Kaçamak Yok!

Günaydın kızlar,

Akşam eve 9 civarı döndüm, çok karnım acıkmıştı.. bir ufak yoğurdun içine 1/2 dilim ananas doğradım, 2 çay kaşığı keten tohumu ekleyip yedim.. doydum mu? Tabi ki hayır)) ama en azından mide bulantım geçti..Yoğurt pek sevmesem de böylesi durumlarda kurtarıcı oluyor, en azından hafif ve sağlıklı.. ve göbek yağlarına etkili ))

bugün yine tiyatro çalışması var, birazdan çıkıcam.. kahvaltımı yaptım, kahvemi demleyip üstümü giydikten sonra çıkarım..
kendinize dikkat edin, soğukta kalmayın, kaçamak yapmayın ))

kahvaltı,
1 patatesli yumurta (yağsız tavada 1 tk yağ ile)
1 yk menemen
1 dilim ananas

Günaydın kahvaltim 1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates lor peyniri
Bu hafta bana ne olduysa bir gün 500 Gr eksik bir gün 500 Gr fazla cikiyorum tartıda deliricem kahvaltıda yaptım ama pirinç lapasiyla devam edicem sanırım bugün ve yarın için

Canım bir buyük kızım birde ikizlerim var.
Çalışıyorum, ev derken inan hiç vakit kalmıyor ama BAHANELERİN ARKASINA sıgındıkça ha bire yiyorum sonra bi baktım 96 görmüşüm.
Şimdi elimden geleni yapıyorum en azından 45 dk haftada 3 sefer yapmaya çalışıyorum.

Önceden zumbaya gitmiştim vakit bulsam yine giderim.

Haklısin canım işten yorgun argın geliyon bide çocuklar ev işi o bu derken hal kalmıyor insanda

Tünaydın kızlar bazen fotograf atmak ne zor oluyor sürekli hata veriyor anlamış degilim
Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz

Dereotu

Son düzenleme:

Canim,
Tarti da bir eksik ya da bir fazla cikman önemli degil ki.. vucudun ödem tutmustur herhangi bir sebepten.. gecici durumlar bunlar.. hemen pirinc lapasi, detoks falan yapma.. bunyenizi mahveder bunlar.. detoks tarzi seyler cok uzun sure diyet yapip sonuc alamayinca yapilir.. sen zaten sonuc aliyorsun, tarti da iki kere farkli sonuc gördün diye yapma bunu..

Selam kizlar

Eve yarım saat once girdim.. açım.. evden cikmadan once 1kase yayla corbasi ve 1 dilim ekmek yedim.. calisma yapilirken 1 simit yedim..ve baska bir sey yemedim su saate kadar.. bu saatte su'dan baska birsey tuketmem zaten.. sabah kardesime kahvaltiya gidecegim, simdi uyumam lazim ama size bir selam vereyim once dedim ))

Hepinize guzel bir pazar gunu diliyorum,gorusuruz ))

Günaydın,

kardeşime geldik kahvaltıya.. birazdan çıkıp tiyatro çalışmasına gidicem yine..
dün biraz yazdıklarıma bakayım dedim, sürekli yorgun olduğumu yazmışım size )) ve yine yorgunum ))
Sabah erken kalkıp duş aldım, güne enerjik başlamak lazım..
ha bir de tartıldım.. sanırım en son 25 aralıkta tartılmıştım, 89.9 gelmiştim.. sonra yılbaşı girdi araya, bir sürü yedim içtim tabi ki.. tartı beni 88.5 gösterdi bu sabah.. 1,4 kilo vermişim )) müthiş sevindim.. hedefim 87 rakamını görmek.. önümüzdeki haftanın hedefi bu ))

kahvaltım,
1 dilim ananas
1 yk patatesli omlet
1/2 haşlanmış yumurta
1 yk avokado salatası
1 kk peynir
1,5 dl tam buğday ekmeği

Günaydin kızlar herkese iyi pazarlar
uyanınca
Ilik limonlu su
Sabah 12.30
Tereyağlı 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
1 kivi
1 portakal dilimi
3 tane iğde
2 tane ceviz 3 tane fındık 4 tane fıstık
2 3 dal Maydanoz dereotu kuzukulağı ıspanak
Çay
Şimdide türk kahvesi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…