Kaç tane ayakkabınız var ?

internetten aldığım 8 babet geldi bir tane haricinde hepsini beğendim gelenlerle beraber sanırım 44 çiift vardı geçen hafta ist. ailemin yanına gittim ordanda iki spor ayakkabı aldım yani 46 falan oluyor kociş artık isyanlara girdi yeter daha ayakkabı yok dedi ama ben onu kandırmasını bilirim

İnternetten siparişle gelen ayakkabılar nasıl canım ya bi sürü beğendim ama cesaret edemedim almaya..

İnternetten siparişle gelen ayakkabılar nasıl canım ya bi sürü beğendim ama cesaret edemedim almaya..

bende cesaret edemiyordum almaya ama güzel geldi resim ekleyebilirsem siteden aldığım ayakkabıların rsmini koyarım tek bi tanesini çok beğenmedim ama diğerleri güzel yazın en çok babaet giyiliyor zaten yani ben hep babet giyerim spor ayakkabı giyince ayaklarım pişiyor

ne siz sorun nede ben soylıyım.daha salı gunu aldım 3 çift ayda alıyorum 5 6 cıft ayakkabı.80 90 rahat vardır belkıde daha fazla.babet bot spor konvers parmak arası terlık topuklu topuksuz vs.acayıp takıntı var ayakkabı ve küpelere karsı.

Herkesın yaşam tarzı farklıdır

dugunlere nısana gıderken ayrı ayakkabı gıyer spora gıderken ayrı ayakkabı..

gunlere oturmaya gıderken ayrı ayakkabı calışırken ayrı ayakkabı vs vs

koyde yaşayan bır ınsan tarlada ayrı dısarda ayrı ıkı cıft ona yeter..

Bu sıtede cok farklı ınsanlar var cok bır başlık olmuşş

ETrafımızda ıhtıyacı olanlara kımın verdıgı kımın vermedıgını bılemeyızz

Sız sayısını hatırlamadıgınız tpuklu ayakkabılarınızla gezerken yanınından yırtık bır ayakkabı gıyen ınsan gecerken ona bakarak gecıyorsanız orda sorun vardır ama ona verebılıyorsanız o zaman sayının onemı yok....

Onemlı olan kullanmadıklarımızı saklamak yerıne ıhtıyacı olanlara vermek..

erkeklerın kravat takıntısı olur..kadınların ayakkabı cantası

sanırım 20 tane anca var oda sürekli kullandıklarım değil devamlı giydiğim
3 tane 2 3 gardolap ayakkabısı olanlara şaşıyorum...müsriflik bence insan ihtiyacı kadar almalı...ya bide hiç ayakkabısı olmayanlar....:2:

üşenmedim saydım:))))
2 hugs
1 barbour
2 kısa çizme(1i topuklu)
3 uzun çizme (1i topuklu)
5 babet
3 crocs(1i babet gibi)
8 topuklu ayakkabı
4 parmakarası terlık
5 converse(1i spor ayakkabı)
TOPLAM:33 Daha sayamadığım kesın vardır...

Benim de cizme, topuklu, spor, babet, sandalet, terlik yaklasik 50-60 var sanirim

toplam 4 tane ayakkabım var ve esim ne cok ayakkabın var der düsünün sizlerin yaptıgı israfı arkadaslar

geçenlerde ben de bunu düşündüm
sayısını bilmiyorum
eskiyenleri (modası geçenleri) atamadığımdan evin her yeri kutu
her kutunun içi dolo dolu

Benimde ayakkabı takıntım burayada yazmıştım kaç tane olduğunu. Ama şimdi olmayanları düşünerekte yaşanmazki tamam ben alıyorum kendime elimden geldiğince özellikle çocuklara yardım etmeye çalışıyorum. Onun yeri ayrı onun yeri ayrı. Şimdi memleketimizde aç insanlar var diye kimse evinde aç oturmuyordur heralde. Önemli olan yardımını yapmak ama bunu dile getirmekte hoş değil. Yapılan yorumlara bakarak yazdım yoksa birşeyi dillendirmek değil amacım...

Bir kaç yorumu okudum da cidden kimisi inanılmaz abartı geldi bana.Tabii herkesin tercihi ama ne bileyim ben çevremde kimsede görmedim bu kadar bol ayakkabı valla. =)

11 tane toplamda yazlık,kışlık,spor vs.​

Bir kaç yorumu okudum da cidden kimisi inanılmaz abartı geldi bana.Tabii herkesin tercihi ama ne bileyim ben çevremde kimsede görmedim bu kadar bol ayakkabı valla. =)

11 tane toplamda yazlık,kışlık,spor vs.​

Valla tatlım kimi insanların ayakkabı takıntısı var benimde fazlasıyla var geçen hafta bir converse daha aldım trendyoldan siyah olanlardan ama henüz elime ulaşmadı merakla bekliyorum

vallahi benim de hastaligim ayakkabilar:)
galiba 60 çift üstü de bende var dolgu topuk agirlikli :)
birde bakim için cok iyi birini buldum her ürünüm yeni gibi:)
israf etmemenin yollari var ama hem her kiyafete ayri ayakkabi yakişiyo kizlarrrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…