Kaç kişinin başına gelebilir?

Ekek arkadaşım taşınmaz, taşınamaz da zaten. Orda hayvancılık ve çiftçilikle uğraşıyor kendisi. O hayvanları nereye alıp götürebilir.. Oranın yerlisi ayrıca, pek mümkün olan bir durum değil ne yazık ki.
o zaman umursamayacaksınız başka çare yok

Merhaba arkadaşlar, başıma gelen çok enteresan ve beni gerçekten çok rahatsız eden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bundan 3 sene önce bir ilişkim olmuştu, çok sevmiştim kendisini. Yaklaşık 1 yıl sürdü ilişkimiz, sonrasında aldatıldığımı öğrendim ve kendisinden ayrıldım. Onurum çok kırılmıştı, yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Saç kıran oldum, vücudumda yaralar çıktı yaşadığım üzüntüden dolayı. Yolda, sokakta, otobüste, metroda kendimi tutamayı ağlıyordum aklıma geldikte. Bu iki yıl içerisinde hiç kimse ile görüşmek istemedim. Kırılan onurumu tamir etmek hiç kolay olmadı. Bu arada ben izmir'de yaşıyorum, son 8 aydır birisi ile görüşmeye başladım. Kendisi Karaburun'da sahil kasabasında yaşıyor. 2 yıl sonra tekrar birini sevmeye başladım. Kendisinin yaşadığı yerde pek insan yok, oldukça sakin bir yer. Yaklasık iki hafta önce beni aldatan eski erkek arkadaşımın, şuan birlikte olduğum kişinin evinin yanından arsa alıp oraya yerleşeceğini öğrendim. Son iki hafta sonu beni aldattığı kadınla aldığı arsa içerisinde kamp yaptığını öğrendim. Hatta erkek arkadaşımla tanışmak istemiş, tanışmışlar, birlikte yemek dahi yemişler. Ben daha önce instagram hikaye kısmında yer bildirimi yaparak (Karaburun'da olduğumu) fotoğraflar ve videolar paylaşmıştım. Beni aldatan eski erkek arkadaşım instagram listemde olmamasına rağmen hikayelerime baktmıştı ve eminim ki yer bildirimlerini de gördü. Peki bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ve ben ne yapmalıyım bu durumda?
Birlikte olduğum kişiye durumu açıkladım, sonuçta illa ki öğrenecek, benden öğrenmesi daha iyi olur diye düşündüm. O da gerildi haliyle, ben de bu durumdan çok rahatsızım. Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.
Biraz uzun oldu, kusura bakmayın lütfen.
Sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Yardımcı olan herkese teşekkürler
Hakkaten çok saçma...o kadar saçma ki insan konunun gerçekliğini sorguluyor.

Yani sevgilinizin yanındaki o arsayı sırf sizin için mi almış? Arsaya para vermekten çekinmemiş, bir de sizi görürüm diye kamp mı kurmuş orada? Sizi bu kadar önemsiyorduysa 3 yıl içinde sizinle bir şekilde iletişime geçmez miydi?

Amaç sadece merak, ya da sizi huzursuz etmek ise, bir otelde kalıp, tesadüfmüş gibi karşınıza çıkması daha mantıklı değil mi?

Biz de bi köyün yerlisiyiz ve yıllardır oturuyoruz,evimin etrafındaki evlerle hiç gidip gelmişliğim yok,kaç kişi oturur bilmem,ilgilenmem çok kendi halimizdeyiz,yani bitişiğindeki arsayı almışsa almış 7/24 ilişki kurmanızı gerektiren bi durum yok bence ,türk filmi mi bu ,olayı fazla dramatikleştiriyorsunuz sanki
İnsanın başına gelmeden anlaşılmıyor bazı şeyler ne yazık ki...

Hakkaten çok saçma...o kadar saçma ki insan konunun gerçekliğini sorguluyor.

Yani sevgilinizin yanındaki o arsayı sırf sizin için mi almış? Arsaya para vermekten çekinmemiş, bir de sizi görürüm diye kamp mı kurmuş orada? Sizi bu kadar önemsiyorduysa 3 yıl içinde sizinle bir şekilde iletişime geçmez miydi?

Amaç sadece merak, ya da sizi huzursuz etmek ise, bir otelde kalıp, tesadüfmüş gibi karşınıza çıkması daha mantıklı değil mi?
Aynı şeyleri ben de sorguladım, üstelik 300 bin civarında bir rakam ödemiş arsaya erkek arkadaşım söylediğne göre. Az uz bir şey değil, ama instagram hikayelerimde gördü ve hatta instagramımda da fotoğraflar var yer bildirimi yaparak paylaştığım. Benim hesabım herkese açık, eminim onları da gördü. Nasıl bir tesadüf olabilir bu anlamıyorum...

Aynı şeyleri ben de sorguladım, üstelik 300 bin civarında bir rakam ödemiş arsaya erkek arkadaşım söylediğne göre. Az uz bir şey değil, ama instagram hikayelerimde gördü ve hatta instagramımda da fotoğraflar var yer bildirimi yaparak paylaştığım. Benim hesabım herkese açık, eminim onları da gördü. Nasıl bir tesadüf olabilir bu anlamıyorum...
Nerden tutarsan elinde kalacak kadar saçma...böyle bir adam için kafa yormak, saçmalığa saçmalık eklemek olur.

Owwww: ( bence senin aynaya bakmaya ihtiyacin var. Nye mi? Adamla ayrilmissin madem niye engeli basmiyosun? Hadi onu yapmiyosun demekki profil acikki seni izleyebiliyor? Izledigini bile bile buna izin veren sensin..Yer bildirimini asla dogru bulmuyorum, aha bildirim yapistirdinda noldu?

Exine gelecek olursak..urkutucu korkutucu hareketler sergiliyo.. umarim yeni sevgilinin basi yanmaz
Hesabımın açık olup olmaması veya yer bildirimi yapmış olmam beni ilgilendirir, sizi değil!!! Ayrıca konu bu değil..
Naçizane tavsiyem, en kısa sürede bir uzmandan yardım alın...

Hesabımın açık olup olmaması veya yer bildirimi yapmış olmam beni ilgilendirir, sizi değil!!! Ayrıca konu bu değil..
Neden uzmandan yardim alacak ki arkadaşın akıl ve ruh sağlığı gayet yerinde
Böyle agresiflige gerek yok bence konu sahibi

Bunu intikam almak icin siz yapsaniz anlarim da sizi aldatan o.

Zaten sizi terkeden kisi neden burnunuzun dibinden arazi alsin ki?

İhtimali az da olsa tesaduf olabilir.

Tabii seni ilgilendirir hesabinin acik olmasida yer bildirimi yapmanda, ama boyle yapman tezat:) gercekleri duymak hosuna gitmedi bunlari yapip sonrada burda konu acmak ?!?! Hmmss

Zaten silmiştim ayrıldıktan sonra, konumda da yazdım listemde olmadığını, buna rağmen bakmaya devam etti...
hikaye ayarlariniz neden herkese avik ki silmisseniz ve gorebiliyorsa ayarlardan degistirin ayrica engelleme de hikaye goren kisileri...
siz gorsun kıskansin mi istediniz..
bence o arsayi alamaz almaz guya bakmis ki sevgilinizi gorsun merak etmis..
sizi huzursuz kıak icin yapmis..
asil merak ettigim onun oraya gittigini arsa alacagini orada kamp yaptigini nerden kimden haberl aldin ve ne gerek vat neden sevgilin varken eskisinin hayatinin pesindesin hic mantikli degil .

Burada uzmandan yardım alması gereken biri varsa o da eski sevgilisi görsün diye sosyal medya hesabını açık tutan, bakmasından rahatsız olmuş tribine girmesine rağmen onu engellemeyen, adamın yatırım, keyif vb. amaçlı arsa almasını kendine mal eden sizsiniz. Sizi zamanında sevmemiş, aldatmış biri için düşündüğün kadar önemli olamazsınız. Bunu aklınızdan geçirmeniz bile problem. Biraz zorlasak paranoya çıkar bu vakadan.

Tesadüfün de böylesi dedirtecek bir durum.
Karşı tarafın ne düşündüğünü bilemeyiz zaten, hangi mantık ile burnunuzun dibine girmeye çalışıyor anlamak zor.
Ancak tamamen bir tesadüfte olabilir...

Yapılacak fazla birşey yok bu durumda.
Bu adam dibimdeyken ben ilişkimi sağlıklı yürütebilir miyim? bunu sorun kendinize.
Baktınız ki "herşeye rağmen ben bu ilişkiyi sapa sağlam ilerletirim" diyorsunuz, o zaman X kişisini görmezden gelerek hayatınıza devam edeceksiniz.
Zaten gerekli açıklamayı erkek arkadaşınıza yapmışsınız, o da bundan sonra ona göre davranıyor olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, başıma gelen çok enteresan ve beni gerçekten çok rahatsız eden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bundan 3 sene önce bir ilişkim olmuştu, çok sevmiştim kendisini. Yaklaşık 1 yıl sürdü ilişkimiz, sonrasında aldatıldığımı öğrendim ve kendisinden ayrıldım. Onurum çok kırılmıştı, yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Saç kıran oldum, vücudumda yaralar çıktı yaşadığım üzüntüden dolayı. Yolda, sokakta, otobüste, metroda kendimi tutamayı ağlıyordum aklıma geldikte. Bu iki yıl içerisinde hiç kimse ile görüşmek istemedim. Kırılan onurumu tamir etmek hiç kolay olmadı. Bu arada ben izmir'de yaşıyorum, son 8 aydır birisi ile görüşmeye başladım. Kendisi Karaburun'da sahil kasabasında yaşıyor. 2 yıl sonra tekrar birini sevmeye başladım. Kendisinin yaşadığı yerde pek insan yok, oldukça sakin bir yer. Yaklasık iki hafta önce beni aldatan eski erkek arkadaşımın, şuan birlikte olduğum kişinin evinin yanından arsa alıp oraya yerleşeceğini öğrendim. Son iki hafta sonu beni aldattığı kadınla aldığı arsa içerisinde kamp yaptığını öğrendim. Hatta erkek arkadaşımla tanışmak istemiş, tanışmışlar, birlikte yemek dahi yemişler. Ben daha önce instagram hikaye kısmında yer bildirimi yaparak (Karaburun'da olduğumu) fotoğraflar ve videolar paylaşmıştım. Beni aldatan eski erkek arkadaşım instagram listemde olmamasına rağmen hikayelerime baktmıştı ve eminim ki yer bildirimlerini de gördü. Peki bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ve ben ne yapmalıyım bu durumda?
Birlikte olduğum kişiye durumu açıkladım, sonuçta illa ki öğrenecek, benden öğrenmesi daha iyi olur diye düşündüm. O da gerildi haliyle, ben de bu durumdan çok rahatsızım. Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.
resmen seninle kafayı bozmuş şaka mı ne
erkek arkadaşına açıklaman iyi olmuş sonra durum iyice karışabilirdi

Bu sosyal medyalarda hikaye kısmını herkesin görmesini engelleyebiliyorsanız prdan başlayın. Arkdaşınıza anlatmakla iyi yapmışsınız. Düşmanca bir tavır almayın ama mesela davetlerini reddederek, soğuk davranarak görüşmek istemesiğinizi belirtin ve bence onu umursamayın ki kendini bir şey sanmasın haaa ona karşı içinizde gala bir şeyler varsa da erkek arkadaşınıza haksızlık etmeyin.

Back
X