- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlarına sabır versin..
Ayşegül hoca ve Canan hoca benim favorim.. takip edin ikisini de ))
Olsun canım hayat şartları dikkat etmeye çalışıyoruz en azından bende karatay yapıyorum halsizliğim yorgunlugum başagrim bile gecti bana iyi geldiğini düşünüyorum bende her gün 1 1.5 saat yüruyüş yapmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Canım çok güzel gidiyorsun nazar değmesinGünaydın kilo bildirimi yapayım dedim geçen hafta 90 di 2 kg vermişim
Evet canim havalar cok soguk yagmurlu degilse health programını açıyorum adım sayar yürüyüş egzersiz acıp 1 1 buçuk saate ayarlayıp müzik dinleyerek zaman dolana kadar yüruyüyorum baya motive ediyor sende dene istersen baya faydalı oluyorMaasallah nazar değmesin ben en fazla 45 dk yürüyebiliyorum.
Ayrıca yürüyüşü kadın dogum uzmanım Pkos için öneriyor.
I inci478 im bu akşam başlayalım bence...1 ocak -15 ocak arası...hadi kızlar hepberaber.
tarif :1)
2 kaşık yogurt
1/2cay kaşığı pul biber
1/2 cay kaşıgı nane
1/4 limonun suyu
tarif:2)
2 kaşık yogurt
1/2 cay kasigi toz zencefil
1/2 cay kaşigi toz tarçın
1/2 cay kaşigi toz zerdeçal
hahgisini yapalım kizlar.İncim sen de tarif ver .
Soyacim yapalım mı
Günaydın canım akşam basladim ben yoğurt kurune bakalım inşallah 15 gün yapabilirimGünaydınnnn
bugün diyete geri dönüş günü )) hepinize tekrar iyi seneler..
2 gündür kardeşimde kalıyorum, birazdan eve geçeceğim.. sonra da tiyatro çalışmasına.. kahvaltımı yaptım, menümü yazayım ve kaçayım hemen ))
1/2 avokado
1 dl Alman çavdarı
1 biberli yumurta
1/2 kk peynir
not: Detoksa başlayanlar kimler? 15 gün mü Yapacaksınız? Detoks yaparken su tüketmeyi unutmayın..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?