Ben 3. evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim. Korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım. Umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.
bende 27 yaşında hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
hepinizi cani gonulden tebrik ederim27 yaşındayım 4,5 aydır evliyim ve 7+6 haftalık hamileyim :)
ne guzeeeeeeeeeeeeeeeeel cok yeni evlisin ve mevlam evlat nasib eylemis28 yaşındayım 2 aylık evliyim bugün ku betahcg sonucum 2860 :) ve sanırım 4 haftalık hamileyim Allah'tan hepimiz icin hayırlısı cok güzel bi duygu
simca canim insallah benimde senin gibi kendi topigime hamileyim yazmak nasib olurCanım burayı da oku istersen,yaş sormamıştım ama ben de açmıştım
simca canim insallah benimde senin gibi kendi topigime hamileyim yazmak nasib olur
canim dua et insallah tez zamanda kavusuz bebeklerimizebende 1 senelik evliyim hala çocuk yokne kadar beklicem daha yaa uuffff...
merhaba hanımlar 28 yaşındayım geçen sene evlendim çocuk yapmaya bu ocak ayında karar verdik.ilk denemede allah kısmet etti.darısı bütün bebek bekleyen hanımların başına.
hisarim canim bugun senin biricik oglusunun dogum gunuserçemiiiiiiiiiim canım kardeşim bu topik sana uğur getirsin inşallaaah hamilelik haberini burdan bize duyurursun hepimiz halay çekeriz inşallaaah ALLAH ım
canım ben oğluma tam 17.ayda hamile kalmıştım evlendiğim tarih 17.07.2007 idi demek benim uğurlu sayım 17 :16 doğum tarihide 25.08.2009 yani haftaya oğlumun doğum günü 4 yaşına gircek ALLAH ın izniyle teyzesi
amin insallahSlm bende yeni evliyim hemen bebiş olsun istedik
Allah'a şükürler olsun hemen bebiş oldu henüz 9 aylık evliyim
Allah tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?