Kaç kilo ile hamile kaldınız ?

Meraba anne adaylari..bende 58kiloyla hamile kaldim suan kilom 55..bilemedim nasil bi iş.dr normal diyor ilerleyen haftalarda alirim dedi

ilk hamileliğimde 60 ile başlamıştım, 80 ile doğuma girmiştim.
ikinci hamileğim şuan, 62,5 ile başladım. 19.haftayadım 66 kiloyum. 12 max almak hedefim :)

Şimdi gözlerinize hakim olun şayet yuvalarından fırlayabilirler
Oğluma 64 kilo ile hamile kaldım ve 104 ile
doğuma girdim
40 kilo toplamda
Sonra oğlum 4 aylıkken 85 kiloya düşmüştüm ve tekrar hamile kaldım
22 kilo aldım ve 107 ile doğuma girdim
Şu an 77 kiloyum 1.72 boyundayım 7 kilo daha versem çok çok iyi olacak inşallah

65 ile hamile kaldım 173 boyum. 14. Haftada 65 kiloyum ki istahim vardı hep ama dikkat ettim. Daha onceleride dikkat ederdim yediģime ictiğime 6 ile 10 kilo arası normal dedi doktorum hedefim öyle benimde. 16. Haftaya kadar hic kilo almayıp sonra her ay 1 1.5 kilo arası almak hedefim umarım uyarım. Bünyem cok zor kilo veriyor ondan bu kadar dikatliyim

ya ben çok mağdurum 74 kiloydum dün tartıldım 78 olmuşum nasıl olur bu kadar çabuk aksine hayatımdan tüm abur cubur sağlıksız şeyleri hayatımdan çıkardım yemekte mide bulantsından zaten az yiyorum :(:( daha öncede düşük yaptım ondada aynısı olmuştu 2/3 haftada hemen 5 kilo falan fazlalaşmıştım acaba ödemmi topluyom ki :( neyseki bebeğim sağlıklı olsunda ben her türlü veririmmm

günaydın herkese, bende şişman biriyim 83 kiloydum hamile kaldığımda hala da 83 kiloyum. inşallah almam, normal öğünlerimi yiyorum. sabah öğle akşam abartmıyorum. aralarda aburcubur yemiyorum. sütü mecburen içiyorum. meyve yiyorum acıktığımda benim gibi kilolu hamile kalıp hiç almayan var mı ?

Kahvaltı yapmış ama 3 gündür tuvalete çıkamayan ben 68.5 kiloyum an itibariyle. 66.4 ile başladığım hamileliğimi kilo alarak devam ettiriyorum malesef.

selam ben 66,7 ile hamile kaldım bu sabah 70,3 idim az kilo aldım haftama göre ama büyük korku var ya 15 kilo falan alırsam diye. amacım 9 kilo ile tamamlamak maximum aslında yiyorum ama almadım çok şükür

Ben 52 kg ile hamile kalmıştım,doğuma girerken tam 75 kiloydum:)bebeğim 10 aylık şimdi ise 56 kiloyum hiç bir şey yapmadım bol bool emzirdim sadece. Bu kadar çok kilo almamın nedeni de aşırı yememdi öyle böyle değil yani:eek: hamileyken sağlıklı ve dozunda beslendikten sonra kilo çok da sorun olmaz.

selam ben 66,7 ile hamile kaldım bu sabah 70,3 idim az kilo aldım haftama göre ama büyük korku var ya 15 kilo falan alırsam diye. amacım 9 kilo ile tamamlamak maximum aslında yiyorum ama almadım çok şükür
Beslenme planınız var mı?

64 ile hamile kaldım 70 oldum bile. Ama şöyle bir durum var gercekten yemediğim halde alıyorum. Ama ben kiloyu meyveye bağlıyorum çünkü önceden hiç meyve yemeyen ben günde 1 muz ve 1 adet başka bir meyve muhakkak yiyorum. Önceden hiç yemediğim için de galiba vücut garipseyip meyve şekerini depoluyor diye düşünüyorum.

64 ile hamile kaldım 70 oldum bile. Ama şöyle bir durum var gercekten yemediğim halde alıyorum. Ama ben kiloyu meyveye bağlıyorum çünkü önceden hiç meyve yemeyen ben günde 1 muz ve 1 adet başka bir meyve muhakkak yiyorum. Önceden hiç yemediğim için de galiba vücut garipseyip meyve şekerini depoluyor diye düşünüyorum.
B BenEbru gunumuz ayni sizinle. 64》》》》70
66》》》》68
Meyve sekeri depolaniyor dikkat edin. Kahvaltiyla ogle yemegi arasi bir zamanda yiyin.dietisyen oyle dedi bana. Yoksa ilerleyen haftalarda sıkıntı çekersin normal dogum zorlanirsin dediler dikkat ediyorum bir haftadir. Kalp atislarini duydunuz mu? Persembe randevum var inşallah duyarim 7+1 olacak

B BenEbru gunumuz ayni sizinle. 64》》》》70
66》》》》68
Meyve sekeri depolaniyor dikkat edin. Kahvaltiyla ogle yemegi arasi bir zamanda yiyin.dietisyen oyle dedi bana. Yoksa ilerleyen haftalarda sıkıntı çekersin normal dogum zorlanirsin dediler dikkat ediyorum bir haftadir. Kalp atislarini duydunuz mu? Persembe randevum var inşallah duyarim 7+1 olacak
Benimde perşembe kontrol bizde 7+0 Olacağız teyzesi. Benim ikiz ihtimali var persembeyi sabirsizlikla bekliyorum

Back
X