kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
arkadaşlar,kızlaaar...sevgili tüp kardişlerimm!!:)tedavi sürecinizde kaç yumurtanız toplandı?kaçı döllendi?kaçı transfer edildi?tuttuysa kaçı tuttu?vsvs.sewgiler..........

canım benım 12 yumurtam toplandı 10 tane dollendı. transfer gunu 5 tane kalmıstı. 2 tane transfer edıldı. tutma konusu su an muallak:)

xolix06, valla bu konu buralarda tartışılmıştır belki ama en azından tedavisi devam eden ve yeni başlayanların durumunu öğrenmemiz açısından bu başlığı açtığın iyi oldu; sağol.

1. deneme 21 yumurtadan 4 embriyo, 3 transfer, sonuç kimyasal gebelik
2. deneme 20 yumurtadan 6 embriyo, 2 transfer, 4 dondurma ve heyecanlı bekleyiş.

bende yumurta çok ama döllenen az. o da canımı bayağı sıkıyor. hayırlısı diyelim.

sonradan gelen düzenleme: çok şükür ikinci denemedeki iki embriyonun ikisi de tuttu. :)

Son düzenleme:
ilk denememde 21 yumurta döllenen hiç olmadı malesef...
ikincisinde ise 12 yumurta döllenen ise sadece 1 di,ve sonuç negatifti malesef..
bende de yumurta çok ama döllenme az hatta hiç diyebilirim...benimde canım çok sıkkın bu konuda...
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

22 yumurta toplandı.10 embriyo oluştu.3.gün 3ü öldü.3ünü transfer ettiler.diğerleride sonra ölmüş.dondurulan yok.sonuç için bekliyorum

bakalım benim nolucak...bugün içimde 12 görünüyor.ama normal boyutta olanlar 7 tane filan dedi doktor.salı toplanck bakalım....
azbyc ve drya22 maşallah sizde ii yumurtlamışsınız:))
özloş sen genetik bi araştırma falan yaptırdınmı canım?
pembemavi senin bu kez tutucak sanki ya..öle hissediyorum.inşallah..

benimde 23 yumurta toplandı.18 tanesi döllendi.2 tane transfer edildi.kalanlardan 10 tanesi donduruldu.ilk 5 tanesi çözüldü transfer edildi.daha sonra kalan 5 taneside transfer edildi şimdi beklemedeyim inşallah sonuç hayırlı olur çünkü daha dondurulmuş kalmadı.

benimde 23 yumurta toplandı.18 tanesi döllendi.2 tane transfer edildi.kalanlardan 10 tanesi donduruldu.ilk 5 tanesi çözüldü transfer edildi.daha sonra kalan 5 taneside transfer edildi şimdi beklemedeyim inşallah sonuç hayırlı olur çünkü daha dondurulmuş kalmadı.

hay maşallahkaydirigubbakcemile3rekor galiba sende canım:hooray:süper yumurtlamışsın.18 ide döllenmiş.inşallah sonucuda böyle güzel çıkar.nezaman test günün?

benim bu ikinci denemem ilk denememde 12 yumurta toplanmıştı 3 tanesi döllenmişti sonuç negatif çıkltı ikinci denemede 21 yumurta toplandı 15 i döllendi 3 tanesi transfer oldu 12 tanesini dondurdular sonucum pozitif çıktı daha ilk ultrason muaynesine 27 ocakta giricem çok heyecanlıyım allah isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattırsın ben transfer gününden beri yatıyorum arada lekelenmeler oluyor dr.um yatmam gerektiğini söyledi allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benim bu 4. denemem olacak bu ay kismetse ...
ilk denememde 7 tane yumos olustu 5 tanesi döllendi 3 tanesi donduruldu 2 tane transfer edildi sonuc negatif...sonra dondurduklarimiz transfer edildi sonuc pozitif ama 9. haftamdayden feci kanamayla düstü maalesef....
3 denememde 11 yumos olustu 8 tanesi 1. kalitede döllendi 6 tanesi donduruldu 2 tane transfer edildi ben 3 istedim ama dr 2 dedi ve sonuc negatif...simdi donmuslari deniyecegim adetim geldiginde .ben gene 3 tanesini istiyorum dr 1. kalitede cogul tutma ihtimali yüksek diyor ve gene 2 koyacak herhalde yaaa...dr la bu konuda anlasamiyorum nedense ben tutmuyor diye 3 istiyorum dr da cogul olur diye istemiyor ne yapacagim nasil ikna edecegim ya ben bunu tutmadigi zaman cok üzülüyoruz ilk donmuslarda tuttugundada 3 koydu 1 tanesi tuttmustu dr bunu unuttu mu ne...

xolix06, valla bu konu buralarda tartışılmıştır belki ama en azından tedavisi devam eden ve yeni başlayanların durumunu öğrenmemiz açısından bu başlığı açtığın iyi oldu; sağol.

1. deneme 21 yumurtadan 4 embriyo, 3 transfer, sonuç kimyasal gebelik
2. deneme 20 yumurtadan 6 embriyo, 2 transfer, 4 dondurma ve heyecanlı bekleyiş.

bende yumurta çok ama döllenen az. o da canımı bayağı sıkıyor. hayırlısı diyelim.

benim ablamlardada aynı problem var hiç sıkmayın canınızı inşallah hayırlısı olur:)sevgiler.

yaş 28 22 yumurtam toplandı 13 döllendi...5. gün 4 tane yerleştirildi, 6 tane donduruldu....sonucum negatif

yaşım 26.problem genetik.13.14. kromozom translokasyonu.ilk denemede 14 yumurta toplandı 11 döllendi 3 embriyo oldu ama sağlıklı olmadığı için transfer iptal oldu.ikincide ise 17 yumurta oldu 11 döllendi 2 embriyo oldu.ikiside sağlıklı çıktı birisi kaliteli olduğu için bir embriyo transfer edildi ama sonuç negatif.yarın nasipse 3. için başlıyorum dualarınızı bekliyorum sevgiler.

ilk denememde 7 yumurta toplandı,6 sı olgun çıktı,4 ü döllendi,3 ü bölündü ve sadece 3 ü transfer edildi...Hiç dondurulmuşum yok...

Şu an ilk denememde ikizlerime hamileyim...:nazar: :nazar:

merhaba.benim ilk denememdi.9 yumurtam toplandı,3.gün 4tanesi transfer edildi.kalanlar dondurulacaktı kalitesizmiş dondurulmadı.şimdi 1i tuttu.zannedersem 6haftalık hamileyim çok şükür

kamillie bence üzülme olmayacağı varsa üçle de tutmayabilirdi. ben bir şey öğrenmek istiyorum almanya'da, transfer edilecek embriyo sayısı konusunda yasal bir sınırlama yok mu? maksimun 2 ya da 3 gibi?

rananurr, hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Back
X