Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi ne kadar çok ayakkabı takıntısı olan varmışş kendim gibi birilerini buldum sonunda![]()
sayamamkisayısını da bilmem alırım nereye koyduqumu bilmem
babam ayakkabı satıyo zaten ewe doldururum kirlenince yenisini alrm takıntı oldu bende
![]()
20 çift var:)annemden bikere para istemiştim ayakkabılarını sat bulursun para demiştiama sviyrum ayakabbı almayı :) bu ara topuklu ayakkablara sardım:)
10çizme,7bot,3converse,6 adet platform topuklu ayakkabı,5adet dolgu topuk.2babet ama hiç sevmiyorum.2 ugg,4terliktam bi ayakkabı delisiyim.bu yaz için daha alıcam.en büyük tutkum ayakkabı.onları dolaba dizip izlemeye bile bayılıyorum ya.annem kafayi yiceksin yakında ayakkabılarınla diyo.ben görmeden benim giymediğim ayakkabıları millete veriyo
evlenirken çeyiz olarak sırf ayakkabılarını vercem çeyiz kamyonunu doldurur zaten diyo
![]()
ee haklıymıs kadın onlar doldurur kamyonu
peki giyiyomusun bunların hepsini![]()
kışın özellikle çizmelerimin hepsini giyiyorum cnm.yazın da platform ayakkabılarımı ama diğerlerini sık giymem.kendime engel olamıyorum ayakkabı alma konusunda.hastamıyım diye biara çok düşündüm.vazgeçemiyorum çünkü sürekli eksik gibi geliyo aldıkça alasım geliyo.sevgilim bile çok kızıyo.ama ben mutluyum onlarlaizlemek bile hoşuma gidiyo
![]()
mutluluk onlarda diyosun yanii ne hoşş![]()