Kac YaSiniZda ve kac AyDaN sonra Hamile kaldinizzzz?

sercem1

benAgustosuSeviremmm
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
5.014
143
103
Asselamun aleykum herkese merhaba guzel ve en guzel bayanlar benim kkda hic kendi konum yok bende bu konunu acdim ilk konum yani kendimde cok hamile kalmak istiyenlerdenim ama olmuyor bu konunu acdimki sizin hikayelerinizi dinliyim dahada umudum artsin diye, hikayelerinizi dinlemekden mutluluk duyarim
eveeeeeeeet sorum su?
kac yasinizda ve evlendikden kac ay sonra ilk cocugunuza hamile kaldiniz?????
banada nasib olsun kendi topikime hamile kaldigimi yazmak
simdiden tesekkur ederim hurmetleee azeri kiziniz SeRCEM

birde unutmusum soylemeyi benim yasim 24 esim 30 31 olucak 1 yilimiz coktan doldu ama bebeyim olmuyor Rabbim duysunda sesimi bizim kucagimizi bos koymasin

Son düzenleme:
canım ben ilk 29 yasinda evlendikten 5 ay sen prolaktin tedavisi görürken hamile kaldim

umarım
sende bir an önce hamiş olursun

Bende 27 yaşındayım evlendikten 1yil sonra bebisime hamile kaldım demeyi coookkk isterdimm:)) ama deneme asamasindayiz kizz sirf sen varsin die yazdim ins hamiş olursam o zmn yazarim:))

15 ekim 2000de evlendim, 20ekim 2008 de ilk çocuğumu dünyaya getirdim, ilk gebeliğimde 27 yaşındaydım 28 yaşında doğum yaptım, ikinci gebeliğimi yaşıyorum şu an 33 yaşındayım

Bende 27 yaşındayım evlendikten 1yil sonra bebisime hamile kaldım demeyi coookkk isterdimm:)) ama deneme asamasindayiz kizz sirf sen varsin die yazdim ins hamiş olursam o zmn yazarim:))
insallah canim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sende bende hepimiz yazicaz burasi guzeeeeeeeeeeel annelerle dolub tasicakkkkk

17 yaşımda evlendim ....
2.5 yıl sonra hamile kaldım....doğumdan 3.5 yıl sonrada 2 kez hamile kaldım

masallahhhh elhemdulillah
.......................isteyen herkese nasib etsin yuce Rabbim banada

amin canım rabbim dileyen herkse göstersin inşallah, ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, ikincisi tedaviyle oldu, histeroskopisini de oldummmm rahim filmi de çekildmmm aşılama da oldummm :) hemen hemen her naneyi karıştırdım, bin nazla geldi veletcanım, ikincisi beklemediğim bi anda oldu, herşeyin hayırlısı kısmetinde varsa o seni gelip buluyor zaten

Ben 32 yşındayım. Eşimle 5,5 yıldır evliyiz ama 3 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik. Şükür ki 4. ayımda hamile kaldım. Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu... :)

19 yasında kasım ayında evlendim ocakta hamile oldugumu ögrendim:) 20ye 4 ay vardı:)

Son düzenleme:
17 yaşımda evlendim ....
2.5 yıl sonra hamile kaldım....doğumdan 3.5 yıl sonrada 2 kez hamile kaldım

Allah herkesin evlatlarini korusun uzuuuuun-uzun omurler versin saglik mutluluk versin ve herkese anne olmak duygusu yasamayi nasib etsin insallah

Allah herkesin evlatlarini korusun uzuuuuun-uzun omurler versin saglik mutluluk versin ve herkese anne olmak duygusu yasamayi nasib etsin insallah

benim hemen olmadı çocuğum oğluma 20 yaşımda hamile kalabildim çok şükür....keza kızımda hemen olmadı bir yıl bekletti beni 24 yaşımda hamile kaldım onada... ...beklemek çok zordur bilirim bu yüzden arayı açmadım ben...rabbim herkese nasip eylesin inşallah............

Serçemin canımsın .Allah tez elden en hayırlı zamanda versin inş .

Serçemin canımsın .Allah tez elden en hayırlı zamanda versin inş .
ferideeeeeeeeeem gulum sendemi geldin hosgeldin canim cani gonulden diliyorum sende tez zamanda yaz bura hamile kaldigini yasini ayini insallahhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnn canim Rabbim buyukdur, herseyin en iyisini bilendir, guldurmediyi yuz yoktur, herkesi vakti gelince yuzunu guldurur, bizimde yuzumuzu guldurucekdir eminim

Kızlar ben 18 yaşında evlendim ilk ayda hamile kaldım 6 yaşında oğlum var.Bugun de oglusuma kardeş geleceğini öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

2007 de evlendım 2008 martta hamıle kaldım 2008 aralıkta kızım oldu kızım 5 yasına gırıcek 21 aydır korunmuyorum aşılama rahım fılmı 2 kere hemde klomen ve çatlatma iğnesi 2 kere ama yok yok bakalım dua edın olurmı lütfen bu ayda ovulasyon testı kullandım bakalım hayırlısı

Kızlar ben 18 yaşında evlendim ilk ayda hamile kaldım 6 yaşında oğlum var.Bugun de oglusuma kardeş geleceğini öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ayyyy ne guzel cok tebrik ederim topikimde yeni hamilemde varmis bir elini eyagini guzelce surt buralarada arkandan isteyenlerde gelsin bende geliyim coooooooooooooooook tebrikler Allah evlatlarina uzun omurler versin
kizina uzun omurler mutlu gunler dilerim canim iyiki var
2 cini de insallah kalicaksin burdada bizlerle paylasicaksin dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…