- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
canim hiç iyi değilim.sürekli bir rahatsızlığım var.Bir şey bitiyor birşey başlıyor.boynum çok kötü kaç gündür kafama vuruyor ağrısı ..ağlayıp duruyorum sürekli .Ne oldu bana böyle diyeRoka35 canım nerelerdesin nasıl oldun
Çok geçmiş olsun canım hastaneye gittinmi bir tahlil falan yaptır vitaminlerine falan baktır onlar düşmüştür belki grip falan mı oldun yada havalarda bir iyi bir kötü çarpıyor insanıcanim hiç iyi değilim.sürekli bir rahatsızlığım var.Bir şey bitiyor birşey başlıyor.boynum çok kötü kaç gündür kafama vuruyor ağrısı ..ağlayıp duruyorum sürekli .Ne oldu bana böyle diyeacaba pisikolojik mi diye de sorguluyorum sürekli.konsantre de olamıyorum hiç bir şeye.Neye ihtiyacım var onu da bilemiyorum.üst üste Sürekli hasta olmak beni çok mutsuz etti.
sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha iyi anladim. kendimi toparlamak için güçlü davranıp silkelenmem gerek.
canim hiç iyi değilim.sürekli bir rahatsızlığım var.Bir şey bitiyor birşey başlıyor.boynum çok kötü kaç gündür kafama vuruyor ağrısı ..ağlayıp duruyorum sürekli .Ne oldu bana böyle diyeacaba pisikolojik mi diye de sorguluyorum sürekli.konsantre de olamıyorum hiç bir şeye.Neye ihtiyacım var onu da bilemiyorum.üst üste Sürekli hasta olmak beni çok mutsuz etti.
sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha iyi anladim. kendimi toparlamak için güçlü davranıp silkelenmem gerek.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?canim hiç iyi değilim.sürekli bir rahatsızlığım var.Bir şey bitiyor birşey başlıyor.boynum çok kötü kaç gündür kafama vuruyor ağrısı ..ağlayıp duruyorum sürekli .Ne oldu bana böyle diyeacaba pisikolojik mi diye de sorguluyorum sürekli.konsantre de olamıyorum hiç bir şeye.Neye ihtiyacım var onu da bilemiyorum.üst üste Sürekli hasta olmak beni çok mutsuz etti.
Iyi akşamlar bildirimde gelmedi şimdi baktımda gördüm canım teşekkürler iyiyim canım ne olsun diyette devam sen nasılsın nasıl gidiyor grubu bıraktılarmı kimsede yazmıyorMerhaba nasılsınız?
Ne var ne yok?
Canım maasallah nazar değmesin gayet iyi gidiyosun senin tabakların çok hoşuma gidiyor.Iyi akşamlar bildirimde gelmedi şimdi baktımda gördüm canım teşekkürler iyiyim canım ne olsun diyette devam sen nasılsın nasıl gidiyor grubu bıraktılarmı kimsede yazmıyor
Çok geçmiş olsun canım hayırlı cumalar kiloyla çok ilgisi olduğunu düşünüyorum zayıfladıkça hastalıklarında düzelme olacaktir evet kilo diyetten ziyade hayatın boyunca devam ettirecegin beslenme biçimi olmalı dikkat ettikten sonraCanım maasallah nazar değmesin gayet iyi gidiyosun senin tabakların çok hoşuma gidiyor.
Ben kimse olmasa bile buraya yazınca kendimi kontrol altına alabiliyorum.
Bazen çok iyi gidiyorum bazende hayatımda olan olumsuzluklar yüzünden dikkat edemiyorum.
Saglıksız beslenince karnım aynı top gibi şişiyor. (bende Pkos, haşimoto, insülin, aconthosıs nıcrıcans var. Sabah erkenden kalkıp doktora gittim kanımı verdim. İlaçlarımda bitti. Benim derdim sadece kilo vermek degil saglıklı yaşamayı ömür boyu devam ettirebilmek.
Sabah tartıldım 89. 9 geldim 86.8 e düşmüştüm.
Nasıl da hastayım anlatamam.
İnşallah bundan sonra daha dikkatli olup yaptığım hataları yapmam.
Hayırlı cumalar dilerim
Merhaba canım afiyet olsunHepinize merhaba
Kahvaltı 11. 30
2 haş yum, 7 zeytin, 3 ceviz, bi parça peynir,maydonaz yarım havuç, 3 tane çerry domates, şekersiz çay
Merhaba canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?