Kaçamak Yok!

Merhaba Kızlar geçen hafta pazartesi başladım , 77. 5 Olmuşum bugün çıktım 75.5.. hedefim 10 kg vermek. Ancak çok diyet yapan biri olarak artık bazı rutinler edinmek istedim ve dediklerimi yaparak bir haftada iki kg verdim. Faydalı olur belki diye paylaşıyorum.. sabahları mutlaka yumurta peynir yeşillik bir dilim ekmek... öğlen yemekte ne varsa yarım tabak , ayran yoğurt salata bol su, akşam corba, meyve .. 7 den sonra bir şey yemedim. Hiç yürüyüş vs yapmadım bugün başlıyorum ona da . Çünkü yürüyüş hareket olmadan 10 kilo da verseniz değişiklik çok belli olmuyor ama sporla desteklerseniz 2 kilo da 5 kilo gitmiş gibi

Ancak yazabiliyorum kahvaltim 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 5 zeytin
Öğlen 1 kepçe nohut yemeği dünkü kabak soteden 3 kaşık yarın kasede yoğurt yedim

menülerin mi az, senin keyfin mi yok ya da diyet yaparken zorlanıyor musun anlamadım.. ama yazdıklarından bu sonuçları çıkarıyorum ))
Azcık neşe, bolca azim ve mutlu sonuçlar istiyorum ))

menülerin mi az, senin keyfin mi yok ya da diyet yaparken zorlanıyor musun anlamadım.. ama yazdıklarından bu sonuçları çıkarıyorum ))
Azcık neşe, bolca azim ve mutlu sonuçlar istiyorum ))
Soya az mı ki dün sabah azcik az oldu gibi evde pek bişey kalmamıştı diyet zorlamiyor yetiyor yediklerimle doyuyorum

Günaydın

kahvaltı ve kahve olayını hallettim, şimdi hazırlanıp darbuka dersine gidicem.. 15-20 gün sonra oyun çıkıcak, acil bir darbuka kompozisyonu hazırlamam lazım ))

kahvaltı
1 sucuklu yumurta (ev sucuğu)
1 dl tb ekmeği
1 yk lor

Kızlar

bu gece şehir dışına çıkıyorum işle ilgili.. bir kaç gün olmayacağım.. sizi size emanet ediyorum )) gittiğim yerde internet pek iyi değil, o yüzden giremeyebilirim merak etmeyin..
bir kaç gün diyet yapamayacağım, bilginiz olsun..
kendinize iyi bakın,

görüşürüz

Yolun açık olsun soya_sosu dikkat et kendine canım

Sende kendine iyi bak soyacim işlerin rast gitsin

Iyi akşamlar kızlar menüyü bırakayım söyle
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 8.50
Zeytin
Peynir
Tereyağ
Közlenmiş kırmızı biber
Fındık fıstık
2 dilim elma 1 tane mandalina
Az yoğurt
Marul maydanoz dereotu ıspanak
Yumurta bitmişti bende aşagıya gitmeye üşendim o yüzden yapamadım 3 çatalda sucuk yedim yedim yemek aklımda yoktu aslında annem yapınca dayanamadım tadına baktım

Akşam 16.40
Bamya yemeği
Salata
Yoğurt
Acı biber sosu

kızlarr geldim sonunda...inanılmaz bir yogunluktan sonra tatile girdik.Tam bir motivasyonla devam.
sabah:geç kalktık
menemen
1k.k peynir
5 zeytin
bol yesillik ceri domates
2 tane ceviz
dünden beri uğramışsınız.Bu arada iyi yolculuklar SOYA cım.

Afiyet olsun canim

Dünkü menüm
Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Elma Mandalina
Roka tere
Fındık fıstık
Aceleden foto falan çekemedim
Akşam 19.30
Tavuk
Salata
Acı biber sosu
4 gibi bir tane lahmacun yedim herkes yiyince bende yiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…