Sirf esinizin annesi ilk yolculugunuza zeval getirecek diye balayinizi iptal edip, ablaniza gitmek istemeniz karsisinda esiniz ne dusunuyor acaba? Kadin sadece yolculukta yaninizda olacakti, kocanizin annesi sonucta ya adam ne diyebilir ki o durumda. Bunu bile ilk yolculugumuz olacakti ama diye reddedip, esinizide kendisine suclu hissettirip ablaniza gitmeye ikna etmissiniz. Cok prensesce davranislar gercekten. Istemiyor alabilirsiniz, kesinlikle saygi duyuyorum ama bunuda siz kibar bir sekilde soyleyebilirdiniz. En ufak konuda esinizi annesiyle yuzyuze getirirseniz, kadin zaten size karsi tavir takinir, istediginiz kadar ama ben kirmak istemiyorum deyin. Gercekten kotuluk gormedikce bastan tavrimi takinayim dusuncesiyle sert olmayin bence. Belki irrite edici ama buyutulecek bir sey degil zaten daha cok yenisiniz evliliginizde. Bastan kayinvalidenizi kabullenin, esinizin annesi saygi duyun. Gercekten ciddi anlamda can sikici olmadikca cok problem etmeyin, evliliginize yansir hic geregi yok.Allah baska dert vermesin, mutluluklar dilerim.