- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 2 haftalıklar sayılıyor mu ya1-2 haftalik gorustuklerimi, takildiklarimi da sayarsak 10u gecer. Ama boyle bir soru almadim, ne fark ediyor?
Bugun sayi soran yarin da ne yaşadiniz diye sorar. Sacma sapan seyler.
1 2 haftalıklar sayılıyor mu yaben onlar sayılmıyor diye biliyordum
siz ona sordunuz mu?Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Sen çok yufka yüreklisin hahah ben tekmeyi başka yerine atardımAşmadık çünkü problem olmadı. Bunu bana soracak adam totişkosuna tekmeyi yiyeceğini bilir.
Sormadi ama sayisini hatirlamiyordum zatenNişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.
Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Hayır.siz ona sordunuz mu?
Haşin vanderSen çok yufka yüreklisin hahah ben tekmeyi başka yerine atardım
Onun eski sevgili sayısı sabit kalsın zorlanmasın diye
Ben olsam 27 derdim yuvarlak olsun![]()
Sevgililer yeniden sayiliyor. Lütfen sandıkları terketmeyelimSevgililik kaç aydan başliyor bilmiyorum.Ona göre yeniden sayim yapabilirim daha az cikar.
![]()
Ortalama 10-15 sene sevgililerimiz oluyor çünkü hepsini hafızada tutamayız, bellek kapasitesini aşarBu konuya gelen yorumlar cok hosuma gitti. Bu arada dusundum de ben de sayisini bilmiyorum. Hatta universite ikide bodrumda bi cocukla tanisip 3 4 ay sevgili olmustuk cok komik bi tipti. Dusundum dusundum ismini hatirlayamadim. Keza surati filan da gozumde canlanmiyor. Hatta daha kisa suren iliskilerimde de adini simasini hatirlamadiklarim var. Yaslaniyor muyuz ne?
Niye ?Hayır.