Kaçamak Yok!

başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlarına sabır versin..

Ayşegül hoca ve Canan hoca benim favorim.. takip edin ikisini de ))

Allah razı olsun. Tesekkur ederim.

Canım evde olunca 5 ten sonra yemiyorum ve gayet iyi oluyor ama cuma günü denedim beni zannettigimden daha fazla zorladı.
Evdeyken akşam yemeğini 5 ten sonra yemiycem.
Okuldayken ara ögün yapıp akşamı hafif geçircem.

Maasallah nazar değmesin ben en fazla 45 dk yürüyebiliyorum.

Ayrıca yürüyüşü kadın dogum uzmanım Pkos için öneriyor.

Cenazede şehir dışından misafirlerim vardı öyle aman aman diyetimi bozmadım ama kendimde fark ettigim birşey var yürüyüş yapınca daha iyi kilo veriyorum.

kızlar kendime gün icerisinde uygulamalarımdan 100 uzerinden puan vermeye karar verdim.
Menü:50 puan
Spor:20 puan(en az 30 dk)
Su:20 puan(8-10 bardak)
Yogurt Kürü:5 puan
Bitki cayı:5puan
hep öğrencilere mi not vericem biraz da kendime vereyim bakalim.
p.tesi den diger p.tesiye şeklinde ,haftalık puanımla ne kadar kilo kaybım olucak onun analizini yapıcam.
umarım 700 tam puanla bitiririm haftaları
siz ne dersiniz fikirlerinizi bekliyorum.Pazartesi başlıyalim mi puanlamaya ...önerilerinizi bekliyorum.

Maasallah nazar değmesin ben en fazla 45 dk yürüyebiliyorum.

Ayrıca yürüyüşü kadın dogum uzmanım Pkos için öneriyor.
Evet canim havalar cok soguk yagmurlu degilse health programını açıyorum adım sayar yürüyüş egzersiz acıp 1 1 buçuk saate ayarlayıp müzik dinleyerek zaman dolana kadar yüruyüyorum baya motive ediyor sende dene istersen baya faydalı oluyor

yapabilirsiniz, zerdeçal bana alerji yapıyor.. ve laktoz alerjim var o yüzden yoğurdu çok yiyemiyorum )) siz yapın, bir zararı olmaz..

benim daha önce yaptığım bir kürü yazayım, bunu da yapabilirsiniz

2 yk ev yoğurdu
1 tk pul biber
6-8 dal dereotu (ince kıyılmış)

Günaydınnnn

bugün diyete geri dönüş günü )) hepinize tekrar iyi seneler..

2 gündür kardeşimde kalıyorum, birazdan eve geçeceğim.. sonra da tiyatro çalışmasına.. kahvaltımı yaptım, menümü yazayım ve kaçayım hemen ))

1/2 avokado
1 dl Alman çavdarı
1 biberli yumurta
1/2 kk peynir

not: Detoksa başlayanlar kimler? 15 gün mü Yapacaksınız? Detoks yaparken su tüketmeyi unutmayın..
sevgiler

Günaydın canım akşam basladim ben yoğurt kurune bakalım inşallah 15 gün yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…