- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
3.ye anlatmasaydin keske o almis hata etmis sende anlatmakla hata etmissin
madem samimisin konusabilirdin..
yada aksesuarmis dilede getirmeyebiliridn
yaptigi yalis dogru demiyorum ama ya onunla konusmaliydin yada 3. kisyle paylasmamliydin..
canım biz o üçüncü arkadaşımla daha samimiyiz bu arkadaş lise son sınıfta dahil oldu bize onunlada sık görüşüyorlar ve bi akıl istedim açıkçası ve bilmeli bence çünkü onunda evine girip çıkıo
bence olabilir insanlık hali hemen neden damgalıyorsun hırsız diye
kaç yıllık arkadaşın şimdiye kadar böyle birşeyinide görmemişin
o zaman iliskinizi kesiceksiniz yapicak baska biswey yok
yada susup devam ediceksiniz
konusmadiginiz surce icinizdeki kurtla yasayamazsiniz..
kıyafet aksesuarları ücretsiz oluyor buna hırsızlık denir mi bilemedim:44:
kendi tercihim olsa almam ama mesela bir keresinde çok sevdiğim bi mağazadan yüklüce alışveriş yapmıştım, bana kabinlerde yardımcı olan çalışan kız bi ton aksesuar getirip atmıştı çantama.. bunlar ücretsiz kıyafet aksesuarları diyip bi koli göstermişti, hatta ordan bi kemer beğenip almıştım
belki öyle bi şeydir arkadaşınızınki de :26:
buda bişeymi kızlar benim özmü öz ablam eşimin cebinden evin anahtarını alıp evime girmş eşimde ozaman arabasını yeni satmıştı biliyolarda biz evde yokken gelip paranın yarısını götürmü ya buna ne demeli kızlar iç degilse o el konusmassın olur bitter ben napayım eşime rezil oldugumamı yanayım cok sevdigim ablamı kaybettigimemi yanayım sizceslm kızlar valla nasıl anlatsam bilmiorum ama şoklardayım çok sevdiğim hatta en yakın ikinci arkadaşım 2 tane yakın ark.ım var zaten, yeni doğum yaptı bu 40ı çıkıncada beşik falan yapacaklardı annesinde.kıyafet almaya gittik beraber. neyse bi magazaya girdik gezdik denedik bişeyler falan,gezerken arkadaşım bi aksesuar bulmuş bi bluzdan düşmüş muhtemelen bana gösterdi şuna bak düşmüş falan die sonra biz ordan çıktık başka bi magazaya girdik buda bluzunu önceden almış altına etek bakıodu yeni girdiğimiz magazadaki adama bluzun rengini gösterip altına uygun etek isteyecektı neyse bu bluzu poşetten bi hışımla çıkardı o anda o diğer mağazada gördüğümüz aksesuar pattadanak benm önüme düştü aman allahım ben şok oldum tabi ama dilim kıtlendi . oda sadece aman buda çantaya girmiş diyebildi tekrar çantaya attı biz uzun bi süre konuşamadık sonra biraz daha gezdik ama ben çok tedirginim çünkü evimede girip çıkıo ve liseden beri samimiyiz 3 arkadaş. 3üncüye anlattım şok oldu tabiii.kıyafete çok düşkün her hafta bişeyler mutlaka alır yok değil yoksul değil ben anlayamadım neden böle bişey yaptı ben şimdi ne yapıcam kızlar sizce bi akıl istiyorum hiçbişey olmamşı gibi konuşuyoruz şimdi o başka ilde ama hafta sonları mutlaka gelirler görüşüyoruz yinede yani ama içim içimi yiyo ...
buda bişeymi kızlar benim özmü öz ablam eşimin cebinden evin anahtarını alıp evime girmş eşimde ozaman arabasını yeni satmıştı biliyolarda biz evde yokken gelip paranın yarısını götürmü ya buna ne demeli kızlar iç degilse o el konusmassın olur bitter ben napayım eşime rezil oldugumamı yanayım cok sevdigim ablamı kaybettigimemi yanayım sizce
buda bişeymi kızlar benim özmü öz ablam eşimin cebinden evin anahtarını alıp evime girmş eşimde ozaman arabasını yeni satmıştı biliyolarda biz evde yokken gelip paranın yarısını götürmü ya buna ne demeli kızlar iç degilse o el konusmassın olur bitter ben napayım eşime rezil oldugumamı yanayım cok sevdigim ablamı kaybettigimemi yanayım sizce
ya olurmu ortaya çıkınca annemlere benim alıp sakladıgımı onunda bu oyuna kurban gittigini söylemiş kafayı yemiştim ozamanlarAy inanmıyorum!!Üzülme tatlım yaa senin kabahatin değil sonuçta ablanın suçu eşin de eminim onu kınamıştır sadece senin hakkında bir şey düşünmemiştir.Ama bu da yapılmaz ki yani ne diyeceğimi şaşırdım Allah şaşırtmasın insanoğlunu ...
ya olurmu ortaya çıkınca annemlere benim alıp sakladıgımı onunda bu oyuna kurban gittigini söylemiş kafayı yemiştim ozamanlar
Nutkum tutuldu tatlım ya ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?