Yalan söyleyip bu kadar uğraşmaktansa babana anlat durumu.
Okul bitmeden evlenmezsiniz tamam ama böyle biri olduğunu bilir. Sonuçta bir tanıdığa değil, babana da rastlayabilirsiniz bir yerlerde o zaman daha kötü olur.
Birebir aynı seyleri yasadım seninle, hemde bizim 6. yılımız dolmak üzere, yani neler cektigimi bir ben birde Allah bilir. Aman o görmesin, bu görmesin, babama gitmesin, babam görmesin! söyle olmasın falan diye diye buralara geldik. En büyük avantajımız da aynı sehirde üniversite okumamazdı. Babam erkek arkadasa cok karsıydı, yani sadece evlenecegim zaman, evlenecegim adamla görüsmemi istiyordu. İstemekle olsa? Gönlüne söz geciremiyorsun ki? Seviyorsun ne diyeceksin adama? Sen git bi 10 yıl sonra gel konusur, evleniriz mi?
Bizimde evlilik düsüncemiz yoktu, yasım 24 bu arada, ama artık o kadar sıkıldık ki baskıdan, özellikle de ben bunaldım kac yasındayım artık zor geliyor saklanarak yasamak, diyorum en azından babam bilsin, ama diyorum bu seferde flörte karsı cıkabilir? Erkek arkadasım artık resmiyete dökmemizi istiyor zaten, oda ayrı bir mevzu tabii, bense babamın tepkisinden korkuyorum. Ne der? Ne düsünür acaba? diye, resmiyete dökülse bile su asamada sadece yüzük takabiliriz, fazlası olmaz. Dügün bilmem ne, onlar icinde en az 2 yıl var zaten, e biz 2-3 yıl daha kacak yasayacagız demek ki, eder 10 yıl..
Bu seferde evlenecegimiz zaman söylenir, istedigi gibi ama gecmisimi ögrenince 9-10 yıl oldugunu, ne hisseder diye düsünüyorum..
Babanı sen tanırsın, annen de vardır sanırımyardımcı olur sana, zaten hangi devirde yasıyoruz aklım almıyor..
Kac yasına gelmis insanız, hayatımıza ilk girenle ya bir kere konusma, görüsmeyle evlenecek degiliz ki?
Bence söylemek lazım, ben hem bu durumdan rahatsızım hemde babamın arkasından is yapıyormus gibi hissediyorum..
Merhaba arkadaşlar.Ben 3 senedir biriyle görüşüyorum.Tabi ayrı şehirde olduğumuz için,sürekli gidip gelmeler oluyor birbirimizin şehirlerine.Bir gün beni bizim şehirde birileri görüyor ve babama söylüyor.Senin kızını biriyle çok samimi gördük diye.Sonra da babam bozuluyor tabi.Ama inanmadım diyor.Çünkü onlar üniversite bitmeden istemiyorlar malesefBu nedenden dolayı da hep gizledim.Ama artık nereye kadar gizlerim bilmiyorum.Sürekli birileri babama,senin kızı gördük mü diyecek,demelerinden korkar oldum.Ben hep kaçak göçek yaşadım.Aman biri görmesin aman görürse babama laf gitmesin.Çok yoruldum arkadaşlar.Zaten sorunlu bir ailem var.Keşke herşeyi anlatabilsem.Geldiğinde resmen arkadaş gibi yürüyoruz çarşıda.Sürekli aman tenha yerler olsun kimse görmesin diye diye bi hal olduk,kendi şehrimde.Siz olsanız ne yapardınız? Sevgili istemeyen bi aile var.Ve sevgili var ortada.Benim babam başkalarından değil benden öğrensin istiyorum ama çok zor,daha ne kadar daha saklayabilirim ki???Kabul etmeyeceklerde,artık yoruldum ben yaa..sadece yazmak istedim.Yazınca çok rahatlıyorum.
ailene açıkça anlat, hayatımda biri var, seviyeli bir ilişkimiz var, okulum bitmeden zaten evlenemeyiz ama, sizden gizli saklı olsun istemedim, bilin tanıyın içiniz rahat olsun de
yani sanırım küçük bir yerde yaşıyorsunuz. bu yüzden gizli kalması çok riskli, baban kendisi de görebilir, görmektense senden duysun bence.
kaç yaşındasınız? okul ne zaman bitecek? sevgilin ne yapıyor okul/iş? ve aranızdaki mesafe ne kadar? çok sordum kusura bakma
bilelimki daha uygun yorumlar yapalım
Annem babamdan daha evhamlı bir insandır.Hiçbirşeyimi annemle paylaşamadım şimdiye kadar.Çünkü annem hemen babama söyler ne olursa olsun.Kaç yaşına geldim halen çocuk gibi davranır.Tek başıma bir yere bırakmamıştır beni hiç bir zaman.Üniversiteyi kazandım.Kazandığım şehre geldiler yani yalnız bırakmıyorlar beni.Ve hep dedikleri seni ancak evlenince yalnız bırakırız.Birde tutucu ve biraz baskıcı bir aile olunca hiç söyleyesim gelmiyor.Yoksa hepinizin dediği gibi en doğru olan söylemek ama korkuyorum bende.Belki okulumdan bile olabilirim.Kardeşim spora gidiyordu sırf sevgili buldu diye spordan aldılar.Zor bir ailem var kısacası.
Peki halen saklıyormusunuz ilişkinizi? yani kimse birşey demese bende istiyorum saklamak ama başkasından başka şekilde duymak var birde benden duymak var tabi herşeyi göze alarak.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Peki halen saklıyormusunuz ilişkinizi? yani kimse birşey demese bende istiyorum saklamak ama başkasından başka şekilde duymak var birde benden duymak var tabi herşeyi göze alarak.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Benim teyzemler biliyor, e 6 yıl olunca bende ailesini tanıyınca teyzemler tanısmak istediler. Neler, ne degiller diye? O zaman annesi söze lafı getirdi teyzemler de kısmetse olur dediler, e babamın haberi yoktu. Bu durumdan dolayı söylenecekti söyleyecek kisi de enistem :) Dolayısıyla babam dısında herkesin haberi var ama hala babamın yok..
Ciddi bir ilişkim varsa aileme açıklardım söz keserdik.
Sonra takardım koluma sözlümü o laf yetiştirenlerin önünde gerine gerine yürürdüm.
Çok güzel yazmışsınız.Bende hep derim böyle kimseden korkmadan özgürce gezebilcekmiyim diye.
Bazen olmuyor istesende,bi kere bu konu açılmıştı.Anneme dedim olsa ne olcak sanki dedim.Ya demek olsa ne olcak istemem ben dedi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?