Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlamıyorum çünkü sen bana hepsını unutturdun........
Sarhoş olmamla asla alakası yok
Ortalama 10-15 sene sevgililerimiz oluyor çünkü hepsini hafızada tutamayız, bellek kapasitesini aşar
Eski sevgililer beni saysın, ben niye sayıyorum?
Çünkü işi gücü yerinde, benden başkasına bakmayan, efendi biri.Niye ?
Hatta bakir misin diye sor
Akıl veriyoruz hem ben romantiğim bunu demesi lazımKaçırdık yine tazecik yeni üyeyi.
Çünkü işi gücü yerinde, benden başkasına bakmayan, efendi biri.
Güzel cevap sağolun. Çok sıkıştırırsa bunu söylerim. :)Hatırlamıyorum çünkü sen bana hepsını unutturdun.
Sizle tanışmadan önce de mi size bakmakla geçirmiş senelerini burdan bu anlam çıkıyor daÇünkü işi gücü yerinde, benden başkasına bakmayan, efendi biri.
Ben de bi düşündüm el ele bile tutuşmadığım hatta aslında hoşlantı bile duymadığım sevgililerim oldu küçükkenOnun kaç sevgilisi olmuş? Niye soruyor ki böyle bir şeyi? Yani biz de sohbet ederken demiştik erkek arkadaşımla birbirimize ama bu böyle sorguya çekme şeklinde olmadı. Sayı olarak bilmeyiz iki tarafın da, ilk sevgililerimizi falan da konuşmuştuk çocukluk anıları olarak falan.
Yani üç tanecik sevgilinizi sorun edecek bir insan mı karşınızdaki?
Bunların sevgilisi olup olmamasıyla ya da bekaretiyle ne ilgisi var?
Benim de işim gücüm yerinde, sevgilimden başkasına bakmıyorum ve çok hanımefendiyim ama gerisini ne sen sooor ne ben söyleyeyim![]()
Hanımefendilik son cümlede yerle bir oldu![]()
Senden öncesini soracaksın zaten sonrasını değil :)))Çünkü işi gücü yerinde, benden başkasına bakmayan, efendi biri.
Muhteşem pipiÇetelesini tutup napıcakmış 3 tane kişi için sana bu muameleyi layık gören ama senin vazgeçemediğin yüce şahsiyet, muhteşem pipi? TC'lerini , ev adreslerini falan da verip gün gün naptığınızı da anlat , terk edebilir her şey mahvolabilir tabi Allah korusun böyle adamla evlenme fırsatı kaçabilir![]()
![]()