hoşgeldin aramizaMerhaba ben de katılmak istiyorum. 59 dan 73 e çıktım çok saçma bir şekilde kıyafetlerim olmamaya başladı ve bi dur dedim kendime
Sabah 250ml ılık su içtim
2 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık kahvaltım
Birazdan yeşil çay demleyeceğim
Hoşgeldin aramizaMerhaba ben de katılmak istiyorum. 59 dan 73 e çıktım çok saçma bir şekilde kıyafetlerim olmamaya başladı ve bi dur dedim kendime
Sabah 250ml ılık su içtim
2 yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık kahvaltım
Birazdan yeşil çay demleyeceğim
Afiyet olsunÖğlen yemegim
Baş agrışı cok kötü ya gecer inş afiyet olsunSelam
Felaket baş ağrısı çekiyorum, ağrı kesici de içtim ama kar etmedi.. birazdan dans dersine gidicem ama bu ağrı beni mahvediyor.. lodos falan mı var? Lodos olunca baş ağrısı çekiyorum genelde.. migren ne berbat bir hastalık ya.. neyse, menülerimi yazayım da hazırlanayım ((
öğlen,
1 kase tarhana çorbası
1 kase (4 kaşık) bulgur pilavı
akşam
1 kase kıymalı pırasa
1 sb kepekli haşlanmış makarna
2 yk yoğurt
Afiyet olsun
Teşekkürler kizlarafiyet olsun canim
Geçmiş olsun soyam dün benimde bütün gün agridi aksamina regli oldum geçti ondanmis benim ağrım senin kide geçer inşallahSelam
Felaket baş ağrısı çekiyorum, ağrı kesici de içtim ama kar etmedi.. birazdan dans dersine gidicem ama bu ağrı beni mahvediyor.. lodos falan mı var? Lodos olunca baş ağrısı çekiyorum genelde.. migren ne berbat bir hastalık ya.. neyse, menülerimi yazayım da hazırlanayım ((
öğlen,
1 kase tarhana çorbası
1 kase (4 kaşık) bulgur pilavı
akşam
1 kase kıymalı pırasa
1 sb kepekli haşlanmış makarna
2 yk yoğurt
Zarari degil faydası olur ancak canım afiyet olsun sanadaAksam yemeğim 1 kase mercimek çorbası
3 kasıkta pırasa yedim birazda salata
Soya ben ekmeği tamamen kestim artık kullanmıyorum bir sakıncası olmaz herhalde günde 3 litre su içiyorum
afiyet olsun canımKahvaltim iki minik parça peynirde yedim oğlum dan telefon saklıyorum gündüzleri elime alamiyorum bağımlı oldu oyuna telefona o yüzden pek aktif değilim gizli gizli yazıp cikiyorum
Afiyet olsun canimKahvaltim iki minik parça peynirde yedim oğlum dan telefon saklıyorum gündüzleri elime alamiyorum bağımlı oldu oyuna telefona o yüzden pek aktif değilim gizli gizli yazıp cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?