Asselamun aleykum herkese merhaba guzel ve en guzel bayanlar benim kkda hic kendi konum yok bende bu konunu acdim ilk konum yani kendimde cok hamile kalmak istiyenlerdenim ama olmuyor bu konunu acdimki sizin hikayelerinizi dinliyim dahada umudum artsin diye, hikayelerinizi dinlemekden mutluluk duyarim
eveeeeeeeet sorum su?
kac yasinizda ve evlendikden kac ay sonra ilk cocugunuza hamile kaldiniz?????
banada nasib olsun kendi topikime hamile kaldigimi yazmak
simdiden tesekkur ederim hurmetleee azeri kiziniz SeRCEM
slm canım inş.bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkes en yakın zamanda bebeklerine kavuşur.Asselamun aleykum herkese merhaba guzel ve en guzel bayanlar benim kkda hic kendi konum yok bende bu konunu acdim ilk konum yani kendimde cok hamile kalmak istiyenlerdenim ama olmuyor bu konunu acdimki sizin hikayelerinizi dinliyim dahada umudum artsin diye, hikayelerinizi dinlemekden mutluluk duyarim
eveeeeeeeet sorum su?
kac yasinizda ve evlendikden kac ay sonra ilk cocugunuza hamile kaldiniz?????
banada nasib olsun kendi topikime hamile kaldigimi yazmak
simdiden tesekkur ederim hurmetleee azeri kiziniz SeRCEM
insallah canim bunu herkese cani gonulden diliyorum takir-takir, pes-pese hamile kalalim gelip buraya yazalim dimi ne guzel olurrrrrr,sende bende hepimiz yazicaz bura hikayemizi eminim Allahinda izniyleCanımmm yeni topiğin hayırlı, uğurlu, bol bebişli olsun inşAllah.
Bende ilk bebeğime 23 yaşımda, evlendikten 5 ay sonra hamile kalmıştım. Ama maalesef hamileliğim devam etmedi. İnşAllah yeni bebek haberimi tez zamanda müjdelerim.
olsun canim uzun olmasi benim icin en guzeli, senin hikayeni okumak bana dahada umut verdi Rabbim bebeyini korusun sagsalim kucagina almayi nasib etsin cok guzel duygudur insallah bizlerde yasariz insallah hic ummadigimiz anda gelir bebeklerimiz supriz yaparlar annelerine hikayeni yazdigin bizlerle paylastigin icin coooooooooooooook sagolMerhaba ,
Ben 29 yasimdayim , 1 yillik evligim var. Gecen sene evlenmeden once gittigim doktorum , Sol yumurtamin yumurtlamadigini ve buda hamile kalmamin zor olucagini belirtmisti. Dogal olarak cok korkmustum cunku eger dogal yonden hamile kalamazsam yasiycagim tedavi veya bekleme sureci beni cok yipraticakti.Bundan emindim
evligimin ustunden 9 ay gectikten sonra esime bebek sahibi olmak istedigimi ve daha fazla gec kalmak istemedigimi belirttim. Kendisi de bunu onayladi ve dunyalar benim oldu :)
Ben yaz annesi olmak istiyordum o yuzden mayis gibi calismalara baslarsak zaten hemen tutmaz diye dusundugum icin bir kac ay da anca olur diye dusunuyordum veya hic olmaz diyordum.
nisan 25 son adetimden sonra korunmayi biraktik ve mayisin 19 olmam gereken adetim gecikmisti. Duzenli olan adetim gecikince sasirmistim fakat hamile kalmam diye dusunuyordum doktorun o laflarindan sonra
23 Mayista yaptigim teste maalesefki negatifti ve cok uzulmustum. Bir kac gun daha bekleyip doktora gitmeyi dusunuyordum. 27 mayista bir test daha yapip sonuca gore doktroa gidicektim. ve yaptigim testte hamileydim:)))
dunyalar benim olmustu ama bir yandanda yok belkide dogru degildir dedim ayni gun doktora gittim heyecandan kalbim atmiodu sanki:)
ve doctor keseyi gordu kandada hamilelik onaylandi.
Suanda 4 ayima girdim , biraz bulantili bir 3 ay gecirdim ama olsun bebegim icin herseye katlanirim. Allah isteyen herkese en yakinda zamanda bebek nasip etsin , Karninda bir seyin var oldugunu ve senin kanindan beslendigini bilmek cok guzel.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin galiba bebek konusunda cok heyecanliyim :)))
hepinize guzel pazarlar
Rabbim en guzel hediyyenizi vermis sukurler olsun dualarin icin bizlere destek cikdgin icin sana minnetdarim,, Allah buyuktur yeterki ol desin olucaktir, SeNi cani Gonulden TeBrik ederim Yuce Mevlam hep korusun bebegini uzun omurler versin mutlu mesut etsin hikayeni yazdigin icin coooooooooooooook tesekkur ederimslm canım inş.bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkes en yakın zamanda bebeklerine kavuşur.
canım ben evlendikten 7 yıl sonra 31 yaşımda yeni daha hamileyim,bendede eşimdede sorun vardı önce eşimde sorun olduğunu sonrada bende sorun olduğunu öğrendik.bir sürü tedavi süreci kafayı yeme noktasına gelmiştim ama siz benim gibi yapmayın ALLAH HERŞEYE KADİRMİŞ onu gördüm,umudunuzu hiç yitirmeyin herkesi ve herşeyi Allaha havale edin bol bol dua edin inş.hayırlısı ile sizde bu mutluluğu doya doya yaşarsınız kendinizi asla yıpratmayın .sağın solun lafına kulağınızı tıkayın eşinizle birbirinize destek olarak Allahın izniyle bebeğinize kavuşursuz.hepinizden hayırlı haberler almak umuduyla....sabrınız ve azminiz bol olsun Rabbim yardımcımız olsun.
hos geldin benim guzel arkadasimTopigin hayirli olsun tatlim dilerim sana sewincli haberler getirsin. Biz 2yil 1aydir ewliyiz yaklasik ooalarak 2,yilimiza girmek uzereyken hamile oldugumu ogrendim tam zamaniydi sukurler olsun:)
ayyyy ne guzel cok tebrik ederim topikimde yeni hamilemde varmisbir elini eyagini guzelce surt buralarada arkandan isteyenlerde gelsin bende geliyim coooooooooooooooook tebrikler Allah evlatlarina uzun omurler versin
Ayy canım çok sağol.Amin Allah herkesin yavrusunu korusun uzun, saglikli ömürler versin inşallah. Isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.Yarın dr.a gidicem ilk muayenem muhtemelen kan testi yapacak sadece ama çok heyecanlıyım :)
iyi haberlerle geleceyine eminim canim hic hayacan yapma Allahin izniylede bebeyin iyidir sagol guzel dileklerin icin yarin guzel haberlerini yazmayi unutmaayyyy ne guzel cok tebrik ederim topikimde yeni hamilemde varmisbir elini eyagini guzelce surt buralarada arkandan isteyenlerde gelsin bende geliyim coooooooooooooooook tebrikler Allah evlatlarina uzun omurler versin
Ayy canım çok sağol.Amin Allah herkesin yavrusunu korusun uzun, saglikli ömürler versin inşallah. Isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.Yarın dr.a gidicem ilk muayenem muhtemelen kan testi yapacak sadece ama çok heyecanlıyım :)
iyi haberlerle geleceyine eminim canim hic hayacan yapma Allahin izniylede bebeyin iyidir sagol guzel dileklerin icin yarin guzel haberlerini yazmayi unutma
Hayirlisiyla bi gideyim geleyim canım topikteyim hemen Allah'ın izniyle.
Ve aleykumusselam ve rahmetullâhi ve berakâtuhu Sercemim :) topigin hayirli olsun senin de anne adayligini ve anneligini ilan ettigin yer olsun inşaallah gulum.
Ben kizimda da ikinci ay hamile kalmistim simdi de oyle oldu. Kizim uc yasinda bidigim 4 haftalik :)
19 yasinda evlendim ve tam bir yil sonra hamile kaldim prensesime
27 yaşında evlendım.28 yasında hamıle kaldım.ilk korunmadıgım ay kaldım
Merhaba, konu sahibinin tez vakitte hamile kalmasını dilerim inşallah... Ben 3 aylık evliyken hamile kaldım oğluma.35 haftalık doğduğundan ilk evlilik yıldönümümüze 15 gün vardı. 24 yaşımı doldurmamıştım henüz. Kızıma ise karar verdikten 6 ay sonra hamile kaldım, 26 yaşındaydım. Ama oğlumu 2,5 aylıkken kaybettik.Doğuştan bir rahatsızlığı vardı,Allah kimseye göstermesin.Kızım şimdi 10 yaşında, Allah bağışlasın inşallah. Kardeşi olsun istiyor, ben de çok istiyorum, ama olmuyor.Yaşım oldu 37,5... Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Selamun aleykum ilk once Rabbim konu sahibine ve isteyen her kese hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah AmiN... ben ilk hamis kaldigimda 20yasindaydim.2009kasimda evlendim ve 27kasim 2009 test yaptim pozitif 30aralik ultrasyona gittiyimde de 9hafta 2gunluk hamişsin dedi drgerci o zaman ilk olmasina ragmen cokta sevinmemistim evlendiyim ayi kaldigim icin ama hamilelik ilerledikce duygularim degisti ve 20temmuz 2010da kizim oldu cok sukur şimdi de ikinci hamişliliyimi yasiyorum elhamdulillah cok sukur Rabbime ama bu kez hamis oldugumu ogrendiyimde hunkur hunkur aglamistim sevincten sanki ilk kez anne olcakmisim gibi
Arkadaslar bugün gittim dr.a 4,5 haftalikmis bebis fasulyeyi gördük :)) ayin 25 inde kalp atislarini duymaya gitcez :)
serçemim canım benm allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah ben 30 yaşındayım kist tedavisi için d.kontrol hapı kullanıodum 3 ay önce bırakmıştım 3. ayımda hamile kaldım şimdi bir mercimeğim var :)
aminnnnnnnnnnnnnn canim masallah bebegine24 yaşımda evlendim evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım ilk evlilik yıldönümümüzde kızımız olacak isteyen herkese mevlam nasipetsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?