• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç yaşında evlendiniz?

merhaba
25 yaşında evlendim şu an iki yıllık evliyim çocuğumuz yok bir süre de düşünmüyoruz.
eşimle 2 yıldır tanışıyorduk evlendiğimizde.altı ay sadece arkadaştık,bir yıl kadar sevgili olduk.6 ay içinde de söz nişan düğün hepsi bir arada oldu fazla uzatmadık.Allah herkese hakkında en hayırlısını versin inşallah bu mübarek gecede

kızlar bugün bi teyzeden şu lafı duydum ve çok güldüm
kuru yemiş tabağından önce fındıklar fıstıklar ve bademler seçilir gittikte tabakta sert leblebiler ve tatsız kuru üzümler kalır en sonundada bişi kalmaz dedi yani ne kadar çok beklersen evlilik için ya leblebiye razı olursun yada onu bile bulamazsın dedi yani evlilik için fazla beklemeyin dedi tabak boşalmasın :1::1::1::1::1:

kuru yemiş tabağından önce fındıklar fıstıklar ve bademler seçilir gittikte tabakta sert leblebiler ve tatsız kuru üzümler kalır en sonundada bişi kalmaz dedi yani ne kadar çok beklersen evlilik için ya leblebiye razı olursun yada onu bile bulamazsın dedi yani evlilik için fazla beklemeyin dedi tabak boşalmasın :1::1::1::1::1:

:1::1::1: ay ne dogru demiş yaa helal teyzeye :1::1::1:

23 yaşında evlendik 16 yaşından beri birlikteydik Allah nazardan saklasın çooooook seviyorum kocişimi:nazar:

bak şimdi kırılacam :) ben 29 yaşındayım hala evlenmedim, teyze beni de leblebi etti desene

31 yaşındayım ve 10 gün sonra evleniyorum... Evlilik kısmet işi, ne zaman kapını çalacağı belli olmuyor.
Okuldu, iş hayatıydı, kariyerdi derken 31 olduk :)
Tabiki bir çok insanla tanıştım , ama doğru olduğuna inandığım kişiyi 3 yıl önce tanıdım...

25 yaşındayım 17 yaşında evledim 18 yaşında anne oldum eylül de de ikinci bebeğimi dünyaya getirdim:49: iyiki evlenmişim çok mutluyummm:64::64::64:

3yıl flörtün sonnda 23 yaşında evlendim 4aydr evliyim çok mutluyum ben erken evlenmeye karşı değilim doğru insan olduğunu düşünüosanız daha güzel bişi olamaz........

Son düzenleme:
22 yaşında evlendim.
keşke 25i geçseymişim...
ama bu yaşa, plana bakmıyor.
olacaksa oluyor...:52:

23 Yaşındayım.
Sevgilim askerde gelcekte iş kurcakta 26 yı bulur evlenmem
:27:
Evde kaldım galiba bu adam beni alana kadaaar :63:

20 yaşında evlendim!

PİŞMANIM!! keşkeeee bekleseymişim. kesinlikle erken evliliği tavsiye etmiyorum!!

Neden Pişmansın!

gençliğin verdiği toyluk devam ediyo. erkek özellikle hemen olgunlaşamıyo. sorumluluğunun farkına varmıyo. yükler ağır gelmeye başlıyo. alttan almak zor geliyo. etrafındakiler bekar olduğu için özenmeler başlıyo. (karşımdaki için durum böyle) durum böyle olunca bende pişmanım aynen onun gibi.! :47:

Back
X