- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi FatElephant
-
süt derken? 4 aylık bebek süt içmez arkadaşım.. 1 yaşından sonra doktor önerirse içer..arkadaşlar 4aylık bebeğin kac ml süt icmesi gerekir? Bi cok yerden araştirdim ama kesin bişey bulamadım, yardımmm:/
Ben anne sütü diye düşünmüştüm.süt derken? 4 aylık bebek süt içmez arkadaşım.. 1 yaşından sonra doktor önerirse içer..
mama demek istiyorsan ona da doktorun karar verecek kilo alımına gelişimine bağlı olarak.
Konu sahibi Anne Sütünden bahsediyor tabii ki...süt derken? 4 aylık bebek süt içmez arkadaşım.. 1 yaşından sonra doktor önerirse içer..
mama demek istiyorsan ona da doktorun karar verecek kilo alımına gelişimine bağlı olarak.
Neden sağıp veriyorsun ki direk emsin bebekBenim bebeğim daha 2aylık olacak sağıp veriyorum 120 -130falan iciyo ama normalden fazla ictigini söylemisti doktorum. Eltiminde sütü azalmıs stresten vs gece mama veriyorum demistide sütüm bazen fazla oluyo hic yoktan anne sütü sonucta sagdıklarımdan vereyim diye sormustum kendim icin degil yani .. Kilo alımı gelişimi normal ama emiyodu biberonla bilemiyorum o yüzden en azından ortalama fikrim olsun ki az olmasın diye yardim istemistim tesekkürler hepinize ..
Hadi ya ciddi misin sen:) anne sütü ne zaman yasaklandı bebişlere:)süt derken? 4 aylık bebek süt içmez arkadaşım.. 1 yaşından sonra doktor önerirse içer..
Ben soruyu eltimin bebişi icin sordum. O 4aylık annesinin sütü yetmiyo da bende fazla olunca buzluga atıyodum en azindan oldugu zaman yavrucakta icsin nolursa olsun anne sütü.. Bende dünden beri emzirmeye basladim biraz sadece bi hafta emzirebildim gögüs yaralarından dolayı :/ mumkun degildi ama anne sütünüde birakmak istemedim haliyle o yuzden sagdım gece gündüz.. artık inşallah yaralar tekrarlamazsa emzirmeye devam edicem tabiki:) banada kolaylık emzirmekNeden sağıp veriyorsun ki direk emsin bebek
Ben işe başlayınca sağıp veriyordum ama mecburen
2 aylıksa henüz iş durumu da yoktur sizin sanırım
Göğüs için lansinoh lanolin kullan , sık sık sür çok iyi gelirBen soruyu eltimin bebişi icin sordum. O 4aylık annesinin sütü yetmiyo da bende fazla olunca buzluga atıyodum en azindan oldugu zaman yavrucakta icsin nolursa olsun anne sütü.. Bende dünden beri emzirmeye basladim biraz sadece bi hafta emzirebildim gögüs yaralarından dolayı :/ mumkun degildi ama anne sütünüde birakmak istemedim haliyle o yuzden sagdım gece gündüz.. artık inşallah yaralar tekrarlamazsa emzirmeye devam edicem tabiki:) banada kolaylık emzirmek
Kendi bebişimi biliyorum artık cözdüm tabi de soruyu eltimin bebişi icin sormustum o yuzden bilemedim , benimkide cok ictigi icin doktorum 3saatte bi kaldir diyoruz ama uyudugu kadar uyusun uyandirma demisti kilo alımıda iyiydi maşallahBenim kızım bebekken ne kadar versem içiyordu. Ben de acaba acıkıyor mu diye sık sık deniyordum. Ne kadar versem içince de tedirgin oldum. Doktora sordum. Aynen şunu dedi: içtiği kadar verin zaten 1 yaşından sonra zorlanacaksın yemeyecek. Gerçekten de şimdi 5,5 yaşındayız bir lokmayı dakikalarca bekletir ağzında.
Hadi ya. O zaman ben umidimi keseyim kizimdan. Belki 3 yasindan sonra duzelir diye hayal ediyodum :)Benim kızım bebekken ne kadar versem içiyordu. Ben de acaba acıkıyor mu diye sık sık deniyordum. Ne kadar versem içince de tedirgin oldum. Doktora sordum. Aynen şunu dedi: içtiği kadar verin zaten 1 yaşından sonra zorlanacaksın yemeyecek. Gerçekten de şimdi 5,5 yaşındayız bir lokmayı dakikalarca bekletir ağzında.
Ben soruyu eltimin bebişi icin sordum. O 4aylık annesinin sütü yetmiyo da bende fazla olunca buzluga atıyodum en azindan oldugu zaman yavrucakta icsin nolursa olsun anne sütü.. Bende dünden beri emzirmeye basladim biraz sadece bi hafta emzirebildim gögüs yaralarından dolayı :/ mumkun degildi ama anne sütünüde birakmak istemedim haliyle o yuzden sagdım gece gündüz.. artık inşallah yaralar tekrarlamazsa emzirmeye devam edicem tabiki:) banada kolaylık emzirmek
Neler neler denedim hic biri fayda etmedi anne sütü sürüp kuruttum gögüs kalkanı kullandım bişey temas edince acıdan gözümden yas geliyodu artık garmastan önerdi eczacı onu da denedim cok rahatlattı ama belki sütte iyi gelmiş olabilir onu bilemiyorum da umarım tekrarlamaz emzirirken yine acıyodu bugun korkar oldum artıkGöğüs için lansinoh lanolin kullan , sık sık sür çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?