Cok güzel görünüyor afiyet olsun
harika canim...su isini ben çözemedim bir türlü zorla içiyorum.Yazın limon salatalik tarçınla tatlandirıp iciyordum ama kişın zorlaniyorum.Gunaydın herkese kücük kase bir tabagım var 3 -4 yemek kaşıgı koydum ona en gec 7 8 gibi aksam yemegini yiyorum yemekten sonra cay su harici bisey yemiyorum günde 2.5 litre su iciyorum çok soguk degilse hava 1 1.5 saat yüruyüş yapıyorum 70den 66.8 e düştüm
tesekkur ederimCok güzel görünüyor afiyet olsun
3 haftanin içindeyim bende bazen sürahiye limon nane yapiyorum bazen tarçın limon yapip gelip gittikçe içiyorumharika canim...su isini ben çözemedim bir türlü zorla içiyorum.Yazın limon salatalik tarçınla tatlandirıp iciyordum ama kişın zorlaniyorum.
ne kadar surede verdin kilonu
ben de tekrar yapayım bari...canım istemiyor ama icmek lazım3 haftanin içindeyim bende bazen sürahiye limon nane yapiyorum bazen tarçın limon yapip gelip gittikçe içiyorum
soya abartmamak şartıyla yenilebileceğini söylemisti sanki canım...Bide arkadaşlar fırında patates yapmak uygunmudur az yag ve tuzla sabah kahvaltıları da olurumu?
Bide haftada bi defa lahmacun yiyebilirmiyiz?
50 55 olsam yeter banamochachocolate kilo hedefin kaç canim
yaaa ben de 56 olsam yeter herhalde gerçi 59 a indiğimde dur artık demisti herkes ama ben kendimi o kiloda daha mutlu hissedicem50 55 olsam yeter bana
Inş hepimiz istedigimiz kiloya ulaşırıryaaa ben de 56 olsam yeter herhalde gerçi 59 a indiğimde dur artık demisti herkes ama ben kendimi o kiloda daha mutlu hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?