bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)Merhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum
bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)
11+4 canımm :) bncede aynı durumdayızAynı durumdayız sanırım
Ne kadarlık hamilesin peki :))
Bende 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve isteyerek hamile kaldim Allah a sukur aratmadi hemen nasip etti yasin kucuk niye yaptin diyenlere bebeğim benimle birlikte büyüsün diyordum suan 14 haftalik hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
25 YAŞIMA GİRDİM ANDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİMMMerhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum
tabıkı ederız canım benm ınsallah en kısa surede senınde mutlu haberlerını bekliyoruz sızde benım ıcın dua edın yarın doğuma gırıyorumArkadaslar allah tamamına ettirsin hepinizinkini bukadar hamis varken banada dua edermisiniz allah rızası için
Oyyy bir avazda insallah canm sagsalim alırsın bebeğini kucağına inşallahtabıkı ederız canım benm ınsallah en kısa surede senınde mutlu haberlerını bekliyoruz sızde benım ıcın dua edın yarın doğuma gırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?