Hoş bulduk teşekkürler sizede geçmiş olsun ben soyanın eski öğrencisiyimtebrikler menün iyi olmus canim.Bu arada aramiza hoşgeldin.
Hafta sonu kaçamak yapmayın lütfen dikkat edin.Halaa soguk alginliğımı atamadım.aksam ilaç aldığım icin yataktan çok geç kalktım arkadaşlar.Kahvaltımı ancak 11 gibi yapabildim.
kahvaltım:z.yağında 1 yumurta,tere,2 ceviz,5 zeytin ve 1 tane kuru erik
biraz önce ara:1 kupa şekersiz sütlü kahve içtim.
akşam davetliyiz umarım bana uygun birseyler vardır.Yoksa uygun bir şekilde geri cevirmeyi düşünüyorum.Olmazsa yanıma alternatif birşeyler alırim.
Bugün buharda karnabahar,brokili,havuç ,balkabağı pişirdim.kırmızı lahana (sirkeli) hazırladım bir kaba..zeytin yağlı kabak yemeğim ve bulgurlu yoğurt çorbam var.
Böyle toptan hazırlık yapınca(özellikle buharda sebze ve salata gibi) rahat oluyor kızlar.Önceden arkadaslarım bilir bakliyatları da haşlayıp porsiyon şeklinde difrize koyabilirsiniz rahat oluyor.
Gecen okula giderken buharda sebze karışimıma haslanmış nohut katip bol limonlu bir salata götürdüm yanında ayranla inanılmaz doyurucu oldu.
yani buzdolabında elinizin altında alternetifinizleriniz olsun.1 haftalık hazırlayın..
Hoşbulduk günaydın herkese
Aç karna teff tohumu çayı
Saat 9
Kahvaltim 1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates turp maydanoz yedim
Şekersiz çay içtim
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim unutmuşum
Yapabildim alintiyi
tebrikler menün iyi olmus canim.Bu arada aramiza hoşgeldin.
Hafta sonu kaçamak yapmayın lütfen dikkat edin.Halaa soguk alginliğımı atamadım.aksam ilaç aldığım icin yataktan çok geç kalktım arkadaşlar.Kahvaltımı ancak 11 gibi yapabildim.
kahvaltım:z.yağında 1 yumurta,tere,2 ceviz,5 zeytin ve 1 tane kuru erik
biraz önce ara:1 kupa şekersiz sütlü kahve içtim.
akşam davetliyiz umarım bana uygun birseyler vardır.Yoksa uygun bir şekilde geri cevirmeyi düşünüyorum.Olmazsa yanıma alternatif birşeyler alırim.
Bugün buharda karnabahar,brokili,havuç ,balkabağı pişirdim.kırmızı lahana (sirkeli) hazırladım bir kaba..zeytin yağlı kabak yemeğim ve bulgurlu yoğurt çorbam var.
Böyle toptan hazırlık yapınca(özellikle buharda sebze ve salata gibi) rahat oluyor kızlar.Önceden arkadaslarım bilir bakliyatları da haşlayıp porsiyon şeklinde difrize koyabilirsiniz rahat oluyor.
Gecen okula giderken buharda sebze karışimıma haslanmış nohut katip bol limonlu bir salata götürdüm yanında ayranla inanılmaz doyurucu oldu.
yani buzdolabında elinizin altında alternetifinizleriniz olsun.1 haftalık hazırlayın..
Eki Görüntüle 2562767
aksam yemeğim 2 kaşık ta yoğurt yedim
O çaydan bende aldım ama cesaret edemiyorum çünkü Bn daha önce tup mide ameliyatı oldum o yuzdenMerhabalar soyacim benide alirmisin grubunagerçi nette çok aktif olamam eskisi gibi ama yediklerimi paylaşırım hergun düzenli olarak 2 gündür diyetteyim tekrardan kararlılıkla başladım kilom bugün tartildim 94.9 çok fena değil mi ilk hedefim 80 kg olmak inşallah başarırım basiririz
Teff tohumu çayı iciriyorum caydan mi bilmem ama istahim kapandi
Bu sabah
2 haşlanmış yumurta maydanoz dereotu domates 1 parca peynir yedim
Öğlen 2 ızgara köfte yarim kase çorba ve salata
Akşam yarım kase çorba
Ispanak yemeği yedim
2 lt su içtim
Benim bir sağlık sorunum yok canım bende kendim almadım kardeşim almış eczaneden ondan aldim iceriginde biberiye yeşilçay açlık otu funda ısırgan ardıç tohumu şahtere mersin yaprağı ve teff tohumu varmış içindekiler kısmında yazıyorO çaydan bende aldım ama cesaret edemiyorum çünkü Bn daha önce tup mide ameliyatı oldum o yuzden
Teşekkürler canimSüper olmuş afiyet olsun.
Bir ara cok meşhurdu bu çay kardeşim kendisi icn almış onda aldım bende içeriğini aşağıya yazdım çaydan mi bilmem ama aşırı yeme isteğim kalmadı daha çok yeniyim düzenli diyette faydası olur mu bilmem ama ben çabuk kilo verip hızlı alanlardanım yıllar önce soyalarla yaseminle grubumuzda 2 ayda 20 kilo vermiştim ill mezunları sayılırımCanım bu çay neki? Faydalı mı?
Ben de teff tohumunu tek kullanıyorum yemeklere poğaça olarak falan çok güzel oluyorBenim bir sağlık sorunum yok canım bende kendim almadım kardeşim almış eczaneden ondan aldim iceriginde biberiye yeşilçay açlık otu funda ısırgan ardıç tohumu şahtere mersin yaprağı ve teff tohumu varmış içindekiler kısmında yazıyor
Ayrica günde 2 fincan yeşilçay içiyorum yaninda 1 kere 1 ekşi elma yiyorum ara öğün gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?