiyorum bakalım sonum ne olur bilmiyorum

Canım Ceviz yiyorum ama kırılmış olanlardan almıyorum kırıp öyle yiyorum hurma yiyorum eğer kan değerlerimiz de vitaminlerde eksiklik yoksa bebek besleniyor zaten su içemiyorum pek diye karpuz yiyorum kusmuş olsam bile suyu almış oluyor vücudum normal şekilde yeseniz çok fazla kilo alınacağını düşünmüyorum henüz yürüyüşlere başlamadım ama doktorum en azından biraz hareket et dedi yürüyüş doğum açısından da kolaylaştırıyormuş yürüyüş yapın

Canım Ceviz yiyorum ama kırılmış olanlardan almıyorum kırıp öyle yiyorum hurma yiyorum eğer kan değerlerimiz de vitaminlerde eksiklik yoksa bebek besleniyor zaten su içemiyorum pek diye karpuz yiyorum kusmuş olsam bile suyu almış oluyor vücudum normal şekilde yeseniz çok fazla kilo alınacağını düşünmüyorum henüz yürüyüşlere başlamadım ama doktorum en azından biraz hareket et dedi yürüyüş doğum açısından da kolaylaştırıyormuş yürüyüş yapın

canım çok güzel ya maşallah sana canım ben de ekmek hamur işi yemiyorum yoğurt meyve et türü sebze yemeklerinden yiyorum bir de bol su içiyorum ben su içmeyi zaten çok severim o yüzden sıkıntı yok şuan 6 haftalık daha ceviz de ben kırılmış olandan yiyordum kabuklu deneyim hurma zaten tok tutar canım inşallah çok almam korkuyorum sonumdan hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz inşallah

74 kilo ile hamile kaldım boyum uzun diye pek sorun teşkil etmiyordu şuan tam 10. Haftadayız 66 kiloya düştüm
canım ya çok zayıflamışsın ben de 76 kiloyla hamile kaldım benim de boyum uzun ama korkuyorum çok kilo alacam diye dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yiyorum bakalım sonum ne olur bilmiyorum

AL BENDEN DE O KADAR 78 LE HAMİLE KALDIM HİÇ KUSMADIM 10. HAFTA 3 KİLO ALDIM. 100 LE DOĞRURUM HERHALDE :D AMA MUTLUYUM BEN BU BEBEĞİ ÇOK BEKLEDİM.

Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim hafta Ağladım bu kilo ile ben bebeği doğuramam 100 kiloyu geçerim sezeryanı bile zor yaparlar o yağlardan bebeği alamazlar edemezler büyük konuştum sanki :D

86 ile hamile kaldım 95im :D
aldım bende 100 ile doğurucam sanki yaklaştık ta allahtan boyun kurtarıyor :) 1.70 boy

55 kiloydum 15+5 deyim 57 oldum şimdilik iyi gidiyo gibiyim 4 ayı 2 kiloyla bitirdim ama sonrası nasıl olur bilemiyorum çünkü kilo almıyım diye kastıkca insan kilo alıyo bence:)

Ben 65 ile kaldım 5 haftalik hamileyim bende çok korkuyorum kg alcam veremicem diye zaten tedavi sırasında hormon ignrlerinden çok hızlı 7 kg almıştım 65 in üzerine alır veremezsem sokağa cikamicam zaten karnim çok şişti bildiginiz 5 aylık gibiyim ndn anlamadim

image.webp Beşinci haftamda bende böyleydim doğurdu doğurcak gibiydi karnım doktorda ilk görünce şaşırdı gaz ve Bağırsak sorunu çıktı :D

Bi ilaç falan vermedi yediklerine dikkat et dedi sadece birde kilomda vardı o zaman 74 kiloydum şimdi ne gaz kaldı ne kilo kaldı geçti zamanla

Bi ilaç falan vermedi yediklerine dikkat et dedi sadece birde kilomda vardı o zaman 74 kiloydum şimdi ne gaz kaldı ne kilo kaldı geçti zamanla
Nasıl hamileyken kg veriyorsunuz anlamadım benim hiç midem falan bulanmiyor ben 100 Olcan heralde doğuma kadar

51 ile hamile kaldim. 48 kiloya düstüm ilk üc ay. Sonradan kilo almaya basladim ve 71 ile doguma gittim. 4 kilo bebek toplam on kilo dogumda gitti. Diger on kilo da üc ay icinde gitti. Emzirin ve saglikli beslenin. Iradeli olun bu kadar.
Baska bir formül yok. Korkulan o kilolar zaten gidiyor.

Bende 100 kiloyu geçicem diyordum böyle giderse ilk haftalarda yani 5. Haftaya kadar nasıl yiyordum gece eşimi uyandırıp köfte ekmek yiyelim yalvarırım diyordum sonra 5+3te kusmalarım bir başladı yemek yemeyi bırakın su dahi içemiyordum serumlarla idare ettim şimdi idare ediyorum artık kusucağımı bildiğimden yiyorum en azından besin gitsin diye midem bulanınca biraz daha dayanmaya çalışıp öyle kusuyorum yine de gidiyor kilo 64 e düştüm şuan ben

Ben 65 ile kaldım 5 haftalik hamileyim bende çok korkuyorum kg alcam veremicem diye zaten tedavi sırasında hormon ignrlerinden çok hızlı 7 kg almıştım 65 in üzerine alır veremezsem sokağa cikamicam zaten karnim çok şişti bildiginiz 5 aylık gibiyim ndn anlamadim
veriliyor endişe etmeyin. ilk çocuğumda 65 kilo ile hamile kalmış ve 20 kilo almıştım. 55 - 56 kilo ya kadar düştüm. insan isteyince veriyor...

5 haftalik hamileyim bugun ogrendim :) 58 ile hamile kalmis oldum. Benim amacaim 56 ile kalmakti ama buraz bekledigimden erken oldu ;)

68 ile hamile kaldim suan 63 um 20 haftalik hamileyim daha 1 kilo bile almadim bebegim 250 grm. Dr. İyi dedi boyum da kisa oldugu icin benm icin daha iyi oldu yoksa bende korkuyodum insan icine cikamam hic cok alirim diye

Back
X