• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçan kovalanır mı?

Eşim yengeç burcu ve özelliklerini taşır ama hislerini ne zaman gizli tutup ne zaman öne çıkaracağını çok iyi bilecek kadar zeki. Bense bırakıyorum hemen kendimi "aslan kadını" olmama rağmen. Ne yaptı bu adam bana yahu?:KK34:
Yengeç ve aslan mı? Siz rolleri değişmişsiniz yahu :KK45:

Fikirlerinizi,hislerinizi ve isteklerinizi düzeylice konuşabileceğiniz bir ilişkide olduğunuz izlenimi uyandı bende.Doğru mudur bilmem ama kaçan kovalanır mantığını bir kenara bırakıp derdinizi sorunun muhattabıyla paylaşmanız size çok daha iyi gelecektir ve sorunun çözümünü sunacaktır.Mutluluklar...

Yengeç ve aslan mı? Siz rolleri değişmişsiniz yahu :KK45:

Evet aslında tam tersiydi ama işler değişti o yüzden dert ettim galiba kendime. Böyle değildik. Böyle bazen ampül yanıyor kafamda "şöyle böyle yapacağım" diye. Sonra ne oluyorsa kendimi bırakıyorum. Her şey çok yeni kafam karışık sanırım, güçlüyümdür aslında ama karşımdaki daha güçlü çıktı:oha:

Fikirlerinizi,hislerinizi ve isteklerinizi düzeylice konuşabileceğiniz bir ilişkide olduğunuz izlenimi uyandı bende.Doğru mudur bilmem ama kaçan kovalanır mantığını bir kenara bırakıp derdinizi sorunun muhattabıyla paylaşmanız size çok daha iyi gelecektir ve sorunun çözümünü sunacaktır.Mutluluklar...

Evet kesinlikle öyle... Düzeyli konuşabiliyoruz, hatta konuşarak bir şeyleri çözmeye çalışmam eşimin çok çok hoşuna gider. Bir şeyler iyi gelsin istiyorum gerçekten... Kafam çok karışık.

Back
X