" Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş"
hepsini unutsam bile yukarıdaki cümle onun suratını bir daha görmememe yeterdi.
densiz, eleştirinin de bir yolu vardır. paldır küldür diline geldiği gibi konuşulmaz.
kendisi çok yakışıklı herhalde.
Etrafında çevresinde daha zayıf güzel kadınları gördükçe seninle kıyaslama yapmaya başlamış...
Aynı böyle bir arkadaşım vardı çocuğun ilk aşkıydı ama belli süre sonra kilo ver dişine tel taktır saçını şöyle yapma vs vs sürekli etrafındaki kızlarla kıyasladı ve ayrıldıktan 1 hafta sonra da biriyle görüşmeye başladı..
Dış görünüşe düşkün bir erkek demek ki... yazık ya
Dış görünüşü hiç sallamazdık biz. Yani ilk kıstasımız değildi. Ama işte hep derler ya üniversite ortamı insanları değiştiriyor. İyi bir üniversiteye başlayınca çevre faktörü de tabi. Karakter sağlam değilse değişebiliyormuş. kabullenmek istemesem de sanırım durum bu.Etrafında çevresinde daha zayıf güzel kadınları gördükçe seninle kıyaslama yapmaya başlamış...
Aynı böyle bir arkadaşım vardı çocuğun ilk aşkıydı ama belli süre sonra kilo ver dişine tel taktır saçını şöyle yapma vs vs sürekli etrafındaki kızlarla kıyasladı ve ayrıldıktan 1 hafta sonra da biriyle görüşmeye başladı..
Dış görünüşe düşkün bir erkek demek ki... yazık ya
Güya öyleydi. Ne oldu anlamadım. Herşeyi de takdir eder. Güzel giyiniyorum,düzgün konuşuyorsun,bilgilisin, duruşun var falan falan. Kaç kere ben senin yanında sönük kalıyorum diye ayrılmak istediği olmuştur. O yüzden çok enteresan geldi bana, anlamlandıramadımSeni sen olduğun için sevsin. .
Kg ,fiziğin için değil. .
Güya öyleydi. Ne oldu anlamadım. Herşeyi de takdir eder. Güzel giyiniyorum,düzgün konuşuyorsun,bilgilisin, duruşun var falan falan. Kaç kere ben senin yanında sönük kalıyorum diye ayrılmak istediği olmuştur. O yüzden çok enteresan geldi bana, anlamlandıramadım
Konuşma biçimine eleştiride bulunduğumda hep aynı cevabı alıyorum. Kendisi kürt. " Türkçe olarak kendimi ifade etmekte zorlanıyorum, kelimeleri seçemiyorum." ama bu cidden çok ağır oldu,hazırcevap ben bile donup kaldım. En uygun Zamanda ağzının payını vereceğim konuşarak" Acayip kilo almışsın, öyle böyle değil. Senin kafan kocamandı vücudunda şimdi kafan küçücük kalmış kaybolmuş"
hepsini unutsam bile yukarıdaki cümle onun suratını bir daha görmememe yeterdi.
densiz, eleştirinin de bir yolu vardır. paldır küldür diline geldiği gibi konuşulmaz.
kendisi çok yakışıklı herhalde.
Evet konduramasam da olabilir, garanti edemem. Çıkarımlarınızı çok doğru buldum. Dikkate alacağımcanım ben yapı itibariyle şüpheci biriyimdir kusuruma bakma.yazdıklarından anladığım kadarıyla sen sevgiline gönülden bağlanmışsın ama onun estetik kaygıları olmuş her zaman. uzaktayken canım, balım, gülüm demiş ki bence bu yalnızlık yerine karşı cinsten biriyle muhabbeti tercih etmesinden kaynaklı. aslında sen onun mantığına hitap etmişsin gönlüne değil yani. şimdi de kendince vicdan yapıp ayrılmıyo senden. belki de yedekte tutuyo olabilir. okula gelmemesi seninle görünmek istememesindendir belki orda peşinden koştuğu ya da birlikte olduğu biri vardır. otogardan beri böyle davranması tedbir amaçlı büyük ihtimal. sen bence bu çocuğa yol ver gitsin haddini bilememiş bildir yolla. böylelikle insanların kafataslarının yarı çapıyla ilgilenmek yerine beyin kapasiteleriyle ilgilenmesi gerektiğini öğrenir.
Suratım her zaman tombikti koca yanak filan diye takılırdı. Güya ona vurdu. Buna kırıldığımı söylesem bahanesi hazır,kendimi yanlış ifade ediyorum.Bence de kiloyu bahane etmiş... Bir de 'senin kafan kocamandı...' demek nedir ya...
Beklentilerin boşa çıkmasının kırgınlığı oluştu üzerimde. Teşekkür ediyorum.Fazla çocukça sanal ilişkiye alışmış sanırım. Mesajda hayal ettiği başka biri galiba arkadaşın. Üzülmeyin bir süre zaman verin ilişkinize su akıp yolunu bulacaktır..
Suratım her zaman tombikti koca yanak filan diye takılırdı. Güya ona vurdu. Buna kırıldığımı söylesem bahanesi hazır,kendimi yanlış ifade ediyorum.
Aynen dün oturdum onu düşündüm. Bu adam çocuk diye ölen bir adam. Benim vücudum müsait zaten kilo almaya. O zaman suratıma bile bakmayacak sanırım. Tabi bu gidişle o aşamayı göremeyecekDemeki hamile kalsan bi 20 kilo almis olsan neler der , böyle adamdan uzak dur bence..
Kesinlikle. Onlar asla yalan söylemez. Arada çok ciddi kavgalarımız oldu. Hatta bir süre ara verdik. Hiçbirinde o bakışları görmemiştimDil yalan söyler de, sevgisiz bakan o gözleri ne yapacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?