Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)

23 yaşımda 3 aylık evliyken hamile kaldım 24te doğum günüme yakın günlerde doğum yapıcam inşallah

bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)

Aynı durumdayız sanırım
Ne kadarlık hamilesin peki :))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve isteyerek hamile kaldim Allah a sukur aratmadi hemen nasip etti yasin kucuk niye yaptin diyenlere bebeğim benimle birlikte büyüsün diyordum suan 14 haftalik hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Demek ben kendimi çok küçük hissediyorum
Herşeyi yaşayamadan oldu gibi geliyor ondan böyle hissediyorum heralde. Son 1 yılda çok şey Değişti hayatımda. Şimdi Bambaşka olacak

27 yaşındayım 3 yıllık evliyim 9 haftalık hamileyim :))

ilk bebeğim 19 yasında oldu suan 21 yasındayım ikinciyi bekliyorum :)

25 YAŞIMA GİRDİM ANDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİMM

18 yasinda evlendim :) 9 aylik evliyim suan 19 yasindayim ve evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim suan 8 aylik hamileyim :)

Arkadaslar allah tamamına ettirsin hepinizinkini bukadar hamis varken banada dua edermisiniz allah rızası için
tabıkı ederız canım benm ınsallah en kısa surede senınde mutlu haberlerını bekliyoruz sızde benım ıcın dua edın yarın doğuma gırıyorum

tabıkı ederız canım benm ınsallah en kısa surede senınde mutlu haberlerını bekliyoruz sızde benım ıcın dua edın yarın doğuma gırıyorum
Oyyy bir avazda insallah canm sagsalim alırsın bebeğini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…