Aşılama Kaç ml yumurtada çatlatma iğnesi işe yarar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

k1m199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
19
7
1
32
Merhaba hanımlar ben 28 yaşındayım 2 düşük yaptım sonrasında genetik testi verdim temiz çıktı hormon testi verdim prolaktin değerim yüksek çıktı düşmesi için ilaç kullandım yumurta rezervinm de düşüktü 10 günlük bi iğne kullandm yumurtalarım gelişsin diye sadece 2 yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi kullandım ama işe yaramadı gibi 12 ci günde test yaptım negatif çıktı acaba ben mi aceleci davrandım bilemedim benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba çok takıyorum bana yardımcı olun lütfen fikirlerinizle

benim 12.gün negatif 14.gün pozitifti. Bir kaç gün daha bekleyin vardır inşallah bebiş

Ben 15 ci günde test yaptım negatif çıktı sanırım bende işe yaramadı

Ben 7.günde yaptım silik çıkmıştı pozitif gibiydi 11.günde yaptım net pozitif çıktı bugün 12.günüm çok heyecanlıyım 26sında kontrolüm var

Ben 7.günde yaptım silik çıkmıştı pozitif gibiydi 11.günde yaptım net pozitif çıktı bugün 12.günüm çok heyecanlıyım 26sında kontrolüm var
Ben bugünde yaptım bugünde negatif çıktı yani bende işe yaramadı

Ben bugünde yaptım bugünde negatif çıktı yani bende işe yaramadı
Bence ümidini kesme 15.günde net belli oluyor

18 ci günüm ama benim 18 ci günde de negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…