Kaç yumurta toplandı , kaçı transfere uygun oldu?

Merhaba. Benim dun bes yumurtam toplanmisti, bugun 3 yumurtam dollenmis. Bu ne anlama geliyor kimse beni aydinlatmiyor. Pazartesi gunune kdar bekleyecegim sanirim. Simdi asistan bana haber verdi, ona sordum iyi bir sey mi bu diye
Merhaba benimde 6 toplanmisti 1 tanesi 5.gune gitti.
Bugünden sobrasi cok onemli kaci döllenecek kaci ilerleyecek umarım hepsi ilerler

Merhaba. Benim dun bes yumurtam toplanmisti, bugun 3 yumurtam dollenmis. Bu ne anlama geliyor kimse beni aydinlatmiyor. Pazartesi gunune kdar bekleyecegim sanirim. Simdi asistan bana haber verdi, ona sordum iyi bir sey mi bu diye
Merhaba canım hayırlı olsun döllenmişse transfer edecekler demektir. Bu hadi inşallah Çok güzel haber alman dileğiyle bizleri de haberdar edersin

Merhaba canım hayırlı olsun döllenmişse transfer edecekler demektir. Bu hadi inşallah Çok güzel haber alman dileğiyle bizleri de haberdar edersin
Oyle mi demek? Ben de pazartesi gunune kadar belirsiz saniyordum. Dollenmis demek transfer edilecegi anlamina mi geliyor cok tesekkur ederim yanitladigin icin. Tabii ki ben haber veririm tum gelismeleri. Cok sagol.

Oyle mi demek? Ben de pazartesi gunune kadar belirsiz saniyordum. Dollenmis demek transfer edilecegi anlamina mi geliyor cok tesekkur ederim yanitladigin icin. Tabii ki ben haber veririm tum gelismeleri. Cok sagol.
3 tane döllenmişse 5. Güne kadar takip ediyorlar 5. Günde yeterli büyüme olduysa transfer edecekler demektir. Senin yumurtaları toplayalı kaç gün oldu , benim 2 tane toplanmıştı 1 ertesi gün. Gitti diğeri de 5. Gün bölünmesi durdu dün prp yapıldı bana sağlıklı yumurta büyümesi için . Şimdi beklemedeyim tekrar tedaviye aralımta başlayacağım inşallah güzel haberler alırsın

Canim benim ben de baktim eski konulardan sen nasilsin simdi diye, insallah iyi olur senin de bu prp sana cok saglikli yumurtalar verir insallah. Ben dün oldum, bugün 3 embriyonuz dollendi diye haber geldi. Bes tane toplanmisti. Yasim 30 ve ilk denemem. Belki de o yuzden bu belirsizlik sagolsun doktorlarin arayip da bi bilgi vermemesi. Gerci tum prosedur hepimizde boyle sanirim, cok beklentilere giriyorum

Sağol canım inşallahh hepimiz için en hayırlısı olsun yine doktor aramıyor işlemin yapıldığı yerden arayıp bilgilendiriyorlar , iyi düşün güzel haberler gelsin , olmazsa da üzülme pes etmek yok yine devam. . Devam etmek zorundayız . Ben 36 yaşındayım sen daha gençsin hep olumlu düşün yoksa işin içinden çıkamıyoruz

Haklisin, ben uzulunce esim de cok uzuluyor o uzuldukce ben de kahroluyorum. İnsallah hayirli haberler aliriz her birimiz. Lutfen sen de haber var aklim kalir Sen de genceciksin oyle deme nice var senin yasinda olup bebeklerini bekleyen biliyorsun, tez zamanda senin de dualarin kabul olur hepimiz icin hayirlisi.

Üzülmemek elde değil evet ama üzüldükçe tedavi zorlaşıyor ven çok üzüldüm ama tekrar başlamak gerek ,tekrar tekrar ve doktor çok önemli bu süreçte o yüzden içim rahat. Sende üzülme doktorum bana öğretti güçlü olmayı , ne zaman olmuyor diye düşünürsen rahat bırakırsan ozaman olacak dedi ben inanıyorum emekler karşılıksız kalmayacak inşallah

İnsallah iyi haberlerini bekliyorum. ne kadar guzel eminim cok guclusundur. Allah daha cok guc kuvvet versin, saglikla en guzel vakitte emeklerinin karsiligini alirsin dilerim. Tum yazdiklarin icin tesekkur ederim.

İnsallah iyi haberlerini bekliyorum. ne kadar guzel eminim cok guclusundur. Allah daha cok guc kuvvet versin, saglikla en guzel vakitte emeklerinin karsiligini alirsin dilerim. Tum yazdiklarin icin tesekkur ederim.
Canım benim bebek isteyen herkese versin inşallah Rabbim Ne demek herzaman bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef

Doktorunuz kim acaba ?

Doktorunuz kim acaba ?

Bursa Jimer Hastanesi’nden Suat Hazer. Çok da memnunum şimdiye kadar. 5.güne gittiler iki embryoda. Donduruldular :). 2.tedaviye 2.adetimi bekliyorum. Tahminen bu ayın 22si gibi olacak bakalım.

merhaba, prp tedavinde neler yaptılar

Super bu demek oluyorkı Allah nasip ederse uc taneden ya ıkı ya uc dollenmıs yumurtayı transfer edek doktorun

Merhaba kızlar Ekim ayın da biliyorsunuz tedavi digörüyordum 2 tedavim olumsuz oldu . Dün hamile olduğumu öğrendim hemde doğal yolla , Allahtan ümit kesilmezmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…