- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi derinBzkrt
49.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende benim gibi hemen almışsın daha çok erken değilmiki yaVallahi 72 den 80 geldim iyi ki boyum kurtarıyor feci kilo aldım
Beslenme planınız var mı?selam ben 66,7 ile hamile kaldım bu sabah 70,3 idim az kilo aldım haftama göre ama büyük korku var ya 15 kilo falan alırsam diye. amacım 9 kilo ile tamamlamak maximum aslında yiyorum ama almadım çok şükür
B BenEbru gunumuz ayni sizinle. 64》》》》7064 ile hamile kaldım 70 oldum bile. Ama şöyle bir durum var gercekten yemediğim halde alıyorum. Ama ben kiloyu meyveye bağlıyorum çünkü önceden hiç meyve yemeyen ben günde 1 muz ve 1 adet başka bir meyve muhakkak yiyorum. Önceden hiç yemediğim için de galiba vücut garipseyip meyve şekerini depoluyor diye düşünüyorum.
Benimde perşembe kontrol bizde 7+0 Olacağız teyzesi. Benim ikiz ihtimali var persembeyi sabirsizlikla bekliyorumB BenEbru gunumuz ayni sizinle. 64》》》》70
66》》》》68
Meyve sekeri depolaniyor dikkat edin. Kahvaltiyla ogle yemegi arasi bir zamanda yiyin.dietisyen oyle dedi bana. Yoksa ilerleyen haftalarda sıkıntı çekersin normal dogum zorlanirsin dediler dikkat ediyorum bir haftadir. Kalp atislarini duydunuz mu? Persembe randevum var inşallah duyarim 7+1 olacak