Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiz bakimi gercekten zor cnm ama rabbim sabrini veriyor cok sukur bugunumuze o zaman sen bu bebekte herseyi ilk gibi yasiyacaksin bilincli olcaksin hic korkma cnm insallah saglikla dogsun kuzucuk bir sekilde buyur gider zaten ablasida sana cok yardimci olacaktir eminjm benim oglum ikizlere deliriyor kardes guzel sey kizin cok sansli bence yillar sonra kardesi olacak beklenmedik bir zamandaCnm ikizler bakımları zorladım seni gerçi severek yapiyo insan anne olunca ama gece uykuları vs ya cahil değiliz tabi 18 yaşındakiler yapayalnız gurbette bakıyorlar bizmi bakamicaz yani ara verince işte gece uykusuzluklar baslicak kusucam devamli üst değiştiren vs korkutüyolar benide belkide sakın bebek olur gece uyur ben kaljarim saat kurup emzirmek için neler dersin olaylara benim ilk kızımı annem büyüttü ben 23 yaşındaydım annemde 42 erken annane oldu kızımı aldı kendi bebegi gibi büyüttü o yüzden bana pek bişey düşürmediği için şimdi bocaliyorum
Ay inş ya dediğin gibi olur fazla zorlanmam beklenmedik zamanda olması kaygilandiriyor Allah nasip etti kolayığınına verir insikiz bakimi gercekten zor cnm ama rabbim sabrini veriyor cok sukur bugunumuze o zaman sen bu bebekte herseyi ilk gibi yasiyacaksin bilincli olcaksin hic korkma cnm insallah saglikla dogsun kuzucuk bir sekilde buyur gider zaten ablasida sana cok yardimci olacaktir eminjm benim oglum ikizlere deliriyor kardes guzel sey kizin cok sansli bence yillar sonra kardesi olacak beklenmedik bir zamanda
istedigin zaman soru sorabilirsin cnm ozelden de kafana takilan birsey olursaAy inş ya dediğin gibi olur fazla zorlanmam beklenmedik zamanda olması kaygilandiriyor Allah nasip etti kolayığınına verir ins
Cnm ara vermek dahaki güzel sence annem de takma kafanı beraber bunuda büyütürüz diyo yanlız değilsin diyor rahatlatıyor beni teyzem bile bende gelirim bak sana bile bırakmayız bebegi diolar çok güzel olcak inş yaStan dolayi takıldım cnm sorun olmaz degilmi mesela çocuk 10 yaşındayken ben 52 eşim 56 olcak ve kızımda 28 donusüm yok artik tabi 1.5 ay jaldı ama fikrini yazarmisinistedigin zaman soru sorabilirsin cnm ozelden de kafana takilan birsey olursa
Gerçekten keşke mi diyorsunuz35 yaşında anne oldum keşke daha önce olabilseydim...
19 yasinda anne oldum suan 7 yasinda bir pasam var cok sukur. Simdide ikizlerime hamileyim 26 yasindayim.kaç yaşında anne oldunuz kızlar
Diğeri kaç yaşında18 yaşında anne olduğum oğlum 24 yaşında 2 çocuk annesiyim
Bence normal şimdi hemen hemen her kez 2.'yi o yaşta düşünüyorlarKızlar bişey sorcam size ben 41 eşim 45 evet 2. Bebek icin gec kaldik ama hamileyim ve 1.5 ayım kaldı sizce çokmu geç ya eşim için mesela çokmu takiyirum
Tşk ederim cnm cevapladı gün için artık yaklaşıyor doğum biliyorum dönüş yok supriz bi gebelik olduğu için taktım biraz ama kıyamadım iste aldırmaya 17 yaşında kızım var sever degilmi zor olmaz inşBence normal şimdi hemen hemen her kez 2.'yi o yaşta düşünüyorlar
rica ederim bence sever hemde sana yardım eder her konuda bence şanslısınTşk ederim cnm cevapladı gün için artık yaklaşıyor doğum biliyorum dönüş yok supriz bi gebelik olduğu için taktım biraz ama kıyamadım iste aldırmaya 17 yaşında kızım var sever degilmi zor olmaz inş