- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
kızlar ben geldim..gecen pazar çok hastalandım.burnumun içi dişı hep uçuk yara oldu.ağzımın içi aft oldu...boğazımda garip bir şişlik.2 gün hastanedeydim..gribal enfeksiyon ve yüksek ateş burnumdan ağzimdan patlak vermiş.
Neyseki şimdi iyiyim.o süreçte meyve ve serum biraz şişirdi beni..maalesef yine 63 olmuşum..ama çok da üzgün değilim çünkü en önemlisi sağlık.
şimdi tekrar kendimi yıpratmadan başlıyorum.
soya_sosu arada mutlaka gel..kolay gelsin bu arada.
M mochachocolate tatlım devam edelim lütfen burada paylaşıma devam lütfen.kızlar yaza kadar pesetmek yok.Tatildekiler de gelince devam..
evet canım yaaa perişan etti beni.Sana da çok geçmiş olsun tatlimay canım çok geçmiş olsunnn
bu seneki grip nasıl ben anlamadımmm
geçen hafta 3 günde benım yatırdııııı
tam geçti diyorum hop birdaha oluyorrrr malesef 1 ayda zor geçiyormuşş
aman dikat etttt
Çok geçmiş olsun canım bu seneki grip ne zor geçıyor canım Allah beterinden korusun yinede hastalıkta güç bulman gerekir tabi yiyeceksin sağlık bu herşeyden önemli yeniden verirsin bişey olmaz canım dışardaydım paylaşım yapamadım canımkızlar ben geldim..gecen pazar çok hastalandım.burnumun içi dişı hep uçuk yara oldu.ağzımın içi aft oldu...boğazımda garip bir şişlik.2 gün hastanedeydim..gribal enfeksiyon ve yüksek ateş burnumdan ağzimdan patlak vermiş.
Neyseki şimdi iyiyim.o süreçte meyve ve serum biraz şişirdi beni..maalesef yine 63 olmuşum..ama çok da üzgün değilim çünkü en önemlisi sağlık.
şimdi tekrar kendimi yıpratmadan başlıyorum.
soya_sosu arada mutlaka gel..kolay gelsin bu arada.
M mochachocolate tatlım devam edelim lütfen burada paylaşıma devam lütfen.kızlar yaza kadar pesetmek yok.Tatildekiler de gelince devam..
Bol bol dinlen canım dinlenmeden gecmezHaaalaa halsizim ve kendimi yorgun hissediyorum
Herkes tatilde herhalde canım ondandır
umarım öyledir canım.Herkes tatilde herhalde canım ondandır
Kendini salma canım yaza fit fit zayıf incecik girecez inşmotivasyonum gitmemeli..yaza inanılmaz girmek istiyorum.Artık sıkıldım bir ileri bir geri yerimde sayıyormusum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?