Kac YaSiniZda ve kac AyDaN sonra Hamile kaldinizzzz?

Ben 3. evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim. Korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım. Umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.

Ben 3. evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim. Korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım. Umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.

bende 27 yaşında hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim

27 yaşındayım 4,5 aydır evliyim ve 7+6 haftalık hamileyim :)
hepinizi cani gonulden tebrik ederim darisi bizlere insallah.....

28 yaşındayım 2 aylık evliyim bugün ku betahcg sonucum 2860 :) ve sanırım 4 haftalık hamileyim Allah'tan hepimiz icin hayırlısı cok güzel bi duygu

28 yaşındayım 2 aylık evliyim bugün ku betahcg sonucum 2860 :) ve sanırım 4 haftalık hamileyim Allah'tan hepimiz icin hayırlısı cok güzel bi duygu
ne guzeeeeeeeeeeeeeeeeel cok yeni evlisin ve mevlam evlat nasib eylemis
tebrik edirim cok sevindim senin adina

bende 1 senelik evliyim hala çocuk yok ne kadar beklicem daha yaa uuffff...

merhaba hanımlar 28 yaşındayım geçen sene evlendim çocuk yapmaya bu ocak ayında karar verdik.ilk denemede allah kısmet etti.darısı bütün bebek bekleyen hanımların başına.

merhaba hanımlar 28 yaşındayım geçen sene evlendim çocuk yapmaya bu ocak ayında karar verdik.ilk denemede allah kısmet etti.darısı bütün bebek bekleyen hanımların başına.
masallah cok tebrik ederim

hisarim canim bugun senin biricik oglusunun dogum gunu cooooooooooooook cok tebrik ederim olsun buyusunde evine gelin getirsin annesi oda baba olsun buyukbaba olsun uzun saglikli mutlu omru olsun oglunun operim onun minik yuzunden pamuk ellerinden guzel yuzunden
Eki Görüntüle 786256

Slm bende yeni evliyim hemen bebiş olsun istedik
Allah'a şükürler olsun hemen bebiş oldu henüz 9 aylık evliyim
Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…