Kaç yaşında burun estetiği oldunuz ?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?

daha 15 gun önce oldum suan şiş felan ama herşeye rağmen hiç pişman değilim hatta kızıyorum neden korkmuşum neden beklemişim diye kendime,

24 yasında aklıma düştü 28 yasında dilime düştü 29 yaşında araştırmaya arayışa girdim 30 yaşında oldum,

sakın korkma ve bekleme eger gerçekten istiyorsan hergünün kayıp

25 yaşından bu yana aklımdaydı ama işte iş güç evlilik çocuk ameliyat korkusu derken 32 yaşında olabildim.henüz 15gün oldu ameliyat olalı. Daha önce neden olmadım diye söyleniyorum kendime

30 yaşında oldum, daha erken olabilseydim kesinlikle olurdum. Şu an aslında bir kere daha revizyon olmam gerek, burnum o kadar zordu ki tek ameliyatla tamamen düzelmedi, ama iş güç çoluk çocuk artık çook zor.

21 yaşımdan beri kendimi ameliyat olmaya ikna etmeye uğraşıyorum çünkü korkuyorum :KK70::KK70:4 aydır doktor araştırıyorum haftaya ameliyat oluyorum yaşım 25 :KK52:

18e girdiğim gün oldum 7 sene oldu hiç pişman degilim

Korkuyorum açıkçası bir de günah olması var. Ama insanların sırf buruna bakıp insanı çirkin olarak nitelendirmeleri yüzünden her aynaya baktığımda keşke bir adım atabilsem diyorum. 24-25 gibi olsam cesaret edip de ne iyi olurdu. Bakıyorum hiç benimki gibi kemerli biri yok. Hepsi mi estetik? Hepsi mi o kadar güzel? Kendimi iyice çirkin hissediyorum. Çok karışığım bu konuda. Ne vardı insanlar insanları dış görünüşlerine göre yargılamasalardı.

Korkuyorum açıkçası bir de günah olması var. Ama insanların sırf buruna bakıp insanı çirkin olarak nitelendirmeleri yüzünden her aynaya baktığımda keşke bir adım atabilsem diyorum. 24-25 gibi olsam cesaret edip de ne iyi olurdu. Bakıyorum hiç benimki gibi kemerli biri yok. Hepsi mi estetik? Hepsi mi o kadar güzel? Kendimi iyice çirkin hissediyorum. Çok karışığım bu konuda. Ne vardı insanlar insanları dış görünüşlerine göre yargılamasalardı.
İnsanlar için yaptırma kendin için yaptir insana özgüven kazandirio ınan yaptirinca keşke daha önce yapsaydım diceksin ben foto bile cekilmiodum

Arkadaşlar merhaba. Ben de burnumun büyüklüğünden, kemerli olmasından ve bu büyüklüğe rağmen nefes alamamaktan muzdaribim. Yaşım 23 olacak birkaç ay sonra. Düşünüyorum ama çekincelerim var. Sizler kaç yaşında karar verdiniz estetik olmaya kaç yaşında oldunuz? Yaptırdığınız için memnun musunuz ?

18 yasindayim yaptirdim, hic bir zorlugu yok ama burun ucum düstü biraz ne yapicam bilemiyorum:/

Her gün burnuma bakıp olsam mı demekten sıkıldım, yıllar geçince de keşke ameliyat olsaymışım deyip iç geçireceğime ameliyatı olup kurtulmak en iyisi. haftaya ameliyatım var itiraf edeyim hala korkuyorum fakat yıllarca düşünüp üzüleceğime korkumun üzerine gitmeye karar verdim:KK71:

21 yaşında karar verdim. 23 yaşında bi cesaret ameliyat oldum. şuan 2 hafta dolmak üzere. nefes alıp verememe dışında çok ağrı sızı yok. umarım şekli de istediğim gibi olur :)

17 18 yaşımdan beri istiyorum, hep erteledim barışırız diye düşündüm, şu an 25 yaşımdayım ve gelecek ay ameliyat olacağım inşallah.

Valla ben 14-15 yasımdan berı dusunuyorum 20 yasında amelıyat oldum pişman degılım iyikş yaptırmısım yıne olsa yıne yaptırım :D

Canm bende olmak istiyorum ama korkuyorum dini açıdan :(

Canm bende olmak istiyorum ama korkuyorum dini açıdan :KK43:
Aynı şekilde düşünüyorum ama bakıyorum herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.

Aynı şekilde düşünüyorum ama
Aynı şekilde düşünüyorum ama bakıyorum herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.
.

Canim bende karar verdim olacagim para biriktirmeye basladim maddi acidan biraz zorlanacagim ama kendime olan ozguvenim gelecek inanıyorum :)

herkesin burnu o kadar güzel ki. Bir de estetik bu kadar yaygınlaşınca kemerli burun göremiyor başka kimsede insan. Hepsinizi bu kadar güzel dururken benimki daha çok gözüme çarpar oldu. Bilmiyorum kararsızım.
Bende olmaya karar verdim. Ama biraz maddi acidan zorlancak gibiyim para biiktirmeye

1 ay önce oldum şu an için hala şişliklerim var ama memnunum.hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum bazen.çabuk atlatıyorsun ol ve kurtul bence.

Back
X