Kaçamak Yok!

Iyi akşamlar kızlar burası çok sessizleşti inş iyisinizdir yoğunluktan giremiyorsunuzdur
Bugünün menüsü
Sabah 10.30
Omlet
Zeytin
Peynir
1 muz 3 dilim elma
Yer elması
Fındık fıstık
Yeşilçay

Akşam 19.00
2 tabak acılı üzeri tereyağlı köfteli çorba herkes farklı yapar ben un kullanmayacağım için kesilir diye salçalı yaptım
Marul Ispanaklı az peynirli salata
Limonlu Mor lahana
2 kaşık yoğurt
Ayran

Günaydın döndüm evime mesajlara henüz bakamadım kilo bildirimi yapayım önce geçen pazar 84.6 kg dum bugün bu 82.9 1.7 kg vermisim

Kahvaltim evde pek yeşillik kalmamış 1 turp 1 haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin yiyecegim

Eklentiler

• IMG_20200127_085306_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 38

geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine.. sık sık ellerinizi yıkayın, kalabalık yerlerde çok zaman tüketmeyin.. mümkünse ağızlık takın.. çok pis salgın hastalıklar dolaşıyor..bu hafta 3 tanıdığım domuz gribi oldu..ve çok sık görüştüğüm insanlar bunlar..
kısaca hijyene dikkat edin kızlar
Sevgiler

Günaydın kızlar

koşuşturmacalı geçen günlerimin ardından merhaba ))
Tek sorunum dinlenememek.. yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.. ama uyku düzenim kalmadı (ki bu kilo verememenin başlıca sebeplerinden) siz motivasyondan bahsediyorsunuz ya, işte o önce bana lazım..
millet sürekli yiyor, içiyor gram kilo almıyor.. ben nefes alsam kilo almışım gibi hissediyorum.. sürekli diyette olmak gerçekten yorucu ama diyeti bırakırsam hızlıca kilo alıyorum.. vücut yapım böyle maalesef.. 2 kiloyu vermek için 2 ay uğraşıyorum ama o 2 kiloyu yarım saatte alabiliyorum))
kahvaltı yapıp, tiyatroda kullanmak üzere aksesuar almak için dışarı çıkıcam.. sonra da prova var yine..
Şimdilik bu kadar, fırsat bulunca yine yazıcam

sevgiler))

Hoşgeldin canım günaydın afiyet olsun nasıl geçti tatilin

Dün öğlen yarın kase çorba 5 kaşık kısır yedim

Akşam 6 kaşık barbunya yemeği yarım kase çorba içtim

Şimdi kahvaltim menemenin hepsi benim değil oğlumda yiyecek

Eklentiler

• IMG_20200128_095331.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 52

Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.30
1.5 kepçe nohut yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Havuç rendesi
2 kaşık yoğurt Közbiber
Yarım mango ne alakaysa kardeşim yiyince bende yiyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…