bu kadar kafein vücuda zararlı hiç sağlıklı değil canım.Hem özellikle bu kadar kahve vücudunda su tutar ve ne kadar zayiflarsan zayifla selilüt olusumun artar...İyi akşamlar
Aksam yemeğim büyük bir tabak salata 2 galeta 3 lt su içtim 2 fincan yeşil çay 1 türk kahvesi 2 sade Nescafe3 fincan çay içtim 1 de ekşi elma yefim
Haklısın canım ama kahveden vazgeçmem çok zorbu kadar kafein vücuda zararlı hiç sağlıklı değil canım.Hem özellikle bu kadar kahve vücudunda su tutar ve ne kadar zayiflarsan zayifla selilüt olusumun artar...
Patoloji sonuçlarım iyi çıktı Kızlar )) 14 çeşit kanser türü aramışlar kanımda, tertemiz miss gibi rapor verdiler elime.. 6 ay sonra tekrar tahlil vericem bakalım ))
doktordan sonra eve geçmek istemedim,İKEA’yı dolaştım.. yılbaşı hediyeleri aldım arkadaşlarıma.. sonra yemek yedim..
1 porsiyon İsveç köfte (İKEA’nın meşhur köftesi)
Sos vs koydurmadım, sadece brokoli ve kbahar vardı yanında..
1 kase ezogelin çorba
ara, latte ortaboy
akşam
Kabaklı Bulgurlu zyağlı yemek (1 ufak kase)
9,473 adım ve 2 lt su..
Çok yoruldum, yarın sabah sporum var.. akşama doğru da tiyatro dersim var.. fırsat bulunca yazarım size ))
görüşmek üzere
Çok sevindim soyacim sonuçlarına bitti gitti inşallahPatoloji sonuçlarım iyi çıktı Kızlar )) 14 çeşit kanser türü aramışlar kanımda, tertemiz miss gibi rapor verdiler elime.. 6 ay sonra tekrar tahlil vericem bakalım ))
doktordan sonra eve geçmek istemedim,İKEA’yı dolaştım.. yılbaşı hediyeleri aldım arkadaşlarıma.. sonra yemek yedim..
1 porsiyon İsveç köfte (İKEA’nın meşhur köftesi)
Sos vs koydurmadım, sadece brokoli ve kbahar vardı yanında..
1 kase ezogelin çorba
ara, latte ortaboy
akşam
Kabaklı Bulgurlu zyağlı yemek (1 ufak kase)
9,473 adım ve 2 lt su..
Çok yoruldum, yarın sabah sporum var.. akşama doğru da tiyatro dersim var.. fırsat bulunca yazarım size ))
görüşmek üzere
Pazartesi günüTartı gününüz var mı haftalık yapıyorduk eskiden
İyiyim yasemincim büyüdüler sorma zaman çok hızlı geçiyor gerçekten sen nasılsın diyet yapmıyor musun gerçi senin ihtiyacın yok diyete masallah fıstık gibisin
canim gayet iyi vermişsin 4 günde neredeyse 2 kilo vermişsin.Bu cok fazla aslında..Ödem de atmişsin demekki Incicim. tebrik ederim..Benim daha hafta olmadı ama kilo bildirimi yapayım 6 aralikti sanırım 94.9 kg idim
Bu sabah 93.1 kg geldim çok az geldi bana verdigim hemen gitsin istiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?