- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Yarın tartilayimda yazarım olur muhoşgeldin berceste..hedeflerini tarihleriyle yazabilirsin bizim gibi.
carolina hoşgeldin canım özlemisim valla.merak etme burdan yaza kadar birbirimize destek olucak ve teker gidicek kilolarımiz.Dün hem regl hem soğuk algınlığı hem de nöbet beni bayağı sarstı..erken yattım sabah da boynum acayip tutulmus bir şekilde kalktim.Ne oluyor banaaa3 gündür spor da yapamıyorum.
kahvaltım:1 yumurta ,1 parca peynir ,4 zeytin,2 kuru erik,domates ,şekersiz cay
öğlene kadar dersim yok.Biraz evimi toparlayim bari simdilik hoşçakalin canlar
Zeynepcim en kısa zamanda spor isini ayarliycam
Ay canım kıyamam doktorlara kolay geliyor parça almak.
İyi olmana çok sevindim yeni topik açmanada ayrı sevindim.
Canım en son bende cildimden bi parça alıp baktılar acontinos nıcrıcans diye bir cild hastalığı ama hepsi birbirine baglı Pkos, troid, insülin direnci
Saglıklı yaşamak tek çözümü bolca yürüyüş önerdi doktorum ve tabiki fazla kilolarımdan kurtulmak.
Soya canım bide akşam yemegini 19.30 son bulsa olurmuş ben ancak geliyorum öglenciyim?
Umarım bir daha görmem bunu ))Soya yeni konudan haberim yoktu ama yinede yazayım bugun
Kahvaltı : yarım haş yum, 1dilim ekmek, 3 ceviz, biraz peynir, 2 yemek kaşığı parpulama(
Sogan, biber,patlıcan, domates var içinde)
Ev baya batmış evi süpürüp temizledim
Akşam 1 kase yogurtlu çorba, bi parça haşlanmış tavuk, fırında karnıbahar
Ara 1 kupa tarçınlı süt,(fındık ceviz 2 tane bisküvi bunlar olmadı Soya burayı görme
45 dk tempolu yürüyüş
1 fincan yeşil çay
İyi geceler dilerim hepinize
ayda 2 kilo vermek en sağlıklısı tabi ki ama biz o sabıra sahip insanlar mıyız orası tartışılır işte ))
akşam geç geliyorsan en geç saat 20:00 de yiyebilirsin ama hafif şeyler ye ve o saatten sonra ara öğün yapma..
Sana da geçmişler olsun, bol yürüyüş yap kesinlikle bir çok şeye iyi geliyor ))
Hoşgelsin canım ))Zencilcayinda ki zencefil taze mi olacak soyacim tozu da etkiki olur mu ki
tebrikler menün iyi olmus canim.Bu arada aramiza hoşgeldin.Öğlen yemegim 1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
Şuana kadar 1 litre su içtim
50 dk yürüyüş yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?