kaç yasında cinsel hayatınız basladı??

Ben 19 yasindayim ve henuz bir cinsel birlesme yasamadim ancak karsi da degilim. Ama bunu uzgunum ama turk erkekleriyle yapmayi dusunmuyorum cunku hepsi butun kizlarla seviseyim ama esim bakire olsun dusuncesindeler ve tek dertleri sex. Sex yaptiktan sonra karsi tarafa, bayanlara ahlaksizmis gibi davranip ayrilan dahi var. Bu zihniyete sahip biriyle iliski yasayabilecegimi sanmiyorum

Demek hepsiyle tanıştın. Ne güzel... :46:

Ayrıca konu sahibesi, neden kapattırıyorsun ki kapattırma konunu dursun bence. Gayet normal olmuş. Olabilir yani kendiyle kıyaslamak isteyenler olabilir, genel kanıyı merak edenler olabilir. Bence konu seviyesiz değil, verilen cevaplar da öyle kalırsa tabi. :1: Afedersiniz burada eşiyle sevdikleri pozisyonlardan bahseden hanımlar bile oluyor. Bu onların yanında çok masum.
Kapanmasın yahu, vazgeç okuyalım yorumları. :1::1:

kocasına onu arzuladığını söyleyemeyen hanıma taktikler verebilen hatunlarız,hemde maşallah ayrıntılarıyla anlatabiliyoruzda bu taktikleri ne zaman uygulamaya başladığımızı söyleyincemi çirkin oluyoruz...
her iki durumdada bi tuhaflık yok..
merak etmiş sormuş işte ne var bunda..
kız bekar diye sanırım bu tantana...
bırakalım bu ayakları...

kocasına onu arzuladığını söyleyemeyen hanıma taktikler verebilen hatunlarız,hemde maşallah ayrıntılarıyla anlatabiliyoruzda bu taktikleri ne zaman uygulamaya başladığımızı söyleyincemi çirkin oluyoruz...
bırakalım bu ayakları...

ağzını yerım:) tesekkurlerrr

bırakalım bu ayakları...

akandeniz, bence çirkin! Sence değil. Sen yorumunu yap, benim yorumum üzerinden fikir yürütme, bu iki oldu.

Geçelim bu ayakları işimize baksın, herkes kendi yorumuyla ilgilensin başkasınınki ile değil.

akandeniz, bence çirkin! Sence değil. Sen yorumunu yap, benim yorumum üzerinden fikir yürütme, bu iki oldu.

Geçelim bu ayakları işimize baksın, herkes kendi yorumuyla ilgilensin başkasınınki ile değil.

senin yorumunu okumadım bile...
nem kapma olayında çığır açmaya başladın...
sence çirkinse anlatma..
ben yine kendi yorumumu yaptım..
senin mesajından alıntı yapardım seninle alakalı bi durum olsa..
geçmiş gitmiş muhabbet ne dert olmuş arkadaş..
senin takipçin değilim.....
olmayada hiiiiiiiiççç meraklı değilim...

hepsiyle tanıştın demenız agır olmuş bıraz genelleme yaparak soylemıs hanfendı

Aslında hepsiyle mi tanıştın nereden biliyorsun demek istedim. Asıl onun yazdığı ağır bence. Etrafımdaki onun genellemesine uymayan erkeklere hakaret kabul ederim bunu. Biraz değil baya baya genelleme yapmış. Neredeyse hepsi dese tamam ama direkt hepsi demiş...

Ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşıyım, genel olarak bundan hep bayanların zarar gördüğünü düşüyorum.
Özellikle Türk erkekleriyle, zira kafa yapıları ortada..
Ama hiçkimse başkasının inancını ve yaşam biçimine laf atmamalı,sorgulamamlı , sizene ister 18inde yaşar ister 45inde..

Bu ülkenin insanlarında ki bu eleştirme ve yargılama hastalığı son bulmadıkça bizden hiçbişey olmaz,olamayacak malesef..

[FONT=
anlamadimki ablam napcan yaslari kisi sayisina bolup ortalamasinimi alican bence iyi yontem diil:9:

bırakalım bu ayakları...

arkadaslar konu sahıbının duymak ıstedıgı cevap bun baska yorum yapmayalım.
tamam bende bu gorusteyim aynisindan /banada egzini yerim yazarsin artik hakettim:52:

Son düzenleme:
Ben 19 yasindayim ve henuz bir cinsel birlesme yasamadim ancak karsi da degilim. Ama bunu uzgunum ama turk erkekleriyle yapmayi dusunmuyorum cunku hepsi butun kizlarla seviseyim ama esim bakire olsun dusuncesindeler ve tek dertleri sex. Sex yaptiktan sonra karsi tarafa, bayanlara ahlaksizmis gibi davranip ayrilan dahi var. Bu zihniyete sahip biriyle iliski yasayabilecegimi sanmiyorum

hangı milletten dusunuyorsunuz acaba onlar farlimi yani ama tabiii onlar batili modern bila bila bila .
eminim bunu turk erkekleri okusa onlarda cok uzulurdu kahirlarindan yataklara duserlerdi .
onlar icin ne buyuk kayip:43:

yalnız komik bi hal almış konu,konu sahibini eleştirenler de ona destek verenler de yaş belirtmemiş 3-5 kişi dışında bunlardan biri de benim

niye herkes herkesin yormuna yorum yapmış
a
ayrıca soru basit ilk deneyiminiz kaç yaşındaydı?

Salak türk erkekleri ne kaybettiler:)o sex yapacağın yabancı adamlar sabah uyanınca seni hatırlarmı acaba?sende bu zihniyet varken cewrende bakireliğe önem veren insanlar pek olmaz zaten.

senin yorumunu okumadım bile...
nem kapma olayında çığır açmaya başladın...
sence çirkinse anlatma..
ben yine kendi yorumumu yaptım..
senin mesajından alıntı yapardım seninle alakalı bi durum olsa..
geçmiş gitmiş muhabbet ne dert olmuş arkadaş..
senin takipçin değilim.....
olmayada hiiiiiiiiççç meraklı değilim...

Ozur dilerim o zaman gereksiz üstüme alındım.

Hamilr halinle gerdim seni kusura bakma

Ne kadar büyütülmüş bu ne böyle ya böyle bir sorunun ayıp olduğunu düşünenler varsa yorum yazmaz şahsa yöneltilmiş bi soru değil ki yani kimse cevap vermek zorunda değil ki ben de merak ettim açıkçası ve kimse de gidip bi yerde 'aaa şu kullanıcıya bak kaç yaşında başlamış' filan diye konuşacak değil konuya yorum yazmak amaçlı girmedim bu benim özelim ki özelim bile yok yaşım daha küçük diye düşünüyorum ama kim kaç yaşında başladıysa başlar yani kimse kimseyi yadırgayamaz bence burda koskoca kadınların tartışması çok ayıp yani söylemek istemeyen yorumları okur geçer değil mi laf yetiştirmeye gerek yok

19 canım, merak edebilirsin cok normal, bu ara sıcaklardan mıdır nedır, konu acanın ustune yurume halı soz konusu, vay efendım oyle konu mu olur, soyle dertler var boyle dertler var..yaaa sunu anlamıyorum ben de, sacma buluyorsan geç kardesım, ılgılenme, okuma cevap yazma takıp etme.. ama yoook kım desarj olacak???

bencede evlılık olmalı dıye dusunuyorum

Nikim, butun butun yorumlari okumadim. Kendi fikrimi yaziyorum, fikrim de senin durumuna ozel olacak. Cinsellige ne zaman baslamanin dogru oldugundan ziyade gec mi kaldigini merak ettigini dusunuyorum, yasinin 30 oldugundan bahsetmissin bir yerde. Bu konuda yasadigin yakin cevren, ailenin durumu, ekonomik ozgurlugun, hepsi cok onemli. Ben bir kiz 29 yasini gectikten sonra hala evli degilse bakire olmasinda da bir mana gormuyorum, cunki zaten yasinin olgunlugu dolayisi ile o yasta bir kizin bakire olmasi da bu donemde inanmasi zor olgulardan biri. 30 yasinda bir kiz bakire de olsa pek ehemmiyeti kalmiyor 20 yaslarindaki bir kizda oldugu kadar. Bu yastan sonra karsina cikacak ciddi niyeti olan biri bekaretin o kadar da ustunde durmayacaktir. Buyuk ihtimalle kendisi de en az senin yaslarinda veya daha buyuk oldugu icin 20 yaslarinda bir kizin karsisina cikabilecek erkeklerden daha olgun, hayat tecrubesi olan, hatta belki de evlenmis ayrilmis biri olacaktir. Ayrica hic evlenmemis erkeklerden bu yaslara gelenler de erkenden evlenen erkeklerden daha modern dusunceli oluyorlar, oncelikleri bekaret degil karsilikli sevgi-saygi ve anlayis oluyor. Bu benim fikrim. Sana tavsiyem, eger yasadigin, buyudugun ortamda bu olum kalim meselesi, buyuk namus abidesi degilse, ekonomik ozgurlugun elinde ise, sevdigin ve sana gercekten deger veren bekar bir erkekle beraberligin varsa evli olmasan bile daha fazla beklemen icin bir neden yok.

Back
X