Bu aralar pek bişey yapamadım canım gidilecek yerlerede hep arabayla falan gittik mecburen uzak olduğu için bakalım bu hafta bişeyler yapmaya çalışacam canımtabak dizaynın çok güzel.. sporla destekliyorsundur umarım bu protein/yağ içeren menüleri ))
Aynen devam..
Ancak yazabiliyorum kahvaltim 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 5 zeytin
Öğlen 1 kepçe nohut yemeği dünkü kabak soteden 3 kaşık yarın kasede yoğurt yedim
Soya az mı ki dün sabah azcik az oldu gibi evde pek bişey kalmamıştı diyet zorlamiyor yetiyor yediklerimle doyuyorummenülerin mi az, senin keyfin mi yok ya da diyet yaparken zorlanıyor musun anlamadım.. ama yazdıklarından bu sonuçları çıkarıyorum ))
Azcık neşe, bolca azim ve mutlu sonuçlar istiyorum ))
Yolun açık olsunKızlar
bu gece şehir dışına çıkıyorum işle ilgili.. bir kaç gün olmayacağım.. sizi size emanet ediyorum )) gittiğim yerde internet pek iyi değil, o yüzden giremeyebilirim merak etmeyin..
bir kaç gün diyet yapamayacağım, bilginiz olsun..
kendinize iyi bakın,
görüşürüz
Sende kendine iyi bak soyacim işlerin rast gitsinKızlar
bu gece şehir dışına çıkıyorum işle ilgili.. bir kaç gün olmayacağım.. sizi size emanet ediyorum )) gittiğim yerde internet pek iyi değil, o yüzden giremeyebilirim merak etmeyin..
bir kaç gün diyet yapamayacağım, bilginiz olsun..
kendinize iyi bakın,
görüşürüz
Afiyet olsun canimkızlarr geldim sonunda...inanılmaz bir yogunluktan sonra tatile girdik.Tam bir motivasyonla devam.
sabah:geç kalktık
menemen
1k.k peynir
5 zeytin
bol yesillik ceri domates
2 tane ceviz
dünden beri uğramışsınız.Bu arada iyi yolculuklar SOYA cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?