- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Çok çok haklısın,başarının ölçüsü gibi görülüyor para,önemli mi tabiiki,ama sevdiğin işi yapıyorsan ve seni tatmin ediyorsa kazancın,konu kapanmıştır,kimseyi ilgilendirmesin.hoşlanmıyorum ama takip etmesinden
hayır bir de sürekli bir kıyas gibi kardeşimin yanında soruluyor kendisi doktor ben değilim mimarım ben
o daha dün başladı çalışmaya neredeyse benden kat be kat fazla parası var onu onure eder gibi sırayla bir bana bir ona soruyor ne var söylesen diye ısrarla en son söylüyorum sonra snir oluyorum
neden yani....ne gerek var..
Benim kp soruyorYahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
ne kadar maaş alıyorsun soru bir
ne kadar biriktirdin soru iki
hiç hoşuma gitmiyor
babam da dahil herkes paramın takibinde ....
sorma baba diyorum illa ısrarla sorup öğreniyor ve çok da sinirleniyorum!
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum
Ben simdiye kadar en yakin arkadasima dahi sormadim sormamda ama bi dis kliniginde calismisyim bi sure gelen hastalar bile soruyordu ne kadar aliyorsun diyeYahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum
ne güzel şanslısınız sormadıklarına göreBana kimse sormuyor ne ailem ne cevrem, ben de söylemem ne kadar param olduğunu. Kimse bilmez. Mesleginiz ne? Neden soruyorlar ki, dikkat çeken bir iş mi yapıyorsunuz?
Biz ana oguluz. Ben ogluma soruyorum. Bu gayette normal cunku. Birikim yapmasini istiyorum. Benden baska dusunen yok cunku onu.ben her ikisine de uyuz oluyorum
Sana da mi soruyorlarBen babama bile soylemem o bile bilmez ne kaar aldigimi diyorum. Simdi esimin aileside soruyor ben o konulara girmem esim bilir sadece yeterlidir diyorum. Kendimi hic uzmuyorum
ben dogrucu mahmutum. söylerim.Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
Babamn sormasi eger onunla yasiyorsam cokta tuhafima gitmez. Yani zaten almazda bence gayet norml sormasi. Tabi dedgm gibi babanzla yasiyosaniz. Yoksa ilgilendrmez. Hele baska insanlari hic ilgilendrmzYahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
Hiç yok, aç kalıyorum de boş ver...Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?