Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,kızlaaar...sevgili tüp kardişlerimm!!:)tedavi sürecinizde kaç yumurtanız toplandı?kaçı döllendi?kaçı transfer edildi?tuttuysa kaçı tuttu?vsvs.sewgiler..........
16bursa konulan 3 tanesi kaçar hücreliydi ve kaliteleri nasıldı canım?
kızlar öncelikle merhabalar benim ilk denememde 7tane 5 dollendi ve 3tane verildi sonuç kımyasal gebelik sonra başka bir merkeze başladım 18 yumurta 9 dollendi dediler 2tane tıransver 3tanesi donduruldu sonuç negatif sonra dondurulmuşlar verildi sonuç gene kimyasal gebelik RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık benim hiç gücüm kalmadı hem maddi yonden de çoktük birdaha deneyemecem diye korkuyorum ama elden ne gelir eşime gene deneyelimmi demeye bile yüzüm kalmadı çunku yok daha ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
rekor bende.... sadce 3 yumurta bırı küçüktü...dıgerı bos cıktı...sadece bır transfer b kalıte 9 hucre beklemedyım...sabırsız ve umutsuzum
canım saol..allah hepimize nasip etsın..allah old esın olsun insaalah...sonuca daha 8gun var... senın sonucuna kac gun var ya