- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
sordum araba alcakmışım ya ondanmışAmaçları ne sormalarında?
Size ne benim paramdan deyin.sordum araba alcakmışım ya ondanmış
yok baba vazgeçtim almıcam ya dedim en soın
babamın bahanesi bu
ama diğerlerinin ben de bilmiyorum
millet meraklı sadece bence
ama bu merak beni rahatsız ediyor!
aynen ya maaşımın zammı vergisi her bişeyi ne yapacak bu insanlar anlamıyorum....komşudur akrabadır herkes para hesabında size ne demi yaniAileme ne kadar aldigimi soyledim ama surekli sormazlar naptin ne ettin diye.Cevremdekilere asla anlatmam sukur yetiyo derim konuyu kapatirim.Millete ne
Aynen bende kardesleriminkini bilmem.Bazilari cok seviyo kim ne aliyo hesap yapmayi galiba.Millete hic anlatma bence bana yetecek kadar aliyorum de konu kapanir.aynen ya maaşımın zammı vergisi her bişeyi ne yapacak bu insanlar anlamıyorum....komşudur akrabadır herkes para hesabında size ne demi yani
ben daha kardeşime sormadım parasını ayıp denen bir şey var
Hiç bir şey,çünki o samimiyeti vermiyorum kimseye...Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
ne kadar maaş alıyorsun soru bir
ne kadar biriktirdin soru iki
hiç hoşuma gitmiyor
babam da dahil herkes paramın takibinde ....
sorma baba diyorum illa ısrarla sorup öğreniyor ve çok da sinirleniyorum!
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum
Babaya neden soylenmesin ben babam sormadan soylerim ama disaridaki insanlara soylemem soranlarada sinir olurum bu ozelidir insanin .Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
siz ne diyorsunuz para mevzusu açılınca dışarıdakilere ayrı , yakınlarınıza ayrı merak ettim? Çünkü çok sinir oluyorum...Biriktiremiyorum çok ve sürekli takip edince daha çok uyuz oluyorum
Eşim de öyle der,gelir iyi ama giderler olmasa diyeAslında kimsenin sormaya hakkı yok. En güzeli giderin olduğu kadar gelirin olduğunu söylemek
hoşlanmıyorum ama takip etmesindenBabaya neden soylenmesin ben babam sormadan soylerim ama disaridaki insanlara soylemem soranlarada sinir olurum bu ozelidir insanin .
Ev halki soruyorsa yine iyi. Disardan biri sordugunda gicik oluyorum.Yahu işe yeni başladım(1 yıl oldu yeni) herkes de bunu soruyor başından beri
hiç hoşuma gitmiyor
ben her ikisine de uyuz oluyorumEv halki soruyorsa yine iyi. Disardan biri sordugunda gicik oluyorum.
kimine göre az kimine göre çokBen sorana söylerim, saklamayı da aşırı gereksiz buluyorum, söylenince noluyo ki? Yani gerçekten ayıp ise ben de söylemeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?