• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane ayakkabınız var ?

sayamamki :8: sayısını da bilmem alırım nereye koyduqumu bilmem:52: babam ayakkabı satıyo zaten ewe doldururum kirlenince yenisini alrm takıntı oldu bende :62:

sayamamki :8: sayısını da bilmem alırım nereye koyduqumu bilmem:52: babam ayakkabı satıyo zaten ewe doldururum kirlenince yenisini alrm takıntı oldu bende :62:

Ohh canımm ya bnmde babam ayakkabıcı olsaymış ya keşke :D ben kendimi düşünemiyorum,çıldırırdm herhalde.....:60::60:

20 çift var:)annemden bikere para istemiştim ayakkabılarını sat bulursun para demişti:D ama sviyrum ayakabbı almayı :) bu ara topuklu ayakkablara sardım:)

daha ilk bahardayız bugun alısverıse çıktım ve yaz sezonu için 5 ayakkabı bir terlık aldım siz tahmin edin artık kaç çift ayakkabım oldugunu
8 tane spor ayakkabım
4 babet FAZLA GİYİNMEDIGIM İÇİN AZ VAR
2 bot
6 çizme
3 topuklu AYDA YILDA BİR GİYERIM
11 tanede sandalet gladıatör tarzı
5 terlik

oldu 39 çift

Bende gladyatör tarzı ayakkabılardan alıcam bu ara araştırıorum kot kumaşında olanlar var onlardan..sende baya bi varmış nasıl rahat mı peki ..? :)

10çizme,7bot,3converse,6 adet platform topuklu ayakkabı,5adet dolgu topuk.2babet ama hiç sevmiyorum.2 ugg,4terlik:9:tam bi ayakkabı delisiyim.bu yaz için daha alıcam.en büyük tutkum ayakkabı.onları dolaba dizip izlemeye bile bayılıyorum ya.annem kafayi yiceksin yakında ayakkabılarınla diyo.ben görmeden benim giymediğim ayakkabıları millete veriyo:19:evlenirken çeyiz olarak sırf ayakkabılarını vercem çeyiz kamyonunu doldurur zaten diyo:1::1:

10çizme,7bot,3converse,6 adet platform topuklu ayakkabı,5adet dolgu topuk.2babet ama hiç sevmiyorum.2 ugg,4terlik:9:tam bi ayakkabı delisiyim.bu yaz için daha alıcam.en büyük tutkum ayakkabı.onları dolaba dizip izlemeye bile bayılıyorum ya.annem kafayi yiceksin yakında ayakkabılarınla diyo.ben görmeden benim giymediğim ayakkabıları millete veriyo:19:evlenirken çeyiz olarak sırf ayakkabılarını vercem çeyiz kamyonunu doldurur zaten diyo:1::1:

ee haklıymıs kadın onlar doldurur kamyonu (:
peki giyiyomusun bunların hepsini :D

ee haklıymıs kadın onlar doldurur kamyonu (:
peki giyiyomusun bunların hepsini :D

kışın özellikle çizmelerimin hepsini giyiyorum cnm.yazın da platform ayakkabılarımı ama diğerlerini sık giymem.kendime engel olamıyorum ayakkabı alma konusunda.hastamıyım diye biara çok düşündüm.vazgeçemiyorum çünkü sürekli eksik gibi geliyo aldıkça alasım geliyo.sevgilim bile çok kızıyo.ama ben mutluyum onlarla:9:izlemek bile hoşuma gidiyo:9:

kışın özellikle çizmelerimin hepsini giyiyorum cnm.yazın da platform ayakkabılarımı ama diğerlerini sık giymem.kendime engel olamıyorum ayakkabı alma konusunda.hastamıyım diye biara çok düşündüm.vazgeçemiyorum çünkü sürekli eksik gibi geliyo aldıkça alasım geliyo.sevgilim bile çok kızıyo.ama ben mutluyum onlarla:9:izlemek bile hoşuma gidiyo:9:

mutluluk onlarda diyosun yanii ne hoşş :65:

mutluluk onlarda diyosun yanii ne hoşş :65:

Ahhh bnmde mutluluğum onlarlaa..:69: bnmde annem bnm çantayla ayakkabı takım olucak kesinlikle aynılarını alıorum yani aynı renklerde,desenlerde fazlalarını başkalarına weriyo canımdan can gidio yarabbim kafayı yeniş durumdayım :60:

spor ayakkbm 6 tane var genellikle siyahla beyazı tercih ederim papet olarak 9 tane var renk renk hepsi :) 4 tane topuklu 5 tane çizme var :) terlik 2 tane :D Az ama idare ediyor günlük olarak converslerimi kullanıyorum :)

hatırladığım kadarıyla:
1 spor ayakkabı
1 converse
4 babet
4 topuklu ayakkabı
2 abiye topuklu ayk.
2 çizme
ama giyecek hiç ayakkabım yokkkkkkkkk :44::44:

kızlarrrrrr ayakkabı resimlerimizi paylaşalımmı ne dersiniz..?? Hem birbirimize fikir vermş oluruz..isterseniz ayakkabıyla birlikte kullandığımız çanta resimlerinide paylaşalım..ama bi bana nasıl resim ekleniyo ilk onu göstersinnnnn...:))))

Back
X