canim sagol Rabbimde senin iki prenseslerini korusun mesut bahtiyyar etsin uzun omurler versinBen de 17 yasinda evlendim.2 sene sonra hamile kaldim.mslesef dusdu.ikinci gebeligimde dusukden 8 ay sonra oldu oda dusdu.ucuncu gebeligimde ikinci dusukden 2 ay sonra oldun.bir kizim oldu.yani 20 yasimda.simdi buyuk kizim.3 yasina gele cf ek.kucuk kizim s a 4 aylik.
Darisi basina.saglikli gebelik diluyorum sana
canim arkadasim hosgeldin kardesimmmmm insallah anne adayi olarak yazarik bura olucak Allahinda izniyle ben senin tez zamanda hamile kalacagina anne olacagina cok inaniyorum sende bura bugun annne oldum yazicaksin insallahhhhhhhhhhhhhhhhh tez zamanda...serçem canım kardeşim hayırlı olsun topiğin canım arkadaşım inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada banada ve isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim duyar sesinimizi bende evlendiğimizin 1.senesinde hamile olduğumu öğrenmiştim hatta yıldönümümüzde eşime süpriz yapmıştım ama hevesimiz kursağımızda kaldı ve düştü. hala beklemedeyiz. darısı bizlere olsun
merhaba canim hosgeldin bizim kucucuk ama guzeeel anneler dolu evimize insallah sende benim arkadasim anneolmakda bende tum isteyenler yazicaz bura anne olucam diyeMerhaba öncelikle:) Bende dün itibari ile 27 yaşımı bitirdim ve evleneli 11 ay oldu hemen hemen. Artık düşünüyoruz bebiş. Aslında ben çok istemiyorum ama eğer bu ay hamile kalmamışsam da üzülürüm gibi geliyor bana niye bilmiyorum:/
sukur Rabbime cok sukurBen 27 yaşında evlendim 7 aydan sonra korunmayı bıraktık 10. Ayımızda hamile kaldım ama kimyasalmış düşükle sonuçlandı ondan 9 ay sonra düşükle sonuçlanan bebeğimin tahmini doğum zamanlarında tekrar hamile kaldım şimdi gün sayıyorum . Yeterki stres olmayın zamanı gelince tıpış tıpış geliyo mucizeler, rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu hayırlısıyla....
sukur rabbime cok sukurRabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun darisi tum isteyenlere rabbim bebegini korusun uzun omurler versin
sagol canim evet ovi testi bu ay kullanicam ama atesimi olcemiyorum cunki bizde uyuyamamak problemi var gece 5 de 6da sabah aciliyor zor uyuyoruz gunuzde malum gec kalkiyoruzsağol canım eğer hormon testlerinde falan bir sıkıntın yoksa sana tavsiyem ateş ölçme topiğine göz at ve ateşini ölç birde ateş ölçmeyle beraber ovulasyon testi kullan rabbim izin verdikten sonra mucizen göbüşünde olur en yakın zamanda
Amin canim.dualarin icin cok sagl.herseyin guzeli seni n olsun.insallah en yakindaguzepl haberini aliriz.sukur Rabbime cok sukurRabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun darisi tum isteyenlere Rabbim bebegini korusun uzun omurler versin
sağol canım eğer hormon testlerinde falan bir sıkıntın yoksa sana tavsiyem ateş ölçme topiğine göz at ve ateşini ölç birde ateş ölçmeyle beraber ovulasyon testi kullan rabbim izin verdikten sonra mucizen göbüşünde olur en yakın zamanda
doktora gidiyorsan zaten sana söyler önemli günleri uyuyun siz sabah dinç gereken yapılsınsagol canim evet ovi testi bu ay kullanicam ama atesimi olcemiyorum cunki bizde uyuyamamak problemi var gece 5 de 6da sabah aciliyor zor uyuyoruz gunuzde malum gec kalkiyoruzBir aydir boyle olduk duzeltemiyoruz esimle bu sorunu Ates olcmeyide gunuz sabaha yakin yerinden kalkmadan en az 5 saat uykudan sonra yapilmali diye biliyorum..detseyin icin cok sagol insallah hamile kala bilirim bu ay! Zaten adet oldum dun Bu ay yine calismalar olucak hormonlarim yerinde doktor sorun yok demisdi en son esimede banada.. Bakalim bu ay sonu doktora yine gidicez cok korkuyorum ya hic olmazsa diye bazen bu dusunce beni deli ediyor inan
neyse uzun oldu biraz senide yormuyum cok sagol benim hikayemi dinlediyin icin opuyorum
amin canim.dualarin icin cok sagl.herseyin guzeli seni n olsun.insallah en yakindaguzepl haberini aliriz.
ırmos napi y on kizcen nasil
Asselamun aleykum herkese merhaba guzel ve en guzel bayanlar benim kkda hic kendi konum yok bende bu konunu acdim ilk konum yani kendimde cok hamile kalmak istiyenlerdenim ama olmuyor bu konunu acdimki sizin hikayelerinizi dinliyim dahada umudum artsin diye, hikayelerinizi dinlemekden mutluluk duyarim
eveeeeeeeet sorum su?
kac yasinizda ve evlendikden kac ay sonra ilk cocugunuza hamile kaldiniz?????
banada nasib olsun kendi topikime hamile kaldigimi yazmak
simdiden tesekkur ederim hurmetleee azeri kiziniz SeRCEM
birde unutmusum soylemeyi benim yasim 24 esim 30 31 olucak 1 yilimiz coktan doldu ama bebeyim olmuyor Rabbim duysunda sesimi bizim kucagimizi bos koymasin
Allah yar ve yardimcin olsun dualarin kabul olsun bebegin saglikli gelsin uzun omru mutlu hayati olsuncanım öncelikle inşallah buraya hamile olduğunu yazar hepimizi sevindirirsin... ben 25 yaşında evlendim 26 yaşında evliliğimin 10. ayında hamile kaldım,korunmayı bıraktığım ay ancak kalp atışı olmaması nedeniyle 9. haftada aralık 2012 de kürtaj oldum... 2 ay korunma sürecinin ardından bu defa ikinci deneme ayında yani nisanda yeniden hamile kaldım.ekimde 27 yaşıma gireceğim yani 27 yaşında nasipse anne olmuş olacağım....... hep dua ettim Rabbim sağlıkla geleceği zaman nasip et diye umarım öyledir..sağlıkla kavuşurum bebeğime....
sana nacizane tavsiyem sadece stresten uzak dur ve yumurtlama günlerini ovulasyon testleriyle takip et......... Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah..
sagol canim benim seni ben bu ay bekliyorum hamile kal gel buraya yaz kii 27 yasinda hamilesin diye cooooooooooooooooook sevinirim senin adina,, insallah en kisa zamanda bizde hamile kaliriz anne oluruz ve burda ilan ederizkuzum topiğin hayırlı olsun biraz önce farkettim sayfaları okudum ancak yazabildim. 27 yaşındayım bu ay 3. denememiz ve inşallah biz ve isteyen herkes hamileyim diye ilan eder
doktora gidiyorsan zaten sana söyler önemli günleri uyuyun siz sabah dinç gereken yapılsınSıkıntın yokmuş ne güzel demekki tek sıkıntı stres öyle düşünceleri at kafandan o zaman daha abuk kavuşursun kuzuna ,
iyidir teyzesi büyüyo napsın , anneside hımbıllaştı son 3 ayda zor geçiyo işte öyle ...
hisarimmmmmmmmmmmmmmmmm canim hosgeldin sen buraserçemiiiiiiiiiim canım kardeşim bu topik sana uğur getirsin inşallaaah hamilelik haberini burdan bize duyurursun hepimiz halay çekeriz inşallaaah ALLAH ım
canım ben oğluma tam 17.ayda hamile kalmıştım evlendiğim tarih 17.07.2007 idi demek benim uğurlu sayım 17 :16 doğum tarihide 25.08.2009 yani haftaya oğlumun doğum günü 4 yaşına gircek ALLAH ın izniyle teyzesi
hisarimmmmmmmmmmmmmmmmm canim hosgeldin sen burabenim guzelmi guzel anne adaylarimdan biri
Allah ogluna uzun omurler saglik mutluluk huzur versin hep masallah pasamizabuyumus 4 yasi kutlu olsun pasamizin annesi insallah pasamiza kardes kismet olsun en yakin zamanda operim seni ve tabiki pasamizida
guzel dualarin icinde coooooooooook sagol tum kalbimle amin diyorum insallah
sizleri coooooooooooooook seviyorum[/
gelmemmi gelirim tabii canım serçemim beniiiiiiiiiim
ALLAH razı olsuun duaların için saolasın bitanem ALLAH sana tez zamanda yaşatsın annelik duygusunu inşallaaah hep dualarımda varsın canım kardeşimmmmm
canim hosgeldin bir tanemCanim benim topigin hayirli olsun bende 3. Senede hamile kalmistim 3 haftalikti maalesef dustu simdide yeniden anne olmayi 4 gozle bekliyorum insaallah hepimize annelik nasip olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?