Kaçamak Yok!

Günaydın kızlar
Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
1 muz 3 dilim elma az nar
Maydanoz dereotu
Fındık fıstık
Çay
Yeşilçay içiyorum şimdide

Selam kızlar

gayet güzel gidiyorsunuz maşallah
İnci, bayağı farketmişsin, tebrikler ve aynı azimle devam ))

ben iki ileri bir geri devam ediyorum merak etmeyin.. yani kilo sabit, bit sabah bakıyorum 2 kilo almışım, bir sabah bakıyorum 2 kilo vermişim.. sürekli bir ödem tutma durumun var..bu durumda sinirimi bozuyor haliyle )) Ama düzelecek, bu hep böyle gitmez..

2 gündür evdeyim, rahat rahat dinlenecem diye düşünmüştüm ama babam banyoyu kırdırdı, içerde tamirat var, elimi yüzümü bile yıkayamadım..
bugün ajansla görüşmeye gidecektim ama duş bile alamadım.. sanırım iptal edeceğim bu günü..
bende böyle işte, takip ediyorum sizi merak etmeyin ))

sevgiler

Roka35 canım nerelerdesin nasıl oldun
canim hiç iyi değilim.sürekli bir rahatsızlığım var.Bir şey bitiyor birşey başlıyor.boynum çok kötü kaç gündür kafama vuruyor ağrısı ..ağlayıp duruyorum sürekli .Ne oldu bana böyle diyeacaba pisikolojik mi diye de sorguluyorum sürekli.konsantre de olamıyorum hiç bir şeye.Neye ihtiyacım var onu da bilemiyorum.üst üste Sürekli hasta olmak beni çok mutsuz etti.
sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha iyi anladim. kendimi toparlamak için güçlü davranıp silkelenmem gerek.

Çok geçmiş olsun canım hastaneye gittinmi bir tahlil falan yaptır vitaminlerine falan baktır onlar düşmüştür belki grip falan mı oldun yada havalarda bir iyi bir kötü çarpıyor insanı

Merhaba kizlar bir suredir aktif olamadim soyacim bende aynı senin gibi bir fazla bir eksik çıkmaya başladım diyete devam ediyorum ama spor yapma imkanım olmadı hiç inşallah bu hafta sporla desteklersem kilo vermeye devam edicem Roka35 geçmiş olsun canım

Selam,

Kendine cok dikkat et.. bu aralar acayip virusler dolasiyor ortada...
Saglik herseyden once gelmeli hayatınızda.. cunku o gidince geriye kalan hic bir seyin anlami yok.. surekli hasta olmak emin ol en ufak agriyi, dünyanın en büyük sorunu gibi hissettiriyor.. kendimden biliyorum))

Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık fıstık
Muz az nar
Tere maydanoz
Portakal suyu
Çay

Akşam 18.00
1.5 kepçe tarhana çorbası
Dünden biraz kıyma ayırmıştım köfte yaptım közbiberi yoğurtladım üzerine az kıyma kavurup koydum
Salata
Acıbiber
Türk kahvesi 3 litreye yakın su

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Herkese merhabalar
Tatilin ilk haftası diyetimr dikkat ettğm ama ikinci haftası abimin 2 çocugu ablamın 2 çocugu 3 tane kendimin annem yetişemeyince birlikte kaldık.
1 haftada 2 kilo aldım çok fazla bu pazartesi tartilip aynen kaldıgım yerden devam edecem.
Saglıksız şeyler yemek beni rahatsız etti baya karnımda şişlik oluyor en güzeli saglıklı beslenmek.

Selam kızlar

bu ayın 25’inde ilk oyunumuzu sergileyeceğiz.. bayağı sıkı bir çalışma içerisindeyiz.. her günüm çalışma ile dolu.. o da yetmezmiş gibi bir de ses eğitimi için ders almaya başladım ))bütün Bunları neden yaptığımı bilmiyorum ama iyi geliyor.. bu arada kilo da versem süper olacak )) şu anda bir nevi 8/16 Tarzı bir diyet yapıyorum.. sabah 10 da kahvaltı, akşam en geç 5-6 gibi akşam yemeği.. ara öğün yok.. sadece su/çay/kahve.. çalışmaktan yemeğe fırsat bulamıyorum.. tartılmıyorum çünkü 1 ay sonra ne durumda olacağını görmek istiyorum..
yalnız çok açlık hissediyorum o fena işte )) ara öğünlere alışmışım, sürekli birşeyler yiyesim geliyor.. akşamları yatmadan önce meditasyon yapıyorum.. 20 dk boyunca olumlama yapıyorum.. etkisi oluyor sanırım çünkü kendimi daha dinç hissediyorum.. bir de spora başladım.. yarı yıl sebebiyle ara vermiştik.. bakalım 1 ay sonra ne olacak ))
Bende şimdilik bu kadar kızlar, siz de ne var ne yok?

sevgiler ))

Iyi akşamlar kızlar
Uyaninca
2 bardak sirkeli su
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Fındık fıstık ceviz
Portakal mandalina 3 dilim kivi
Roka
Çay
Yemekten sonra
Yeşilçay
Türk kahvesi

Akşam 17.30
5 kaşık pırasa yemeği
Pazı yoğurtlaması
Salata
Acıbiber

Iyi akşamlar bildirimde gelmedi şimdi baktımda gördüm canım teşekkürler iyiyim canım ne olsun diyette devam sen nasılsın nasıl gidiyor grubu bıraktılarmı kimsede yazmıyor
Canım maasallah nazar değmesin gayet iyi gidiyosun senin tabakların çok hoşuma gidiyor.
Ben kimse olmasa bile buraya yazınca kendimi kontrol altına alabiliyorum.

Bazen çok iyi gidiyorum bazende hayatımda olan olumsuzluklar yüzünden dikkat edemiyorum.
Saglıksız beslenince karnım aynı top gibi şişiyor. (bende Pkos, haşimoto, insülin, aconthosıs nıcrıcans var. Sabah erkenden kalkıp doktora gittim kanımı verdim. İlaçlarımda bitti. Benim derdim sadece kilo vermek degil saglıklı yaşamayı ömür boyu devam ettirebilmek.
Sabah tartıldım 89. 9 geldim 86.8 e düşmüştüm.
Nasıl da hastayım anlatamam.
İnşallah bundan sonra daha dikkatli olup yaptığım hataları yapmam.
Hayırlı cumalar dilerim

Çok geçmiş olsun canım hayırlı cumalar kiloyla çok ilgisi olduğunu düşünüyorum zayıfladıkça hastalıklarında düzelme olacaktir evet kilo diyetten ziyade hayatın boyunca devam ettirecegin beslenme biçimi olmalı dikkat ettikten sonra illa kilolardan kurtulacagız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…