inşallah canımKendini salma canım yaza fit fit zayıf incecik girecez inş
kızlar ben geldim..gecen pazar çok hastalandım.burnumun içi dişı hep uçuk yara oldu.ağzımın içi aft oldu...boğazımda garip bir şişlik.2 gün hastanedeydim..gribal enfeksiyon ve yüksek ateş burnumdan ağzimdan patlak vermiş.
Neyseki şimdi iyiyim.o süreçte meyve ve serum biraz şişirdi beni..maalesef yine 63 olmuşum..ama çok da üzgün değilim çünkü en önemlisi sağlık.
şimdi tekrar kendimi yıpratmadan başlıyorum.
soya_sosu arada mutlaka gel..kolay gelsin bu arada.
M mochachocolate tatlım devam edelim lütfen burada paylaşıma devam lütfen.kızlar yaza kadar pesetmek yok.Tatildekiler de gelince devam..
Hoşgeldin canım günaydın afiyet olsun nasıl geçti tatilinGünaydın döndüm evime mesajlara henüz bakamadım kilo bildirimi yapayım önce geçen pazar 84.6 kg dum bugün bu 82.9 1.7 kg vermisim
Kahvaltim evde pek yeşillik kalmamış 1 turp 1 haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin yiyecegim
Hoşbulduk pek tatil denemez köye gittik çocuklarımlaHoşgeldin canım günaydın afiyet olsun nasıl geçti tatilin
Afiyet olsun canımDün öğlen yarın kase çorba 5 kaşık kısır yedim
Akşam 6 kaşık barbunya yemeği yarım kase çorba içtim
Şimdi kahvaltim menemenin hepsi benim değil oğlumda yiyecek
Ay canım maşallah göbeğin kaçan erimiş farkedilmez miGiden 12 kg fark ediliyor artık dimi daha çok yolum var ama olsun
Teşekkürler sanada afiyet olsun canımAy canım maşallah göbeğin kaçan erimiş farkedilmez mi
Saol canımTeşekkürler sanada afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?