Kaçamak Yok!

Evet canım sağolasın devam ediyorum karatay diyetine kızlarda bıraktılarmı yogunluktan ya da hastalıktanmı girmiyor acaba bilmiyorum inş iyilerdir
Yok canım bırakmayalım birlikte devam edelim.
Benim troğd degerlerim aniden yülseldi yarın sabah yine gitcem doktora ömür boyu devam etmem gerek.
Tabaklarının resmini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çalışıyomusun yaşın kaç canım?

Çok geçmiş olsun canım düzelir inş bugün atacaktım sürekli hata veriyor yada resim yüklemiyor birazdan deneyecem canım yine şuan çalışmıyorum canım 24 yaşındayım bekarım sen kaç yaşındasın canım calışıyormusun

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir kaşar
Tereyağ
Ceviz fıstık
Kivi portakal
Maydanoz dereotu
Fındık turp
Çay

Akşam 17.30
Mercimek çorbası
Dünden kalan köfte vardı
Salata
Brokoli
Acıbiber
Ayran

Selam

Uzun zamandir yazmiyorum ama ara ara bakiyorum..
Diyetime devam ediyorum, bozmadim)) spora da devam . Gectigimiz hafta şiddetli grip atlattim, ayni zamanda goz egzamasi oldum.. ikisi bir arada beni deli etti ama gecti şükür.. tiyatro grubumda provalar cok yogunlasti.. önümüzdeki sezonun oyunlarina calismaya basladik.. ses egitimine basladim.. bu yogunluk iyi oldu aslında cunku aksamlaeri 12 ye kalmadan uyuyorum ))
Diyetinize devam edin ama sagliginiz herseyden onemli... Önümüzdeki hafta kontrollerim baslayacak.. hastanelerde surunucem yine..
Bende simdilik bu kadar.. yaza kadar vermem gereken 20 kilo var hala )) ayda 5 kilo vermem lazim, yolum uzun ama keyifli..

Sevgiler hepinize, yine uğrayacağım ))

36 yaşımdayım canım ögretmenim.
1 büyük kızım var 2.sınıfta bide ikizlerim var 4 yaşında.
Ama liseden beri kiloyla ugraşıyorum.

Doktora gittim haplarınızı tam vaktinde alın 3 hafta sonra gelin dedi hocam ani bi şekilde kğlo aldım dedim bi degerleriniz düzelsin dedi.

Bugün kahvaltı 12.00
Doktara gittim geldim anca yiyebildim
2 tane Soganlı yum, 1 y. K kıyma, 3 zeytin, 2 ceviz, bolca yeşillik domates, peynir

Akşam 19.30
1 tabak güveç (patlıcan, patates et,)
3 y. K b bulgur pilavı
1 kase yogurt

Ara sade kahve
İyi geceler

Allah bağışlasın çoluk çocuk ne güzel kalabalık ailesiniz öğretmenlik hem en güzel hem en zor meslek allah sabır ve kolaylık versin degerlerin düşük olunca kilo vermeyi zorlaştırıyor düzenlince emin ol birazda çabanla daha hızlı vereceksin

Çok geçmiş olsun baya yoğunsun canım allah kolaylık versin bu tempoyla yediklerine dikkat edersen cok kolay verirsin bence canım oyunlarda başarılar

Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt

Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Turp
Ayran
Bir avuç fındık

Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00
Zeytin
Peynir lorpeynir birazda 2 dilim kaşar peyniri
Közbiber
Ceviz fındık fıstık
Muz çilek görünce canım çekti 2 tane yiyeyim dedim
Tere çay
Öglen
Türk kahvesi

Akşam 18.00
Balık
Salata
Domates
Tere
Turp
Lahana turşusu
Yarım bardak turşu suyu içtim canım cekti
Yemekten sonra
Yeşilçay
Bugün öglen 1.5 saat akşam yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yaptım 11 gibide lesli yapacam inş

Iyi günler kızlar
Sabah 10.30
Konserve domates sosu
Peynir tereyağ zeytin tabağa koymayı unutmuşum sofradan yedim
Ceviz fındık fıstık
Muz portakal
Yeşilçay
Öglen
Sade Türk kahvesi
Bol bol su gün boyu

mönülerin çok iyi, turşu ve turşu tarzı salamura yiyecekler fazla tuz içerir.. tartı üzer sonradan )) az tüketiyorsundur eminim ama arada Bilgi tazelemekte fayda var ))

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…