Doğuma Hazırlık Kaç UMUT annesi var?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

b_i_o

minicik1can bensanahayran
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
6.240
25
156
Ankara
merak ettim evladının adı "UMUT" olan kaç kişiyiz?
gerçi bizimki Ali Umut ama biz Umut diye sesleniyoruz :emir_bebek:

5 yıldır bekliyorum umutla...oğlum olursa adı umut olacak...

allah sağlıkla tez zamanda kavuştursun beklediğiniz evlada. benim Umudum da 5. yılın sonunda geldi belki bu yıl sizin yılınızdır :34: biz ilk bebek için kız da olsa erkek de olsa Umut olsun demiştik allah erkek verdi, kız da olsa yine Umut olacaktı ama

allah sağlıkla tez zamanda kavuştursun beklediğiniz evlada. benim Umudum da 5. yılın sonunda geldi belki bu yıl sizin yılınızdır :34: biz ilk bebek için kız da olsa erkek de olsa Umut olsun demiştik allah erkek verdi, kız da olsa yine Umut olacaktı ama

kız olusa umut'un yanına kız olduğunu belli eden bir isimle umut koymama izin veriyor eşim.duanız için teşekkür ederim,rabbim yavrunuza ömür versin.

kız olusa umut'un yanına kız olduğunu belli eden bir isimle umut koymama izin veriyor eşim.duanız için teşekkür ederim,rabbim yavrunuza ömür versin.

amin inşallah sizi de müstakbel Umut annesi sayabiliriz yani :13:
gerçi görünen o ki bir siz bir de ben varız :97:

benim iki oğlum var üçüncüsü kız olacak 7 günüm kaldı hayırlısıyla kucağıma alıcam inşallah..küçük oğlum 6 yaşında adı Umutcan.Çok yakışıyor bana göre.anlamlı bir isim.

benim iki oğlum var üçüncüsü kız olacak 7 günüm kaldı hayırlısıyla kucağıma alıcam inşallah..küçük oğlum 6 yaşında adı Umutcan.Çok yakışıyor bana göre.anlamlı bir isim.

allah bağışlasın kız kuzunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşallah
evet çok güzel ve anlamlı bir isim hakikaten :13:

Back
X