Kaçamak Yok!

Hoş bulduk teşekkürler sizede geçmiş olsun ben soyanın eski öğrencisiyim asla kaçamak yapmam canim önerilerin için teşekkürler

İyi akşamlar kizlar
Sabah patatesli omlet 8 zeytin 2ceviz pekmez
Öğlen yok
Akşam 1 kase kelle paça
Şuan da kuru üzümümle çay iciyorum

Canım bu çay neki? Faydalı mı?

Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Bende davetteydim gitmeden söyledim bamya isterim diye digerlerinide yemedğm.

Hafta sonu ancak telefonu elime alabildim çocukların eksikleri vardı dahası hava iyi sogudu kazak filan aldım.

Babamın gözleri görmüyor birlikte kanepe baktık.

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik, az yufka, peynir, 3 ceviz

Akşam 2 3 kaşık çorbayı içmedim bamyayı seviyorum onla degiştirdim, salata, 1 kaşık bulgur pilavı

1 kupa yeşil çay limonlu
Saat 1 e 20 var yürüyüş genede yapayım en bi 30 dk yürürüm.

Hepinize iyi geceler

O çaydan bende aldım ama cesaret edemiyorum çünkü Bn daha önce tup mide ameliyatı oldum o yuzden

O çaydan bende aldım ama cesaret edemiyorum çünkü Bn daha önce tup mide ameliyatı oldum o yuzden
Benim bir sağlık sorunum yok canım bende kendim almadım kardeşim almış eczaneden ondan aldim iceriginde biberiye yeşilçay açlık otu funda ısırgan ardıç tohumu şahtere mersin yaprağı ve teff tohumu varmış içindekiler kısmında yazıyor

Ayrica günde 2 fincan yeşilçay içiyorum yaninda 1 kere 1 ekşi elma yiyorum ara öğün gibi

Canım bu çay neki? Faydalı mı?
Bir ara cok meşhurdu bu çay kardeşim kendisi icn almış onda aldım bende içeriğini aşağıya yazdım çaydan mi bilmem ama aşırı yeme isteğim kalmadı daha çok yeniyim düzenli diyette faydası olur mu bilmem ama ben çabuk kilo verip hızlı alanlardanım yıllar önce soyalarla yaseminle grubumuzda 2 ayda 20 kilo vermiştim ill mezunları sayılırım

Ben de teff tohumunu tek kullanıyorum yemeklere poğaça olarak falan çok güzel oluyor

Günaydın Kızlar,

dün akşam arkadaşlarla 5 saat oturduk, ben o 5 saatte sadece 1 sade kahve ve 1 su içtim )) önümde neler yendi neler içildi bilemezsiniz ))
Neyse geceyi firesiz atlattığım için kendimi kutluyorum..

gelelim bu güne,

2 yağsız dukan krep
2 ince dilim kaşar ve bol yeşillik

bugün geç kalktım, şimdi çay keyfi yapıyorum.. birazdan odamı temizliycem, tahminen 2 saat sürer.. küçücük odam var fakat koca bir evi temizlediğim süre de temizleyebiliyorum ))
Biraz temizlik, biraz da müzik açıp göbek atınca bugün ki sporu mu tamamlamış olurum.. su ile sorunum var, onu da bir şekilde çözüceğim artık ))

kaçamaksız bir hafta sonunuz olsun, menüleri bekliyorum))

Not: diyetinize yardımcı olması için bitki çaylarından faydalanabilirsiniz ama ilaç kullanımını asla istemiyorum, bilginize..

İçinde bağırsak çalıştırıcı bitkiler içeren çayları dikkatli kullanın (sinameki, barut ağacı, açlık otu, çoban çökerten vs) bu tip çaylar su kaybına yol açıp vücudu güçsüz bırakır.. bağırsak problemleri yaratır..
kullanmayın demiyorum, dikkatli olun diyorum ))

sevgiler

Ben şimdi yapıcam kahvaltımı yine geç uyandık 1 yumurta biraz peynir 1 fincan yeşil çay 3 tane kuru kayısı düşünüyorum

Öğlen,

2 yk bulgur pilavı
6 yk nohut yemeği (susuz)

aslında pilav yemeyecektim ama annem nohutu kuzu eti ile yapmış.. kokusu ve tadını hiç sevmiyorum.. o tadı biraz bastırsın diye2 kaşık da pilav ekledim..
Akşama kepekli makarna haşlayacağım (1 sb, yağsız ve tuzsuz) yanına sebze sote ve ton balığı ekleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…