Bebek Beslenmesi Kac numara bez almaliyim yardiiim!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Fenbilgisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
68
50
88
37
Tecrübeli anneler yardıma ihtiyacım var cuma günü doğum yapıcam bebeğim biraz tombul doktor 4500 kg civarı doğacak dedi sizce bez olarak direk 2 numara mı alsam yeni doğan bezleri gözüme. Ok küçük göründü huggies ı herkes çok övüyor fakat 1 numarası çok minik sanki sizce ne yapmalıyım direk 2 numara mı alayım 4 günüm kaldı çok kararsızım hala bez almadim..

2 numara alabilirsin canım zaten iriymiş doğduktan sonra da hemen büyüyecek :) hatta tulumlarını filan da 0-3değil de 3-6 ay arası olanlardan daha çok al. Biz hastanede 2660 gr çıktık şuan 37 günlük ve ona rağmen 3 aylık tulumu giyiyor 4700 gr oldu oğluşum :)

Benim oglum 4kg dogmustu ben en cok kiyafet sikintisi yasadim mutlaka 3-6 ay dan alin tulum ve citcitli badilerini coraplarinida kucuk almayin bez biz bi paket yeni dogan kullandik ama siz 2 den baslasaniz olur bence

Teşekkür ederim kızlar. Kıyafette sıkıntı yasiycaz cunku önceden 0 3 ay aldiklarimiz baya bi var ve kullanmadan yenilerini alıcam gibi gozukuyo.. o zaman yarın çıkıp 2 numara bez alayım direk :)

Back
X