Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

Allahım bana 25 yaşında bir melek bahşetti şükürler olsun Allahın izniyle 26 yaşımda doğum yapacağım.Evliliğimizin 9. ayında hamile kaldım çoook şükür Allahıma

Oğlum 20 yaşım dayken dünyaya geldi şimdi 2. Ye hamileyim 23 te de allah izin verirse ikinci dogacak

Çok küçük değilmişim sanırım
Doktora gidip biraz bilgi Alınca daha alışıcam heralde. Ama en çok kafama takılan iş konusu işimi bırakmak istemiyorum hiç

8 aya kadar problem yaşamazsan bırakmak zorunda kalmasın canım tabi özel sektörde çalışıyorsanız bilemem

30un sonunda evlendim 32 nin başında hamile kaldım :) 1 sene korunduk kendi isteğimizle. Korunmayı bıraktık 1 kez adet gördüm ve hamile kaldım.

30 yaşında anne oldum şükürler olsun rabbime

27 yasinda :)) temmuz sonu kucagima alcam insallah. allahim olmayan herkese herkese hayir evlat nasip etsin.

30 yaşında, 13 günlük evliyken hamile kaldım :)) 13 gayet uğurlu geldi :)

10 yillik evliyim 2 senedir ugrasiyoruz bebek icin cok sukur 33 yasimda hamile kaldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben 19 yasimdayim 6 aylik evliyim hamilelikten supheleniyorum :)

Bazılarına göre çok geç kalmış bile sayılırsın.

26 yaşında 10 aylık evliyken hamile kaldım şükürler olsun :) 27 de anne olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…