Kaçamak Yok!

Kahvaltim

Eklentiler

• IMG_20191218_082448.webp
    IMG_20191218_082448.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 33
Aksam yemegim
1 kase tarhana çorbası
Kucuk dilim pazi kavurmasi yumurtali
5 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Salata

Ara: 1 kucuk muz aksam meyve yemiyorduk ama beni kessin diye yedim

akşamları bulgur tüketeceksek max 3 kaşık olsun.. gereksiz şişirir.. gün içinde eğer yiyeceksen yanında salata ile.. pilavı biraz kaçırmışsın canım ama onun dışında iyi.. akşamları en geç 9:30 civarı 1 yeşil ekşi elma ile bir fincan yeşil çay iç.. daha güzel kilo verdirir.. bilgine ))

not; incir içeriğindeki şekerden dolayı tavsiye etmediğim birşey.. bence tüketmeyelim))

Selamünaleyküm kızlar bugün çok yoğun Du anca geldim sabah kahvaltı imkanı olmadı öğlen biraz musakka yedim çok az yağlı bir kase yoğurt akşam da 2 parça karnabahar ve 1 tane muz yedim bugün Spor yapamicam birazdan yeşil çay içip direk bayilmayi düşünüyorum
Kahvaltı şart ))

Dün gece oglum kustu öksürdü pek uyuyamadım öyle olunca sabah canım pek bişey istemedi.
Mantarlı yum, az yufka ve peynir 2 ceviz

Okula yanıma
1 orta boy elma, 3 y. Kaşığı ıspanak ve yogurt

Akşam
6 tane beyaz lahana sarması, 1 kase hoşaf
Salata
Okulda sade kahve, yeşil çay, 1 litre su içtim yatana kadar su içerim.
Geçmiş olsun.. umarım kısa sürede düzelir..

sana gelince, akşam menün hariç iyi.
hoşaf (İçine şeker koyulmasa bile) şeker oranı yüksek gıdalardan.. tüketmeyelim..6 sarma + hoşaf, şeker yüklemesi gibi olur..
not: 6 sarma uygun, yanına salata ve ayran alsan muhteşem bir menü olurmuş ))

Günaydın,

umarım okumayıp atladığım menüler yoktur, maşallah dün baya aktifmişsiniz ))
Hemen dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım, hazırlanıp tiyatro çalışmalarına gideceğim gene ))
Dün öğlen; 1 kase haşlanmış buğday
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 ayran ve 100 gr döner eti (sadece eti yedim)

bugün ki kahvaltımı da paylaşayım, sonra bir Türk kahvesi ve hazırlanma ))
Görüşürüz
BC83E1B9-5D0F-44F4-8B40-20A796DA96DC.webp

Günaydın,

umarım okumayıp atladığım menüler yoktur, maşallah dün baya aktifmişsiniz ))
Hemen dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım, hazırlanıp tiyatro çalışmalarına gideceğim gene ))
Dün öğlen; 1 kase haşlanmış buğday
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 ayran ve 100 gr döner eti (sadece eti yedim)

bugün ki kahvaltımı da paylaşayım, sonra bir Türk kahvesi ve hazırlanma ))
Görüşürüz
Eki Görüntüle 2566401
Afiyet olsun ve kolay gelsin

akşamları bulgur tüketeceksek max 3 kaşık olsun.. gereksiz şişirir.. gün içinde eğer yiyeceksen yanında salata ile.. pilavı biraz kaçırmışsın canım ama onun dışında iyi.. akşamları en geç 9:30 civarı 1 yeşil ekşi elma ile bir fincan yeşil çay iç.. daha güzel kilo verdirir.. bilgine ))

not; incir içeriğindeki şekerden dolayı tavsiye etmediğim birşey.. bence tüketmeyelim))
Tmm canim teşekkür ederim

hoşaf şekerli değil mi canım..üstelik sarma pirinçli ...keske bu menü akşam menusü olmasaymış.ama sen bedenini bilirsin az yediğini düşünüyor olabilirsin. :kk77: :KK200: :KK62:sen böyle bir hata yapmazdin kuzum hayırdır:KK60:

Hoşaf şekerli degil hatta Canan Karatay kaynatmayın sadece buzdolabında bekletin diyo. (yazın kendi kuruttugumuz kayısılar)
Sarmayı bol kıyma bulgur ile yapıyor annem ama pirinçte var içinde.
Diyetisyenim 4 taneye izin verdi.
Hiç katma dedğm anneme öyle olmaz diyor.
Hocam dahada dikkatli olamadım ders çıkışı halimi görsen:KK23:
Sabah kahvaltımı yiyemedim az diye onu kastettim.
Çok teşekkür ediyorum ne demek ne kadar emek veriyorum anlatamam tartıda pek belli olmuyor ama sanki zayıf hissediyorum. :KK5::KK200::KK60:

Geçmiş olsun.. umarım kısa sürede düzelir..

sana gelince, akşam menün hariç iyi.
hoşaf (İçine şeker koyulmasa bile) şeker oranı yüksek gıdalardan.. tüketmeyelim..6 sarma + hoşaf, şeker yüklemesi gibi olur..
not: 6 sarma uygun, yanına salata ve ayran alsan muhteşem bir menü olurmuş ))
Kaptanım salata vardı yazmıştım:KK23:

Yazın kendi kuruttugumuz kayısılar affederisin kaptanım kabızlık oluyor annem benim için yapıyor kaynatmadan dolapta bekletsem.
Karatay böyle öneriyor olurmu?

Kaptanım salata vardı yazmıştım:KK23:

Yazın kendi kuruttugumuz kayısılar affederisin kaptanım kabızlık oluyor annem benim için yapıyor kaynatmadan dolapta bekletsem.
Karatay böyle öneriyor olurmu?

hoşaf yeme bence, bağırsak problemi var ise sabahları 2 tane kayısıyı azcık sıcak suyun içinde beklet (1 dk kadar) sonra ye.. suyunu içme, dök )) hoşaf gerçekten gereksiz bir şey.. ama diyorsan ki, ben bu şekilde tüketince bağırsaklarım daha iyi çalışıyor, ona da ok., illa ki yeme demiyorum))

Öğlen yemeğim;

çavdarlı sandviç ekmeği (içini çıkardım, sadece kabuk)
Domates, salatalık, yeşil biber, kıvırcık
Beyaz peynir ve hindi füme

hem proteini bol, hem yeşillikli bir sandviç oldu.. daha yeni yedim zaten.. çok acıkmıştım anca ara verdik..

Akşama 1 kase çorba içerim eve gidince.. eve tahminen 9 gibi gideceğim, çarşambaları beni çok zorluyor ama bu şekilde idare ediyorum))

Selamünaleyküm kızlar kaynanamlar bende pek giremeyebilirim bugün sabahla öğlen arası bişey oldu benim bi kaç tane sarma ve 2 kepçe salata bir dilim de bisküvili pasta yedim az önce de 4 kaşık bulgur ve 4 kaşık ciğer sote yedim zeytin yağlı ama acayip sis hissediyorum kendimi regl günüm hem ondan mı bilmiyorum sanki tıka basa dolu gibiyim gün içinde yürürüs yaptım

Selamünaleyküm kızlar kaynanamlar bende pek giremeyebilirim bugün sabahla öğlen arası bişey oldu benim bi kaç tane sarma ve 2 kepçe salata bir dilim de bisküvili pasta yedim az önce de 4 kaşık bulgur ve 4 kaşık ciğer sote yedim zeytin yağlı ama acayip sis hissediyorum kendimi regl günüm hem ondan mı bilmiyorum sanki tıka basa dolu gibiyim gün içinde yürürüs yaptım

bisküvili pastayı neden yediğini mantıklı bir şekilde anlatır mısın? Eğer ikna olmazsam grubu bırakmanı rica edeceğim çünkü ilk sayfada açıkça belirtmiştim bu tarz şeyleri kabul etmeyeceğimi..

Bugün
Kahvaltı 11:00
Mantar sote üstüne 1 yum, 5 zeytin, 3 ceviz, şekersiz çay, az peynir

Ara ceyrek avakoda, 2 kaşık yogurt, 1 çilek
1 tane kuru biber sarması
( Roka35 Roka35 sen söyleyince akşam yiycektim vazgeçtim karnıbahar aldım guzel oldu pişirirken 1 tanesine piştimi diye baktım.
Ben bidaha hiç pirinç koymadan yaparım.
Yazın patlıcan, biber kurutuyoruz ben tazesinden çok seviyorum.)

Akşam 18.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4 y. Kaşığı karnıbahar kısırı
Domates 1 su bardağı ayran

Dersim olduğu günler sabahları yürüyüş yapabiliyorum ama az oluyor bugün en azından 45 dk tempolu yürürüm daha fazla yürürsen yazarım.

Back
X