- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
- 158
Bu arada oğluşuna geçmiş olsun.Kiyamam ona salgın var dikkatli olmak lazım.Acil şifalar diliyorum kuzumuza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada oğluşuna geçmiş olsun.Kiyamam ona salgın var dikkatli olmak lazım.Acil şifalar diliyorum kuzumuza![]()
Aksam yemegim
1 kase tarhana çorbası
Kucuk dilim pazi kavurmasi yumurtali
5 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Salata
Ara: 1 kucuk muz aksam meyve yemiyorduk ama beni kessin diye yedim
Kahvaltı şart ))Selamünaleyküm kızlar bugün çok yoğun Du anca geldim sabah kahvaltı imkanı olmadı öğlen biraz musakka yedim çok az yağlı bir kase yoğurt akşam da 2 parça karnabahar ve 1 tane muz yedim bugün Spor yapamicam birazdan yeşil çay içip direk bayilmayi düşünüyorum
Geçmiş olsun.. umarım kısa sürede düzelir..Dün gece oglum kustu öksürdü pek uyuyamadım öyle olunca sabah canım pek bişey istemedi.
Mantarlı yum, az yufka ve peynir 2 ceviz
Okula yanıma
1 orta boy elma, 3 y. Kaşığı ıspanak ve yogurt
Akşam
6 tane beyaz lahana sarması, 1 kase hoşaf
Salata
Okulda sade kahve, yeşil çay, 1 litre su içtim yatana kadar su içerim.
Afiyet olsun ve kolay gelsinGünaydın,
umarım okumayıp atladığım menüler yoktur, maşallah dün baya aktifmişsiniz ))
Hemen dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım, hazırlanıp tiyatro çalışmalarına gideceğim gene ))
Dün öğlen; 1 kase haşlanmış buğday
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 ayran ve 100 gr döner eti (sadece eti yedim)
bugün ki kahvaltımı da paylaşayım, sonra bir Türk kahvesi ve hazırlanma ))
Görüşürüz
Eki Görüntüle 2566401
Tmm canim teşekkür ederimakşamları bulgur tüketeceksek max 3 kaşık olsun.. gereksiz şişirir.. gün içinde eğer yiyeceksen yanında salata ile.. pilavı biraz kaçırmışsın canım ama onun dışında iyi.. akşamları en geç 9:30 civarı 1 yeşil ekşi elma ile bir fincan yeşil çay iç.. daha güzel kilo verdirir.. bilgine ))
not; incir içeriğindeki şekerden dolayı tavsiye etmediğim birşey.. bence tüketmeyelim))
hoşaf şekerli değil mi canım..üstelik sarma pirinçli ...keske bu menü akşam menusü olmasaymış.ama sen bedenini bilirsin az yediğini düşünüyor olabilirsin.![]()
![]()
sen böyle bir hata yapmazdin kuzum hayırdır
![]()
Kaptanım salata vardı yazmıştımGeçmiş olsun.. umarım kısa sürede düzelir..
sana gelince, akşam menün hariç iyi.
hoşaf (İçine şeker koyulmasa bile) şeker oranı yüksek gıdalardan.. tüketmeyelim..6 sarma + hoşaf, şeker yüklemesi gibi olur..
not: 6 sarma uygun, yanına salata ve ayran alsan muhteşem bir menü olurmuş ))
Kaptanım salata vardı yazmıştım
Yazın kendi kuruttugumuz kayısılar affederisin kaptanım kabızlık oluyor annem benim için yapıyor kaynatmadan dolapta bekletsem.
Karatay böyle öneriyor olurmu?
Selamünaleyküm kızlar kaynanamlar bende pek giremeyebilirim bugün sabahla öğlen arası bişey oldu benim bi kaç tane sarma ve 2 kepçe salata bir dilim de bisküvili pasta yedim az önce de 4 kaşık bulgur ve 4 kaşık ciğer sote yedim zeytin yağlı ama acayip sis hissediyorum kendimi regl günüm hem ondan mı bilmiyorum sanki tıka basa dolu gibiyim gün içinde yürürüs yaptım
Hoşgeldiniz maasallah çok güzel vermişsiniz?Merhabalar aranıza yeni katıldım ismim Aysel Mersin’den yazıyorum 94 kilo çıktığım bu yolda şu an güncel kilom 78,5 ☺
Ne güzel darısı bizlere inşallah ne kadar sürede verdinizMerhabalar aranıza yeni katıldım ismim Aysel Mersin’den yazıyorum 94 kilo çıktığım bu yolda şu an güncel kilom 78,5![]()