Kaç kişinin başına gelebilir?

İnstagramın ya da diğer sosyal medya hesapların neden herkese açık.Basbayağı eski sevgilinin görmesini istemişsin o da gereken mesajı alıp değişik planlar uyapmış senle ilgili

Profili acik tutarak adamin gozune sokmussun zaten nerelerde oldugunuzu madem adam ekli olmadigi halde takip ediyor neden acik adres koyuyorsunuz? Adamla ilgili bilgileri nereden ogrendin muhtemelen sende takipteydin. Tek yaptigin dogru sey yeni erkek arkadasina atlatmak olmus. Zavalli kendini cok kotu hissetmistir. Eger yan yana bir omur yasamayacaksaniz baska yere tasinirsiniz eger evlenirseniz. Yoksa bu is sarpa sarar ondan sonra karsi konulamayan yasak asklar...

Adamla ilgili bilgileri nereden öğrendin demişsiniz hanımlar da açık değil mi? Erkek arkadaşımla yemek yemişler diyor, eski erkek arkadaşı yeni erkek arkadaşına anlatmış işte yemekte. Yan komşunuzla yemek yeseniz, oturduğunuz yerle ilgili konuşursunuz. Bana gayet normal geldi.

Olay akışının da mantıken şöyle olduğunu düşünüyorum. Adam konu sahibinin bildirimlerine baktı, Karaburun’u gördü. Burada ne yapıyor acaba diye merak edip Karaburun’u araştırdı, yaa ne güzelmiş, ben de bir gün gideyim dedi. Sonra bir hafta sonu ne yapalım diye düşünürken oraya gidelim dedi. Kendi de yeni kız arkadaşı da beğendi. Adam yatırım yapacak bir şey arıyordu, arsa fiyatlarının makul olduğunu öğrenince arsa almaya karar verip bir tane arsa aldılar. Adamın yan arsada kimin oturduğundan haberi yok, mutlu mesut yaşıyor.

Konu sahibi bence oraya gittiğinizde, kadının da yanında olduğunu bildiğiniz bir zamanda, erkek arkadaşınızın elinden tutup yanlarına gidip “Ayrıldığımız halde hikayelerime bakıyorsun. Karaburun yer paylaşımlarıma baktığını da gördüm. Tamam, olabilir ne yaptığımı merak etmişsindir. Ama gelip erkek arkadaşımın dibinde arsa alman çok takıntılıca. Bu sağlıklı değil” der “bilmiyordum” deyince “Tabii tabii. Lütfen hikayelerimi ve beni artık takip etme” der yanlarından ayrılırdım.

Ondan sonra onlar düşünsün, kadın adamın canına okusun, burunlarından gelsin.

Senin eski erkek ark pskopat.. ben olsam hiiç gerilmem direk seni aldattığı kadına zamanında sizinle aldattığını, instagramda ekli olmadıgı halde hikayenize bakıp yer bildirimlerini görüp sizi oraya kampa götürdü diyin. İnstagdam arşivinden de bunu ıspatlayın.. ne olur bunu yapın ya !

Adamla ilgili bilgileri nereden öğrendin demişsiniz hanımlar da açık değil mi? Erkek arkadaşımla yemek yemişler diyor, eski erkek arkadaşı yeni erkek arkadaşına anlatmış işte yemekte. Yan komşunuzla yemek yeseniz, oturduğunuz yerle ilgili konuşursunuz. Bana gayet normal geldi.

Olay akışının da mantıken şöyle olduğunu düşünüyorum. Adam konu sahibinin bildirimlerine baktı, Karaburun’u gördü. Burada ne yapıyor acaba diye merak edip Karaburun’u araştırdı, yaa ne güzelmiş, ben de bir gün gideyim dedi. Sonra bir hafta sonu ne yapalım diye düşünürken oraya gidelim dedi. Kendi de yeni kız arkadaşı da beğendi. Adam yatırım yapacak bir şey arıyordu, arsa fiyatlarının makul olduğunu öğrenince arsa almaya karar verip bir tane arsa aldılar. Adamın yan arsada kimin oturduğundan haberi yok, mutlu mesut yaşıyor.

Konu sahibi bence oraya gittiğinizde, kadının da yanında olduğunu bildiğiniz bir zamanda, erkek arkadaşınızın elinden tutup yanlarına gidip “Ayrıldığımız halde hikayelerime bakıyorsun. Karaburun yer paylaşımlarıma baktığını da gördüm. Tamam, olabilir ne yaptığımı merak etmişsindir. Ama gelip erkek arkadaşımın dibinde arsa alman çok takıntılıca. Bu sağlıklı değil” der “bilmiyordum” deyince “Tabii tabii. Lütfen hikayelerimi ve beni artık takip etme” der yanlarından ayrılırdım.

Acik falan degil konuda her sey kapali ve tutarsiz ...Yeni sevgili tanistigi kisinin eski sevgili oldugunu ne bilsin ayrica alninda mi yaziyor..

Acik falan degil konuda her sey kapali ve tutarsiz ...Yeni sevgili tanistigi kisinin eski sevgili oldugunu ne bilsin ayrica alninda mi yaziyor..

Yemek yerken o adamla yediğini bilmiyordur tabii. Instagram’ı çok sık ve aktif kullanan insanlarmış. Konu sahibi de o yemeği yiyen 3 kişiden birinin hesabından o yemeğin fotoğrafını görmüştür diye düşündüm. Şu anki erkek arkadaşına bu yemek yediğin kişi benim eski erkek arkadaşım dediyse, erkek arkadaşı da yemekte konuşulanları anlatmıştır.

Hayır açık degil.
Adamla ilgili bilgileri takip ettiği için biliyor. Aldatıldığı kadınla hala birlikte olduğunu erkek arkadaşı ne bilsin? Siz de zorlamışsınız...
Ayrıca verdiğiniz akılda tek zararlı eski sevgili çıkmaz.
Konu sahibinin erkek arkadaşı demez mi madem takip edildiğini biliyordun ne diye engellemedin diye? Yada profilini kapatmadın?
Boş işler..
bana konu da çok inandırıcı gelmedi zaten
Kimse vazgeçip aldattığı kadının peşinden yanında sevgilisi ile koşmaz.

Siz erkek arkadaşınızın tanışıp yemek yediği kişinin eski sevgiliniz ve sizi aldattığı kız olduğunu nereden öğrendiniz?
Sevgiliniz gelip "Bugün biriyle tanıştım adı soyadı ..., yanında sevgilisi vardı onun da adı soyadı ..." diye açıklama mı yaptı size?
Siz de "Aaa o benim eski sevgilim ya. Yanındaki de beni aldattığı kız" mı dediniz?

Hayır açık degil.
Adamla ilgili bilgileri takip ettiği için biliyor. Aldatıldığı kadınla hala birlikte olduğunu erkek arkadaşı ne bilsin? Siz de zorlamışsınız...
Ayrıca verdiğiniz akılda tek zararlı eski sevgili çıkmaz.
Konu sahibinin erkek arkadaşı demez mi madem takip edildiğini biliyordun ne diye engellemedin diye? Yada profilini kapatmadın?
Boş işler..
bana konu da çok inandırıcı gelmedi zaten
Kimse vazgeçip aldattığı kadının peşinden yanında sevgilisi ile koşmaz.

Aldatıldığı kadınla hala birlikte olduğunu erkek arkadaşının bildiğini iddia etmedim. Yeni haberleri yeni erkek arkadaşından öğrendiğini düşündüm. Yan komşuyla yemek yiyince konuşulabilecek şeyleri. Araziyi satın aldığını, 300 bin TL verdiğini, kız arkadaşıyla kamp yaptıklarını vs.

Yazdım ya zaten konu sahibi yemeği Instagram’dan öğrenmiştir diye. E görmüştür kızın hala aynı kız olduğunu.

Konu sahibi profili genele kapatmama konusunda, o insandan ayrılmadan önce de açıktı, öyle biri için ben niye değişiklik yapayım dedi. Yeni erkek arkadaşı niye engellemedin der ve hatta demiştir belki. Ben adam her şeyi biliyor diye anladım.

Eski erkek arkadaşının konu sahibinin peşinden gittiğini düşünsem konu bana da inandırıcı gelmezdi herhalde. Bence yazdığım gibi bildirimlerden görüp merak etti, bir ara gitti ve arazi aldı. Kime komşu olduğunu bildiğini sanmıyorum.

Back
X