kaç yaşında anne oldunuz?

derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi

Ben 24 yasinda anne oldum.iyiki olmus diyorum.kendimi hazir hissediyodum sonucta.
Ama kimseye diyememki 24 unde anne olun.her kadinin ruh dunyasi farkli aile ortami beklentileri farkli.
Herkes kendini bilir.bosverin baskalarinin ne dedigini.kararsizliktan kurtuldugunuz yas dogru yas olur sizin icin.

derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi

tabiki öncelikle bu duruma eşinizle birlikte hazır olmanız gerekıyo hem maddi hem manevi.

ben 25 yaşımı bitirdim 1 yıldır beklıyorum meleğimi.

bazen geç kalmış gibi hissediyorum kendimi. telaşlanıyorum.

sonuçta Allahın izniyle çocuğumu yalnız büyütmek istemem yanında bir kardeşi olacak.

ee onun olması içinde kim bilir kaç yıl bekleyeceğim.

o yüzden keşke daha önceden hazır olsaydım ve zaman kaybetmeseydim diyorum

Bu kararsizligi ben de yasamistim. Evliligimin 3.yilina girecegim ve cocuk düsünüyorum, seninle ayni yastayim. Ben de hatta konu acmistim buraya ne zaman en uygun zaman olur diye. Cünkü ben yüksek yapiyorum. Is bulup öyle mi baslasam, yoksa cocuk yapsam sonra mi baslasam diye kararsizdim.

Hedefim 26 yasinda anne olmak. Sonra cocugun ilk aylarini atlatip is bulmak.

Calisiyor musun bilmiyorum ama, eger calismiyorsan ya da calismayacaksan, biraz daha bekleyebilirsin bence. Cünkü 7 aylik evlisin. Esini ne kadar süredir taniyorsun? Ben genelde 2 yil kadar evliligin oturmasindan yanayim.

Bir de etraftan gelen baskilari da takmamalisin. Sen anne olmaya hazir hissediyor musun? Esin hazir mi? Birbirinize yeterince doydunuz mu? Birlikte yapmak istediklerinizi gerceklestirdiniz mi? vs. sorularina da verdigin yanitlar seni dogru zamana yöneltecektir.

22 yaşında evlendim, şuan 23 yaşındayım.
Biran önce hamile kalıp 9 ay sonrada anne olmak istiyorum :)

Bende çok kararsızdım. Sizin kararsız olma sebbeiniz nedir?

Bende 23 yaşında anne oldum kızımı 6 aylıkken bırakıp çalışmaya devam ettim
şu an 27 yim kzım 4 yaşında beraber büyüyoruz ne güzellll:)))))))
süslenip püslenip geziyoruzzz

Bu kararsizligi ben de yasamistim. Evliligimin 3.yilina girecegim ve cocuk düsünüyorum, seninle ayni yastayim. Ben de hatta konu acmistim buraya ne zaman en uygun zaman olur diye. Cünkü ben yüksek yapiyorum. Is bulup öyle mi baslasam, yoksa cocuk yapsam sonra mi baslasam diye kararsizdim.

Calisiyor musun bilmiyorum ama, eger calismiyorsan ya da calismayacaksan, biraz daha bekleyebilirsin bence. Cünkü 7 aylik evlisin. Esini ne kadar süredir taniyorsun? Ben genelde 2 yil kadar evliligin oturmasindan yanayim.

Bir de etraftan gelen baskilari da takmamalisin. Sen anne olmaya hazir hissediyor musun? Esin hazir mi? Birbirinize yeterince doydunuz mu? Birlikte yapmak istediklerinizi gerceklestirdiniz mi? vs. sorularina da verdigin yanitlar seni dogru zamana yöneltecektir.

eşimden yana sıkıntım yok ruh ikizim o benim 6 yıldır flört ettik çok iyiyiz maşşalah:nazar:fakat eşim 30 lu yaşlarda olsun diyor gezelim tozalım diyor o zaten bir hayli geç

21 yaşında anne oldum..:nazar:
Oğlum 5 yaşında
:55:
Kavalyem o benim..
:54:
Abla kardeşş gibi takılıyoss :16:

çalışıyoruz cnm yazmayı unutmuşum kamudayım mühendisim kadromu yeni aldım süt izni vs hakları elde etmişken rahatken şartlar aklım karışıyor yüksek lisans da yapıyorum bitmesine çok var çocuk olursa engel olurmu okula acaba

22 yaşında evlendim, şuan 23 yaşındayım.
Biran önce hamile kalıp 9 ay sonrada anne olmak istiyorum :)

Bende çok kararsızdım. Sizin kararsız olma sebbeiniz nedir?

yüksek lisansım bitmesine çok var ev almadık daha.. biraz da gezmk hatayı mı yaşamk gerek bilemedim

eşimden yana sıkıntım yok ruh ikizim o benim 6 yıldır flört ettik çok iyiyiz maşşalah:nazar:fakat eşim 30 lu yaşlarda olsun diyor gezelim tozalım diyor o zaten bir hayli geç

çalışıyoruz cnm yazmayı unutmuşum kamudayım mühendisim kadromu yeni aldım süt izni vs hakları elde etmişken rahatken şartlar aklım karışıyor yüksek lisans da yapıyorum bitmesine çok var çocuk olursa engel olurmu okula acaba

yüksek lisansım bitmesine çok var ev almadık daha.. biraz da gezmk hatayı mı yaşamk gerek bilemedim

Süper bir konumdasin, yerinde olmus olmayi cok isterdim. :16::16::16
Kamudasin ve bu haklar kesinlikle kacmayacak, o yüzden acele etmene gerek yok bence.
Yüksek lisans da yapiyormussun, uf ben calismiyorken zor hallediyorum, sen calisip, yüksek yapip bir de cocuk bakacak misin? :53::53::53: :1::1::1::1::1::1:
Becerebilen de vardir mutlaka ama güc ister, sabir ister...

Bence de biraz daha esinle vakit gecirin, gezin tozun, beraber cikilan tatillerin cocuk olduktan sonra özlendigi söylenir genelde. Yüksek de 2 yila biterse :) 28`de anne olabilirsin mesela. :16:

Ev alamama sebinizi geçin. Çünkü ev alacaksınız bilmem kaç yıl onu ödeyeceksiniz. Bu sırada çocuk için ev kredinizin bitmesini mi bekleyeceksiniz?

Diğer konular düşünmeniz için bir sebep tabi. Çünkü bence siz sadece yaştan dolayı anne olmayı istiyor gibisiniz.

Mesela kendimden örnek vereyim. Eşimin ailesine ait bir evde oturuyoruz ama ev almamız şart bikaç sene içinde. Eşimin kendi işi ama çok yüksek meblağlar kazanmıyor. Bende çalışıyorum. Önceleri şartların daha iyi olmasını beklemeye karar vermiştim, ama şuan bebek sahibi olmayı okadar çok istiyorum ki bunların hiçbirini gözüm görmüyor. 16 aylık evliyim, iyi kötü bu çarkı döndürüyoruz. Bi çocuğumuz olsa onada bakabiliriz çok şükür.
Gezmeye hayatı yaşamaya gelince 16 aydır bu konuda hiçbi gelişme gösteremedik göstericez gibide görünmüyor, çalışma şartlarımızdan dolayı. Bişeylerin yoluna girmesi için ertelemeyi gereksiz buldum bende. Belkide onunla hayatı yaşamak daha güzel olacak, renk katacak.
Şuan anne olmayı çok istiyorum, buyüzdende aklımda tüm soru işaretlerine olumlu yaklaşmaya çalışıyorum.
Öncelikle bebek isteyip istemediğinden emin olmalısın bence.

16 yasimda evlendim
18 yasimda bebegim oldu.

Iyiki de hemen olmamis.

kadin icin 25-27 arasi ideal bir yas olduhunu dsunuyorum 10lu yaslarda anne olmak genclikten calar yahu ..

Hayatta tecrube edinilmeli rahatta erilmelivsonra cocuk olmali .

Ben 27 de dsunuyorum.

27 yaşındayım ve anne olmayı o kadar çok isterdim ki su yasimda.ama bi baba adayi yok maalesef bnm icin etrafimda :(( 30 dan once anne olmam da mümkün gorunmuyo suan. ..

30 yaşında anne oldum.
kısmetse 38 yaşında da 2. kez anne olacağım:))
daha kesin değil gerçi ama.
tavsiyem tüm şartları uygun olan ,eşler olarak ta kendini hazır hissedenlerin
sudan bahaneler ile çocuk yapmayı ertelememeleri.
Tabi Allah nasip ederse o da.
Ama hamile kalmaya karar vermek bile bi süreç özellikle çalışan bayanlar için.
Ama herşeyin zamanında güzel olduğunu ve daha kolay olduğunu düşünüyorum.
Ben şu an yaşımdan dolayı kendimi birazcıkkk yorgun hissediyorum.
Aklımda bintürlü acabalar geziyor.
Keşke şartlarım elverseydi de daha erken yaşta oğluma bir kardeş doğursaydım.
Ama kısmet işte.

Back
X