Kaç sevgiliniz oldu nişanlınıza kaç dediniz?

Nişanlıyım, geçende konuşurken bana "kaç sevgilin oldu?" dedi. Panikledim, zar zor konuyu değiştirdim. Bu güne kadar lisede bir, üniversitede iki kişi oldu. Ben ona üç desem herşeyi mahfederim belki. Bu ilerde yine soracaktır.

Siz evlenmeden önce bu konuyu konuştunuz mu? Kaç kişi oldu? Nişanlınıza kaç kişi oldu dediniz? Nasıl aştınız bu problemi?
Bence asıl böyle bir soruyu soracak kafa ve bunu görememek her şeyi " mahfetmez ama MAHVEDER"

Kızlar benimkileri de sayar mısınız? Benim soranım yok ama arada kendi kendime soruyorum, cevabını bulamadım.

1. 2 aylık bir ilişkim vardı; o yanıma geldi, ben yanına evine gittim, öpüştük biraz fanfini
2. Bir günlüğüne bir etkinlikte gördüğüm çocukla gezdik, tozduk, öpüştük
3. 2 aylık yine, yabancı dil pratiğinden gerçek dil pratiğine döndü, daha ilerisi olmadı
4. 2 yıllık arkadaşımla benden hoşlandığını düşünerek öpüştük, fanfiniye döndü ama çook ilerisi olmadı.

Şimdi bunlar benim neyimdi? Hiç sevgilim olmadı diyebilir miyim?

Bi kere nisanlandim nişanlım yalan söyledi nişanı attım eşimle tanıştım eşimle çok severek evlendim

Birbirinizden oncesini konusupta ne kendinizi ne onu yipratmayin. Bu konulardan konusmak istemediginizi soyleyip gecin. Ha çok israr ederse senden öncekiler sevgili sayilmazdi ki deyin ne diyeyim

Birazdan" elime erkek eli değmedi " ciler gelir onlar gelmeden ben yazayım .
Uzun süreli ilişkilerim de oldu ( 2 sene/3sene/tam 6 sene ) onların aralarında garnitürlerim de oldu . Eşimin bilmesine gerek yok . Başlarda sorar gibi oldu ilgilendirmez dedim kapandı . Israrla sorsaydı da söylemezdim . Kimseyi ilgilendirmez

Bu tür şeyler 18 20 yaşlarındayken daha çok merak edilmiyor mu ya? Hani o zmn birilerinin ilk.aski olma ihtimali artıyor bunu ölçüyorsun. Ama belli bir yaşın üstünde beyin gelişimini tamamlamış birilerinin birbirlerine bu tarz soruları sormaları cook manasiz. Geyik yapmadan cevap vermek de imkansız

Benim eşimden önce hiç olmadı. O sormadı. Sormazdı da ama ben söylemek istedim.
Neden olmadı. Evliliği 25 yaşına kadar hiç düşünmedim. 27 yaşında eşimle tanıştım.
Kimse olmadı deyince inanmadı 😅 ayıp değil söyleyebilirsin dedi. Olsaydı söylerdim dedim

Benim hiç sevgilim olmadı lisede ve üniversitede kendi tercihim eşim ilk sevgilim aynı zamanda..ancak onun oldu sayısını bilmeyen sanırım o sorun ettim başta cahillik işte..beni ilgilendirmez ki sonuçta olmuş bitmiş elimden ne gelir:halay:ama şu duruma çok bozuldum bilsem bu düşüncesini evlenmezdim.. Benim de olsa sorun eder miydin dedim utanmadan evet o zaman olmazdık dedi ..e senin maaşallah dedim o ayrı dedi tartıştım tabii ..2 oğlum var umarım düzgün zihniyetleri olur insan olmayı başarabilirler...

Back
X